KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Ekim 2026 Cuma

Yenibaşak'a sodes ile halı saha

Yenibaşak Yatılı Bölge Okulu Bahçesi’nde SODES kapsamında yapılan 'Yaşasın Artık! Halı Sahada Futbol Oynayacağım' halı saha projesinin açılışı yapıldı.

Yenibaşak`a sodes ile halı saha
04 ARALIK 2012 SALI 06:29
0
2310
0
AA aa

Yenibaşak Yatılı Bölge Okulu'nda öğrenim gören öğrenci ve gençlerin kültürel faaliyetlerden ve sosyal aktivitelerden yoksun bir öğrenim hayatı geçirmemeleri ve sportif faaliyetlerin amaca uygun yapılabilmesi için sağlıklı ve modern bir tesis yapıldı.

Sosyal Destek Programı Kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan halı sahanın açılışı Solhan Kaymakamı Şeref Aydın, Garnizon Komutanı Mehmet Kasım Ermiş, Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu, Cumhuriyet Savcısı Rahmi Şahsuvaroğlu, Arakonak Belediye Başkanı Nazmi Çalışan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, kurum amirleri ve okul idarecilerinin katılımı ile yapıldı.

Minik öğrencilerin yöresel halk oyunları ile karşıladığı misafirler bir süre halk oyunları izledikten sonra sahanın açılışı yapıldı. Sahanın açılışında kısa bir konuşma yapan Yenibaşak Yatılı Bölge Okulu Müdürü Halit Yaman, proje hakkında bilgi verdikten sonra emeği geçen ve desteğini esirgemeyen başta Kaymakam Aydın'a ve herkese öğrencileri adına teşekkür ettiğini söyledi.

Halı sahanın açılışının ardında sahayı inceleyen misafirler olumlu tepkileri paylaştılar. Açılışın akabinde okul pansiyonunda verilen yemeğe katılan misafirler daha sonra Cuma namazı için köy merkezine geçtiler. Cuma namazı akabinde köy meydanında vatandaşlar ile sohbet eden yetkililer Yenibaşak Köyü sakinlerinin taleplerini dinlediler. Su arkları ile ilgili talepler dile getirilirken köy içi yolun kilitli parke taşı ile devamının yapılmasının da güzel olacağı paylaşıldı.

Gençleri ise; İl Özel İdaresi tarafından yapılan top sahası için teşekkür ederken eksikliklerin olduğunu dile getirdiler.

Köylüler ile yapılan sohbetin akabinde Kaymakam Aydın ve beraberindekiler ile top sahasını incelediler.

Kaymakam Aydın, sahada kendi sorumluluklarında olanları yapacaklarını ancak bazı şeylerin de gençlerin yapabileceği şeyler olmasından dolayı gençlerin de kollarını sıvamaları istendi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.10.2026
14:11
Bingöl`de doğal gazda kritik sınır! Bu sınırı aşan ne ödeyecek?
Bingöl'de doğal gazda kritik sınır! Bu sınırı aşan ne ödeyecek?
Bingöl'de konut aboneleri için kasım ayı doğal gaz tüketim limiti 306,08 metreküp olarak belirlendi. Sınırın altında kalanlar Kademe-1, aşanlar ise o ayki tüketimlerinin tamamı için Kademe-2 tarifesine tabi olacak. Peki, 300 metreküp tüketenle 310 metreküp tüketenin hesabı nasıl değişecek? Kimler uygulamadan muaf tutulacak?
30.10.2026
14:10
Trafikte yeni dönem başlıyor! 2027`de 115 milyon denetim, 300 özel uygulama yapılacak
Trafikte yeni dönem başlıyor! 2027'de 115 milyon denetim, 300 özel uygulama yapılacak
Radarı görünce hız kesmek artık yeterli olmayacak. 2027 yılında trafik denetimlerinin kapsamı genişletilecek. Jandarma ve polis bölgelerinde toplam 115 milyon araç ve sürücü denetimi yapılması, 44 ortalama hız ihlal tespit sisteminin kullanılması ve 300 özel denetim gerçekleştirilmesi hedefleniyor.
30.10.2026
14:08
Bingöl`de bulut denizi! Dağlar bulutların arasında kayboldu
Bingöl'de bulut denizi! Dağlar bulutların arasında kayboldu
Bingöl'de kartpostallık görüntüler oluşturan bulut örtüsü, dağları, vadileri ve yerleşim alanlarını sardı. Eşsiz manzara, dron ile havadan görüntülendi.
30.10.2026
14:07
Bingöl`de Alzheimer Hastası Yaşlı Adam 4 Gündür Kayıp
Bingöl'de Alzheimer Hastası Yaşlı Adam 4 Gündür Kayıp
Bingöl'ün Solhan ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Alzheimer hastasında 4 gündür haber alınamıyor.
29.10.2026
17:20
GSS borçlarına af geliyor: 1,4 milyon kişi yararlanabilir
GSS borçlarına af geliyor: 1,4 milyon kişi yararlanabilir
2017 yılı öncesine ait Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borçlarının silinmesini öngören düzenlemeyle yaklaşık 1,4 milyon kişinin yararlanması bekleniyor. Düzenleme kapsamında 3 milyar liralık borç yükünün ortadan kaldırılması hedefleniyor.
29.10.2026
17:00
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 2 yaralı
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunun Soğukçeşme mevkiinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaçlara çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın