KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2026 Pazar

Yayla pio'da eksikler giderildi

Çalışmaları yerinde inceleyen Vali Avuç, öğretmen ve öğrencilerin sorunlarını da dinledi

Yayla pio`da eksikler giderildi
18 OCAK 2007 PERŞEMBE 09:17
0
984
0
AA aa
Bingöl Valisi Vehbi Avuç, Genç Kaymakamı Cahit Çelik ve İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Berdibek ile birlikte Genç Yayla Pansiyonlu İlköğretim Okulu (PİO)'da incelemelerde bulundu. Çalışmaları yerinde gören Vali Avuç, öğretmen ve öğrencilerin sorunlarını da dinledi
Edinilen bilgiye göre, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) tarafından 2003 yılında yapımına başlanan ve 2004 yılında bitirilen Yayla PİO, 154 öğrenci kapasiteli olarak eğitime açıldı ancak projede olmadığı için yapılmayan okul mutfağının donanım bölümü yüzünden ciddi sıkıntılar yaşandı. Sıkıntıları öğrenen Vali Avuç, 2006 yılında mutfak donanımının yapılması için çalışmaların başlatılması talimatını verdi. Yapılan çalışmaların ardından okulun mutfak donanımını yerinde görmek için Yayla PİO'ya giden Vali Avuç, okulda incelemelerde bulundu. Avuç, donanım konusundaki eksiklikleri giderildiğini belirtti.
Sınıfları dolaşarak öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Avuç, sıkıntılarının olup olmadığını sordu. Bunun üzerine bazı öğrenciler, köylerinin okula uzak olduğu için 3 kilometrelik yolu yaya gidip geldiklerini söyleyerek, servis aracı talebinde bulundular. Vali Avuç ise, servis araçlarının tahsis edilmesi için milli eğitim müdürlüğünce gerekli çalışmaların başlatılacağını ifade etti.
Öğretmenler odasında okul öğretmenleriyle bir araya gelen Vali Vehbi Avuç, öğretmenlerden öğrencilerin eğitim seviyesinin yükseltilmesi için gerek öğrencilerle ve gerekse öğrenci velileriyle sürekli diyalog içerisinde olmalarını istedi.
Öğrencilerin başta öğretmenler olmak üzere kendilerine emanet edildiğini belirten Vali Avuç, geleceğin teminatı olan çocukların yetiştirilmesinde öğretmenlere büyük görev düştüğünü sözlerine ekledi.


BİNGÖL KENT HABER
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.10.2026
16:02
Bingöl OSB`de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl OSB'de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde Müteşebbis Heyet yönetiminden genel kurul modeline geçiş kararı alındı. Yeni dönemde özel sektörün ve yatırımcıların yönetimde daha etkin rol üstlenmesi, OSB'nin sorunlarının çözümü ve yeni yatırımların önünün açılması hedefleniyor.
24.10.2026
15:47
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Mahalle muhtarlarıyla buluşmasında devam eden belediye hizmetlerini, mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını ve planlanan projeleri değerlendiren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bizim ortak paydamız Bingöl, önceliğimiz ise hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğudur' dedi.
24.10.2026
15:18
ATAKDER`den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER'den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER Bingöl İl Başkanı Menderes Güner, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla kurumlar, siyasi temsilciler ve esnafla bir araya geldi. Güner, afetlere karşı hazırlıklı bir toplum oluşturmak için risk tespiti, bilinçlendirme ve gönüllülük çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.
24.10.2026
14:54
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
1945'te Bingöl'de başlayan bir ömür, ilme, eğitime ve kültürel mirasa adanmış çalışmalarla iz bıraktı. Bingöl Üniversitesi önceki dönem Rektör Yardımcılarından ve İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Abdülaziz Beki'nin vefatı, akademi camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.
24.10.2026
14:44
Bingöl`de yakalanan 29 şüpheliden 3`ü tutuklandı
Bingöl'de yakalanan 29 şüpheliden 3'ü tutuklandı
Operasyonlarda 577 paket gümrük kaçağı sigara, uyuşturucu maddeler, ruhsatsız tüfek, 6 kesici alet ve hassas terazi ele geçirildi.
24.10.2026
14:26
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Bingöl dahil 10 ilde düzenlenen 'Patinaj' operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 12'si tutuklanırken, hesaplarındaki toplam işlem hacminin 226 milyon lirayı aştığı belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın