Yerli otoda üst düzey atama!
Yerli otomobil geliştirme çalışmalarına tam gaz devam eden Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nda (TOGG) üst düzey bir atama yaşandı.
19 KASIM 2019 SALI 16:43 |
0 |
1656 |
0 |
|
AA |
aa |
|
Yapılan açıklamaya göre, dah önce Amerika, Avrupa ve Asya kıtasında pek çok projenin yöneticiliğini yapmış Sergio Rocha şirketin COO'su (Operasyonlardan Sorumlu Üst Düzey Yönetici) olarak göreve başladı. Rocha'nın TOGG'da ürün planlama, program yönetimi, satın alma, tedarik zinciri, üretim mühendisliği ve üretim operasyonlarında liderlik edeceği bildirildi.
Yerli otomobil çalışmalarını yürüten Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG),otomotiv endüstrisinin önde gelen isimlerinden olan, Amerika, Avrupa ve Asya kıtasında pek çok projenin yöneticiliğini yapmış Sergio Rocha'yı COO (Operasyonlardan Sorumlu Üst Düzey Yönetici) olarak bünyesine kattı.
Rocha'nın TOGG'da ürün planlama, program yönetimi, satın alma, tedarik zinciri, üretim mühendisliği ve üretim operasyonlarında liderlik edeceği bildirildi.
Rocha'nın TOGG ekibine katılmasıyla ilgili konuşan TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, "Dünya çapında yetkinliği olan bir ekiple çalışılıyoruz. Her geçen gün biraz daha büyüyen ekibimiz deneyimleri 13-15 yıldan az olmayan, küresel çalışmalar yürütmüş, çok deneyimli mühendislerden oluşuyor. Başından beri alanında en iyi kişisel deneyime sahip çalışma arkadaşlarını bünyemize katıyoruz.
Çünkü güçlü bir şirketin ancak güçlü bir ekiple mümkün olduğunu biliyoruz. Sergio Rocha'nın dünyanın çeşitli bölgelerinde pek çok projede edindiği tecrübeyi bünyemize taşıması bu anlamda çok önemli bir gelişmedir. Rocha TOGG'un belirlediği hedeflere ulaşmasında önemli katlılarda bulunacaktır'' dedi.
GM'DE 37 YIL ÇALIŞTI
Ürün geliştirme, küresel ürün programları koordinasyonu ve genel işletme yönetimi de dahil olmak üzere, farklı kültürlerde geniş bir uluslararası otomotivi geçmişine sahip olan Sergio Rocha, Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki Universidade Braz Cubas'ta Makine ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun oldu.
İş hayatına 5 yıl çalıştığı Volkswagen'de başlayan Rocha, ardından kariyerini 37 yıl boyunca sürdürdüğü General Motors'a katıldı. Burada GM Güney Kore Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su olarak görev yaptı.
Rocha Türkiye'ye gelmeden önce son olarak, 2018 ve 2019 yıllarında, Hindistan'daki bir elektrikli araç girişiminde Operasyonlardan Sorumlu Üst Düzey Yönetici olarak görev yapıyordu.
|
14.10.2026 19:38
 |
Bingöl'de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı |
Bingöl'de polis ekiplerince motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan 1 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. |
|
14.10.2026 19:12
 |
DEM Parti'den zam tepkisi: 'Ulaşım haktır' |
Bingöl Belediyesi DEM Partili Meclis Üyeleri, toplu taşıma ücretlerine yapılan zamma muhalefet şerhi koyduklarını belirterek belediyenin kendi araçlarıyla toplu taşıma hizmeti sunmasını ve dar gelirli vatandaşlarla öğrencileri koruyacak destek mekanizmaları geliştirmesini istedi. |
|
14.10.2026 18:24
 |
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10'a girdi |
Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türkiye genelindeki 973 vakıf arasında 10'uncu sırada yer aldı. Başarıda emeği bulunan vakıf personeline Kaymakam Abdulselam Bıçak tarafından teşekkür belgesi verildi. |
|
14.10.2026 18:11
 |
Bingöl'de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu! |
Bingöl'de şehir içi toplu taşıma ücretleri 2026 yılı içerisinde üçüncü kez artırıldı. Şubat ayında 25 TL'ye, haziranda 28 TL'ye yükseltilen tam bilet ücreti, son zamla birlikte 35 TL'ye çıktı. Yılın başından bu yana tam biletteki artış yaklaşık yüzde 85'e ulaştı. |
|
14.10.2026 12:57
 |
12Bingölspor'un kupa maçı 27 Ekim'de |
Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda 12Bingölspor'un rakibi Corendon Alanyaspor oldu. Bingöl temsilcisi, 27 Ekim Salı günü saat 20.30'da Alanya Oba Stadyumu'nda tur bileti için sahaya çıkacak. Yeşil-beyazlılar, Süper Lig temsilcisi karşısında kupada yoluna devam etmeyi hedefliyor. |
|
14.10.2026 11:15
 |
Hüdayi Vakfı: 'Toplumsal çürümeyi kabullenmiyoruz' |
Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı, yayımladığı bildiride fon krizinden yolsuzluk ve torpile, eğitim sisteminden sanal kumara kadar birçok başlıkta sert eleştiriler yöneltti. 'Suçlular ve sorumlular hesap vermeden kimse güvenden söz edemez' diyen vakıf, kamu kurumlarına ve denetim mekanizmalarına çağrıda bulundu. |
|
|