KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Ekim 2026 Salı

Yılanlı evde yaşam mücadelesi

Aşağı Çarşı Mahallesinde bulunan bir evi yılanlar bastı. 3 yıldır yılanlarla birlikte yaşayan aile, maddi sıkıntılar yüzünden evlerini terk edemiyor. Çaresiz aileyi ziyaret eden Coşkun, sorunun kısa sürede çözüleceğini söyledi.

Yılanlı evde yaşam mücadelesi
01 EYLÜL 2014 PAZARTESİ 03:49
0
4812
1
AA aa

Aşağı Çarşı Mahallesi'nde bulunan Sedat Şimşek'e ait evi yılanlar bastı. 3 yıldır yılanlarla birlikte yaşayan aile, imkânlar dâhilinde önlem almaya çalıştı. Tüm çabalara rağmen yılanlardan kurtulamayan aile, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl İl Başkanı Yusuf Coşkun'dan yardım istedi.

SORUN ÇÖZÜLECEK

Bir çocuk babası Sedat Şimşek'e ait evi ziyaret ederek incelemelerde bulunan Coşkun, sorunun kısa sürede çözüleceğini söyledi. Coşkun'a yaşadıklarını sıkıntıyı anlatan Sedat Şimşek: “Evin arka tarafından bahçe var. Dört tane yılan bahçeden çatıya girerek, yavrulamış. Çatıda bulunan yavru yılanlar tavan arasından evin içerisine düşüyor. Korkudan evin içerisinde duramıyoruz. Mutfaktaki tabaklardan zehirlenme korkusuyla yemek yiyemiyoruz. Bir çocuğum var içerisinde uyuturken korkuyorum. Gece tavan aralarından sesler geliyor. 3 yıldır çaresiz burada yaşam mücadelesi veriyoruz” dedi.

Sedat Şimşek ile birlikte yaşayan Anne Saadet Şimşek ise: “Çatı katında yuva yapan yılanlar, mutlak ve odalarda tavan arasından içeri giriyor. 2 tane büyük ve çok sayıda yavru yılan ev içerisinde gördük. Çatıya zehir bıraktım ama etki etmiyor. Geçen sene evin içerisinde birkaç tane yavru öldürdüm. 3 senedir çatıda yumurtalar görüyoruz” diye konuştu.

Soruna duyarız kalmayacaklarını ifade eden Coşkun ise: “Sedat kardeşimiz bize gelerek durumu bildirdi. Yıllardan beri yılanlarla birlikte yaşadığını söyledi. Bizde Tarım İl Müdürümüz ve Sosyal Yardımlaşma İl Müdürümüzle evi inceledik. Teknik olarak neler yapılabileceğini yerinde gördük. Aile mağdur, ekonomik bir darlık içerisinde oldukları belli. Vakıf aileye yardımcı olacak. Tarım il Müdürlüğü de gerekli çalışmaları yapacak. Bu yüzyılda şehrin ortasındaki bu meseleye duyarsız kalmamız mümkün değil. Devletin imkânlarıyla bu vatandaşlarımızı bu sıkıntıdan kurtaracağız” şeklinde konuştu.

Coşkun'a, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yunus Bulmuş, Tarım İl Müdürü vekili Vahap Şimşek ve partililer eşlik etti. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
xorto 12 (@Misafir_17758)
01 Eylül 2014 Pazartesi 15:20
yüsüv abe o ilani dög birdaha gelmesın :)
27.10.2026
11:19
Daltonlar Operasyonu! Bingöl dahil 30 ilde 85 gözaltı
Daltonlar Operasyonu! Bingöl dahil 30 ilde 85 gözaltı
Bingöl dahil 30 ilde düzenlenen organize suç örgütü operasyonunda 30'u çocuk yaşta olmak üzere 85 şüpheli gözaltına alındı. Örgütün, sosyal medya üzerinden temin ettiği tetikçileri mesajlaşma gruplarına dahil ederek suç eylemleri için yönlendirdiği belirlendi.
27.10.2026
10:56
Bingöl`de 4 kişi tutuklandı!
Bingöl'de 4 kişi tutuklandı!
Bingöl'de jandarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. Farklı suçlara yönelik operasyonlarda 39 olaya müdahale edilirken, çok sayıda silah, uyuşturucu madde ve kaçak tütün ürünü ele geçirildi.
27.10.2026
10:45
Bingöl OSB`de yeni yönetim belli oldu!
Bingöl OSB'de yeni yönetim belli oldu!
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde yönetim değişti. Halim Asilkan Yönetim Kurulu Başkanlığına, Yakup Karagöz ise Başkan Vekilliğine seçildi. Yeni dönemde üretim, istihdam ve yatırım odaklı çalışmaların öne çıkması hedefleniyor.
26.10.2026
21:43
Valilik açıkladı: Bakanlık müfettişleri inceliyor!
Valilik açıkladı: Bakanlık müfettişleri inceliyor!
Bingöl Valiliği, Solhan'da bir lise pansiyonunun yemekhanesinde meydana gelen ve 9. sınıf öğrencisi Abdülkerim Demir'in hayatını kaybettiği asansör kazasına ilişkin inceleme ve soruşturma sürecinin devam ettiğini açıkladı. Bakanlık müfettişleri incelemeye başladı. Asansörün teknik durumu ve olası kusurlar araştırılıyor.
26.10.2026
21:02
Bingöl`de iki okula halı saha yapılacak
Bingöl'de iki okula halı saha yapılacak
Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında imzalanan protokolle, TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi bahçelerine halı saha yapılacak. Projeye hayırsever iş insanları Kazım Demircioğlu ve Yusuf Korkmaz destek verecek.
26.10.2026
20:35
Okullarda ortak sınav dönemi değişiyor!
Okullarda ortak sınav dönemi değişiyor!
Millî Eğitim Bakanlığı, Ortak Yazılı Sınav Sistemi'nin uygulama esaslarını açıkladı. 2026-2027 eğitim öğretim yılında belirli sınıf ve derslerde kullanılacak sistemde açık uçlu sorular öne çıkarken, sınavların hazırlanması ve değerlendirilmesinde öğretmenlerin rolü devam edecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın