KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Yeni haftada hava nasıl? / haritalı

Türkiye'nin batısında yağmur kuvvetini artırıyor. Yağış hafta başında iç kesimleri de etkisi altına alacak. İstanbul'da yağış şiddet-lenecek. Bölge bölge 5 günlük haritalı rapor:

Yeni haftada hava nasıl? / haritalı
18 KASIM 2007 PAZAR 17:46
0
928
0
AA aa
İstanbul ve Bursa'da aralıklı olarak devam eden yağmur, yarın şiddetlenecek. Ankara'da parçalı bulutlu bir gökyüzü görülüyor. İzmir'deki yağmur, bu gece başlayacak keşişleme fırtınası ile şiddetlenecek. Yağışlı hava Adana'yı Pazartesi günü etkisi altına alacak. Bugün İstanbul ve Ankara 17, Bursa 18, İzmir 20, Adana 23 derece.

Marmara'da aralıklı olarak devam eden yağmur, Trakya ve Çanakkale çevresinde şiddetli yağıyor. Yarın ise yağış etkisini artıracak. Sıcaklıkta Salı gününe kadar önemli bir sıcaklık düşüşü olmayacak. Bugün Edirne 15, Çanakkale 17, Kocaeli 18 derece.

İç Anadolu'da sıcaklık değerleri mevsim normallerinin üzerinde. Rüzgar zayıf olduğundan sabah ve geceleri sis oluşabilir. Yarın Eskişehir, Ankara çevrelerinde bulutlanma artarken, hafif yağmur görülebilir. Bugün Konya 15, Eskişehir 16, Sivas 14 derece.

Ege kıyılarında devam eden yağmur, bu gece keşişleme fırtınasının etkili olmaya başlamasıyla kuvvetlenecek. Su baskınlarına karşı dikkatli olunmalı. Bugün Denizli 18, Muğla 20, Kütahya 15 derece.

Akdeniz Bölgesi'nin batısında bulutlanma artıyor. Yarın Antalya çevresinde yağmur bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu'da yağış, Pazartesi günü bölgenin tamamına yayılırken, Gaziantep çevresini de etkileyecek. Bugün Antalya 21, Gaziantep 22 derece.

Doğu Anadolu'da bu üç gün yağış beklenmiyor. Sıcaklık bu bölgede de mevsim normallerinin üzerinde. Ancak Erzurum-Kars çevrelerinde gece ve sabah saatlerinde sis oluşumu gözleniyor. Bugün Erzurum 7, Malatya 16, Van 11 derece.

Karadeniz Bölgesi'nin batısında hava bulutlu ve yağmurlu. Orta ve Doğu kesimlerde ise önemli bir yağış beklenmiyor. Yarın batıdaki yağış şiddetlenecek. Bugün Trabzon 16, Samsun ve Zonguldak 18 derece.





Haber7
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın