KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Eylül 2025 Çarşamba
°C

Yeni araçlarla ilk hizmete başlandı

Ketenalp; “Bu araçlarla daha güzel hizmetlere imza atacağız” dedi.

Yeni araçlarla ilk hizmete başlandı
10 KASIM 2006 CUMA 11:28
0
1095
0
AA aa
Bingöl Belediyesi'nin Aydınsu (İnalı) Mahallesi'nde başlattığı yol genişletme çalışmaları devam ediyor. Yeni alınan iş makinelerinin çalıştırıldığı yol genişletme işini yerinde inceleyen Bingöl Belediye Başkanı Hacı Ketenalp, buradaki çalışmaların şehrim ihtiyaç duyulan tüm bölgelerinde yapılacağını söyledi. İnalı Mahallesi'ndeki yol sorununun çözülmesinin hem kendileri, hem de mahalle sakinleri tarafından sevindirici bulunduğunu söyleyen Ketenalp; “Yıllardır dar olduğu için tek aracın geçebildiği bu yoldan bundan böyle 3 araç bile geçebilecek. Mahalle sakinleri bu konuda sıkıntılıydı. Öğrenciler okula gidebilmek için kullandıkları bu yolda kaza tehlikesi altındaydı. Bizler de bu sorunu çözüme kavuşturabilmek için çalışmalarımız başladık” dedi.
3 kilometrelik yolun 15 metre genişletileceğini kaydeden Ketenalp, su birikintilerine karşı gerekli tedbirlerin alındığını, yapılan kanallar ile suyun dereye aktarılacağını ifade etti.
Yolun genişletilmesinin ileriye yönelik bir çalışma olduğunu işaret eden Ketenalp; “Bilindiği üzere buradaki ilköğretim okulunun önümüzdeki yıl fakülteye çevrilmesi planlanıyor. Yolun genişletilmesi gelecekteki ulaşım sıkıntısını da ortadan kaldırıyor. Fakülte yapılacağı zaman buranın kaldırım, dinlenme yeri ve ışıklandırma sistemlerini de gerçekleştireceğiz. Şuanda mevcut imkanlar ölçüsünde yolumuzu yeniden düzenliyoruz” şeklinde konuştu.
Önceki gün hizmete sokulan yeni iş makinelerinin çalışmalarda kullanıldığına dikkat çeken Ketenalp, bu araçlarla daha güzel hizmetlere imza atacaklarını vurguladı.
Vatandaşın en iyi hizmete layık olduğunun altını çizen Ketenalp, bu yıl İnalı yolunun stabilize malzemesi döküleceğini, önümüzdeki yıl da asfaltın döküleceğini sözlerine ekledi.
 

3.lig de mücadele edecek basketbol takımlarının ilk maçını Cumartesi günü Bingöl Şehir Spor Salonu'nda saat 13.00'da Hakkâri basketbol takımıyla yapacağını belirten Zan, bu maçta bütün Bingöllülerin davetli olduğunu söyledi.
 
BİNGÖL KENT HABER
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
10.09.2025
18:21
Bingöl`de Tüketici Hakem Heyeti`ne 230 başvuru yapıldı
Bingöl'de Tüketici Hakem Heyeti'ne 230 başvuru yapıldı
Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, aldatıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
10.09.2025
15:30
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi`nde…
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi'nde…
HÜDA PAR İl Başkanı Refik Alpaya; 'Çalışmalara başlayan yeni firmanın yetkilileri, Millet Bahçesinin kasım ayına kadar bitirileceğini söylediler. Temennimiz, bir an önce bitirilip halkımızın hizmetine sunulmasıdır' dedi.
10.09.2025
15:10
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl`e Geliyor
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl'e Geliyor
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Abdulhadi Turus, Bingöl halkını bu güzel şenliğe davet ederek geçmişin ihtişamını, geleceğe taşımak adına 10 Eylül 2025 günü (bugün) 17:00 -22:00 saatleri arasında bütün Bingöl halkını Bingöl Kentpark'a buluşmaya davet etti.
10.09.2025
14:59
Türkiye`de kuraklık haritasında Bingöl…!
Türkiye'de kuraklık haritasında Bingöl…!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü dehşet veren haritayı paylaştı. Son 12 aylık kuraklık haritasına göre; Türkiye'nin büyük kısmı şiddetli ve olağanüstü kuraklık yaşıyor. Haritada Bingöl'ün yer aldığı kategori ise su kaynaklarının korunması, su tasarrufu ve daha birçok tedbir alınması gerektiğine işaret ediyor.
09.09.2025
16:47
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 3 Eylül'de başlayan başvuruların 26 Eylül 2025 günü sona ereceğini duyurdu. Kayıt ücreti 400 TL. İstenen evraklar ise şöyle;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın