KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Ekim 2026 Pazartesi

Yine devirdiler!..

Türkiye Hentbol 1. Ligi 5. grupta mücadele eden Bingöl Gençlik Spor Kulübü Hentbol Takımı, 3'üncü haftadaki rakibi Çorum Etispor'u 40-27'lik farklı skorla yenerek ligdeki iddiasını sürdürdü.

Yine devirdiler!..
04 ARALIK 2006 PAZARTESİ 10:07
0
1532
0
AA aa
Ligin ilk haftasında kendi sahasında Kırşehir'i yenen, ikinci haftada ise deplasmanda Sivas'a yenilen Bingöl Gençlik Spor Kulübü Hentbol takımı üçüncü haftada Çorum Etispor'u konuk etti. Dün saat 13.00'da Karlıova Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya yoğun seyirci tezahüratlarıyla çıkan Bingöl Gençlik Spor Hentbol Takımı, rakip takıma karşı üstün bir performans sergiledi. Geliştirdikleri ataklarla rakip filelere ardı ardına top gönderen Bingöl Gençlik Spor Hentbol Takımı, attığı 40 sayı karşısında topu kendi kalesinde 27 kez gördü. 13 sayı farkla maçı tamamlayan Bingöl Gençlik Spor Hentbol Takımı, seyircilerin yoğun ilgi ve tezahüratları arasında sahadan ayrıldı.
Karlıova'da gördükleri ilgi ve aldıkları başarıdan dolayı yaşadıkları büyük bir sevinci Kent Haber'e aktaran takım antrenörleri Cevdet Küçükbilezikçi ve Murat Satık; "Bu önemli yarışta yanımızda olan ve her zaman desteklerini sunan Karlıova halkına minnettarız. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Burada aldığımız başarı şahısların değil, Bingöl'ün başarısıdır. Bizler Bingöl'ü temsil ediyoruz. Takımımıza ve taraftarı-mıza güveniyor, onların bu azim ve desteğiyle ligi baş sıralarda tamamlayacağımıza inanıyoruz" dediler.
Küçükbilezikçi ve Satık; Karlı-ova'da oynadıkları maçlarda kendileriyle yakından ilgilenen ve her türlü yardımı sunan Karlıova Yıldırımspor Kulübü Başkanı İlyas Bingöl'e de teşekkür ettiklerini sözlerine eklediler.



bingöl kent haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.10.2026
04:12
Şemsiyeleri çıkartın! Bingöl`de sağanak yeniden başlıyor
Şemsiyeleri çıkartın! Bingöl'de sağanak yeniden başlıyor
Bir haftadır güneşli havanın etkili olduğu Bingöl'de yağışlı hava yeniden kendini gösterecek. Salı günü başlaması beklenen yağışların hafta boyunca sürmesi, sıcaklıkların ise cuma günü 14 dereceye kadar düşmesi tahmin ediliyor.
26.10.2026
04:10
Vali Çelik`in rotası bu kez Sülbüs oldu!
Vali Çelik'in rotası bu kez Sülbüs oldu!
Dağcılık sporuna özel ilgiyle bilinen Vali Cahit Çelik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında 2 bin 878 rakımlı Sülbüs Dağı'na düzenlenen tırmanışa katıldı. Çelik, ardından Pergasur Şelalesi için yapılabilecek turizm çalışmalarını değerlendirdi.
26.10.2026
04:08
Demir ailesinden ek suç duyurusu
Demir ailesinden ek suç duyurusu
Solhan'da okul pansiyonunun yemekhanesindeki yük asansörünün düşmesiyle ağır yaralanan ve 9 gün sonra hayatını kaybeden 15 yaşındaki Abdulkerim Demir'in ailesi, adli soruşturmaya ek suç duyurusunda bulundu. Aile vekili Av. Erhan Ala, araştırılması istenen iddiaları paylaştı.
26.10.2026
04:08
Solhan`da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı
Solhan'da inşaat iskelesinden düşen işçi yaralandı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde inşaat iskelesinden düşen 45 yaşındaki işçi K.T., ilk müdahalesinin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
26.10.2026
04:07
Bingöl Altı Nokta Körler Derneği`nde yeniden Korkutata dönemi
Bingöl Altı Nokta Körler Derneği'nde yeniden Korkutata dönemi
Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şubesi'nin 14. Olağan Genel Kurulu'nda Mücahid Korkutata başkanlığa seçildi. Yeni dönemde kentte engelli bireylerin yaşadığı sorunların tespiti, çözüm önerilerinin geliştirilmesi ve ilgili kurumlarla iş birliğinin güçlendirilmesi hedefleniyor.
26.10.2026
04:05
Genç`te DBP 2. Olağanüstü Kongresi tamamlandı
Genç'te DBP 2. Olağanüstü Kongresi tamamlandı
Genç ilçesinde düzenlenen Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) 2. Olağanüstü Kongresi'nde, tek listeyle gidilen seçimde Şefika Doğan ve Ali Yaşar eşbaşkanlığa seçildi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen kongrede yeni inşa süreci ve ortak mücadele vurgusu yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın