KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Kasım 2025 Pazartesi
°C

Yaz spor oyunları devam ediyor

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) tarafından Muş'ta düzenlenen 6. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları devam ediyor.

Yaz spor oyunları devam ediyor
01 TEMMUZ 2011 CUMA 10:19
0
2127
0
AA aa

27 Temmuz'da başlayan spor şöleninde çeşitli dallarda dereceye giren sporculara ödülleri verildi. 100 ve 1500 metre atletizm, uzun atlama, gülle ve yüksek atlamada toplam 96 puan toplayan Muşlu sporcular takım halinde birinci olurken, 80 puanla Elazığ ikinci ve 77 puan toplayan Gaziantepli sporcular ise üçüncü oldu.

100 metre erkeklerde Yusuf Pürçek (Gaziantep) birinci, Lütfi Karataş (Muş) ikinci ve İlhan Özden (Erzincan) ise üçüncü oldu. 1500 metre erkeklerde Emrah Topbaşı (Bitlis) birinci, Serdar Karataş (Muş) ikinci, Sabahattin Yıldırım (Ağrı) üçüncü oldu. Uzun atlama erkeklerde Kaan Aksu (Erzincan) birinci, Özkan Yurttaş (Muş) ikinci ve Derin Recep (Hakkari) üçüncü oldu. Güle atışı erkeklerde Mahsun Çelik (Diyarbakır) birinci, Serdal Toplu (Muş) ikinci ve Enes Yağan (Hakkari) üçüncü oldu.
Yüksek atlama erkeklerde Süleyman Barışık (Elazığ) birinci, Abdullah Bagata (Muş) ikinci olurken, Hüseyin Elçi (Gaziantep) ve Oğuzhan Albayrak (Erzincan) üçüncülüğü paylaştı.
100 metrede kızlarda Ümmü Gülsüm Köse (Muş) birinci, Rojda Özdemir (Batman) ikinci, Semra Şanlı (Malatya) üçüncü oldu. 800 metrede kızlarda Nuran Satılmış (Ağrı) birinci, Nurtan Taştan (Iğdır) ikinci, Remziye Temel (Diyarbakır) üçüncü geldi.
Kızlarda gülle atmada Hatice Özdemir (Gaziantep) birinci, Firdevs Alper (Malatya) ikinci, Derya Tunç ise üçüncü oldu.
Kızlarda yüksek atlamada Suna Gür (Elazığ) birinci, Cansel Kılıçlar (Gaziantep) ikinci, Leyla Boz (Erzincan) üçüncü oldu.
Kızlarda uzun atlamada Seher Saydam (Hakkari) birinci, Ezgi Karadağ (Erzincan) ikinci, Ebru Parlak (Malatya) üçüncü oldu.
Takım tastif kızlarda Ağrı 79 puanla birinci olurken, Gaziantep 76 puanla ikinci ve Elazığ 73 puanla üçüncü oldu.
Takım tastif erkeklerde 96 puan alan Muş birinci olurken, 80 puan alan Elazığ ikinci ve 77 puan alan Gaziantep üçüncü oldu.
Yarışmalarda dereceye giren sporculara Şehir Stadyumu'nda düzenlenen törenle kupa ve madalyaları verildi.
Atıcılık, atletizm, judo, masa tenisi ve voleybol branşlarında Muş, Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Batman, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hakkari, Iğdır, Kars, Kilis, Malatya, Mardin, Şanlıurfa, Siirt, Van, Şırnak ve Tunceli illerinden toplam 400 sporcunun katıldığı spor oyunları devam ediyor.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.11.2025
03:47
Vali Usta, Bingöl`ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Vali Usta, Bingöl'ün afete hazırlık kapasitesine dikkat çekti
Bingöl'de İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'İstanbul ve Ankara'dan bile daha iyi durumda olduğumuz yönler var' dedi ve yürütülen çalışmaları aktardı.
23.11.2025
03:46
Bingöl`de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyonun devrilmesi sonucu maddi hasar meydana geldi.
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın