KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Kasım 2025 Cumartesi
°C

Yem götürürken mahsur kaldılar

MUŞ Orman İşletme Müdürlüğü ekibindeki 4 kişi, Bingöl yolu üzerinde karla kaplı alana yaban hayvanlarına yem götürürken mahsur kaldı. 4 kişi, 7 saat sonra kurtarılabildi.

Yem götürürken mahsur kaldılar
11 OCAK 2015 PAZAR 23:00
0
1477
0
AA aa

Son yağan aşırı karla birlikte beyaza bürünen Muş'ta Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri yaban hayvanlar için doğaya sakatat ve yem bıraktı. Merkeze 20 kilometre uzaklıktaki arazide yaban hayatını besleyen ekibin arazi aracı bu sırada çamura saplandı. Yapılan tüm müdahaleye rağmen araç saplandığı çamurdan çıkarılamadı. Ekip, müdürlükten yardım istedi. Kurumdan gönderilen başka bir araç çamura saplanan diğer aracı çekmeye çalıştı. Ancak bu çabalarda sonuç vermedi. Bunun üzerine Belediyesi ekiplerine haber verildi. Belediye ekiplerinin şehir içi çalışmaları devam ettiği için hemen araç gönderemedi. Soğuk hava ve yorgunluk nedeniyle bitkin düşen ekibin yardımına gelen belediyeye ait kepçe, halat yardımıyla aracı saplandığı yerden çıkarmayı başardı. 7 saat süren bekleyişin ardından kurtulan ekip rahat bir nefes aldı.

Orman ve Su İşleri Müdürlüğü ekibi, kepçe operatörüne teşekkür ederek merkeze doğru yola çıktı. Yorucu bir görev dönüşünün ardından açıklama yapan Orman Muhafaza Memuru Şakir Ayaz, "Görev nedeniyle saat 11.30'da araziye çıktık. Dönüşte aracımız çamur saplandı. 7 saate yakın bir süre burada mahsur kaldık. Kendi imkânlarımızla buradan çıkamayınca belediyeye haber verdik ve gelen kepçe yardımıyla aracımızı çıkarmayı başardık. Soğuk hava bizi çok etkiledi" dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
21.11.2025
13:33
Jandarma`dan Bingöl`de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Jandarma'dan Bingöl'de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Bir haftada 15 olaya müdahale edildi: Uyuşturucu madde ele geçirildi, 18 şüpheli yakalandı.
21.11.2025
12:53
Bingöl`de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çalıştığı inşaatın çatısından düşen bir işçi, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın