KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Kasım 2025 Pazar
°C

Yedisu köyleri 'alo' diyebilecek

Daha önce kapsama alanı dışında bulunan Bingöl’ün Yedisu ilçesine bağlı Kaşıklı, Kabayel, Gelinpertek, Güzgülü ve Dinarbey köylüleri, ilçede kurulan hücresel ağ altyapısı ile mobil iletişim ağlarını kullanabilecek.

Yedisu köyleri `alo` diyebilecek
23 ŞUBAT 2014 PAZAR 22:32
0
11423
0
AA aa

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın önderlik ettiği, “mobil kapsama alanı dışında kalan yerlerde altyapı kurulması ve işletilmesi” projesi kapsamında, Bingöl'ün Yedisu ilçesine bağlı dört köyde hücresel ağ altyapısı kuruldu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın, nüfusu 500'ün altındaki Bin 799 yerleşim birimine mobil iletişim altyapısı götürülmesini sağlayan "mobil kapsama alanı dışında kalan yerlerde altyapı kurulması ve işletilmesi" Projesi hakkında bilgi veren ilçe Kaymakamı Aziz Onur Aydın,Proje kapsamında Yedisu İlçesine bağlı 4 köyde hücresel ağ altyapısı kurularak, elektronik haberleşme kapsamında önemli bir eşiğin aşıldığını söyledi.

Kaymakam Aydın, Evrensel Hizmet Fonu'ndan karşılanan proje kapsamında Kaşıklı, Kabayel, Gelinpertek, Güzgülü ve Dinarbey köylerinde daha önce mevcut olmayan hücresel ağ hizmetinden dolayı Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan ve emeği geçen çalışanlara teşekkür etti. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.11.2025
03:46
Bingöl`de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyonun devrilmesi sonucu maddi hasar meydana geldi.
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
21.11.2025
13:33
Jandarma`dan Bingöl`de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Jandarma'dan Bingöl'de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Bir haftada 15 olaya müdahale edildi: Uyuşturucu madde ele geçirildi, 18 şüpheli yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın