KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2026 Pazar

Yalçın: birliğin ve beraberliğin teminatıyız

Bingöl’e gelen Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Biz bu ülkenin çimentosuyuz, birliğin ve beraberliğin teminatıyız” dedi.

Yalçın: birliğin ve beraberliğin teminatıyız
19 MAYIS 2016 PERŞEMBE 03:07
0
1930
0
AA aa

 Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen Bingöl şubelerinin açılışını gerçekleştirmek üzere kente geldi.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan programda konuşan Yalçın, Türkiye'nin en büyük emek hareketi olarak, ülkenin birçok yerinde kendi ofislerini alarak kiracı olmaktan çıktıklarını söyledi.

Yalçın, “En güzel, en nezih mekânlarda hizmet üretmeye çalışıyoruz. Eğitim Bir-Sen olarak 50'ye yakın şubemiz kendi mülkünü almış durumda ve birçok şubemizde bununla ilgili planlamasını yapmış durumdadır. ‘Dünyada mekân, ahirette iman' derler, önemli öbür tarafa sermaye biriktirebilmektir ve ahirette işe yarayacak işler yapabilmektir.  Onun için dünyadaki mekânlarımızın, ahiret için işler yapan ona vesile olan mekânlar olması birinci arzumuzdur çünkü kuruluş felsefemiz budur” dedi.

“Biz bu ülkenin çimentosuyuz, birliğin ve beraberliğin teminatıyız.” diyen Yalçın, şunları söyledi: “Çünkü bu ülkede insana özel ne varsa hepsinin içerisinde Memur-Sen olarak, Eğitim Bir-Sen olarak ter dökmeye çalışan adanmışlık örneği sergilemeye çalışan bir gayret ortada. Dolayısıyla onu büyütmek bizim elimizde bu mekânı gençlerin, insanlarımızın gelebilecekleri ve kültürel olarak beslenebilecekleri bir mekân kılabilirsek değeri var yoksa bu tip mekânların da tabelaların da bizim nazarımızda hiçbir ehemmiyeti yok. Ülkede emek olarak geldiğimiz nokta bir zirve olabilir ama bizim için asla yeterli bir nokta değil. Zirve bizim için Nirvana olamaz dolayısıyla biz ‘koşu bittikten sonra da koşan atlarız' diyor ustad. Dolayısıyla bu gayretimiz, bu soluğumuz devam edecektir.”

Yapılan konuşmaların ardından Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger ve şube başkanlarıyla açılış kurdelesini kesen Yalçın, hizmet bürolarında incelemelerde bulundu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.10.2026
16:02
Bingöl OSB`de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl OSB'de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde Müteşebbis Heyet yönetiminden genel kurul modeline geçiş kararı alındı. Yeni dönemde özel sektörün ve yatırımcıların yönetimde daha etkin rol üstlenmesi, OSB'nin sorunlarının çözümü ve yeni yatırımların önünün açılması hedefleniyor.
24.10.2026
15:47
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Mahalle muhtarlarıyla buluşmasında devam eden belediye hizmetlerini, mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını ve planlanan projeleri değerlendiren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bizim ortak paydamız Bingöl, önceliğimiz ise hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğudur' dedi.
24.10.2026
15:18
ATAKDER`den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER'den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER Bingöl İl Başkanı Menderes Güner, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla kurumlar, siyasi temsilciler ve esnafla bir araya geldi. Güner, afetlere karşı hazırlıklı bir toplum oluşturmak için risk tespiti, bilinçlendirme ve gönüllülük çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.
24.10.2026
14:54
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
1945'te Bingöl'de başlayan bir ömür, ilme, eğitime ve kültürel mirasa adanmış çalışmalarla iz bıraktı. Bingöl Üniversitesi önceki dönem Rektör Yardımcılarından ve İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Abdülaziz Beki'nin vefatı, akademi camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.
24.10.2026
14:44
Bingöl`de yakalanan 29 şüpheliden 3`ü tutuklandı
Bingöl'de yakalanan 29 şüpheliden 3'ü tutuklandı
Operasyonlarda 577 paket gümrük kaçağı sigara, uyuşturucu maddeler, ruhsatsız tüfek, 6 kesici alet ve hassas terazi ele geçirildi.
24.10.2026
14:26
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Bingöl dahil 10 ilde düzenlenen 'Patinaj' operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 12'si tutuklanırken, hesaplarındaki toplam işlem hacminin 226 milyon lirayı aştığı belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın