KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2026 Pazar

Yağmur hayatı felç etti

Aralıksız devam eden yağmur nedeniyle Kültür Sarayı ve çok sayıda ev sular altında kaldı.

Yağmur hayatı felç etti
06 MART 2007 SALI 10:14
0
1305
0
AA aa
Bingöl'de, dün sabah saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden yağmur, hayatı olumsuz etkiledi.  Yağış sebebiyle meydana gelen sel olaylarında birçok evin bodrum katı sular altında kalırken, kanalizasyon şebekelerin tıkanması sonucu caddeler su göletleri haline geldi. 
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca yapılan konutlardan 1'nci ada 2,3,4 ve 5'nci blokların bodrum katları sular altında kaldı. Altyapı yetersizliğinden kaynaklanan sıkıntıdan en büyük nasibi ise kapıcı dairelerinde ikamet edenler aldı. Evlerinin sular altında kalmasından dolayı TOKİ Başkanlığı'na tepki gösteren vatandaşlar, her yıl yaşanan bu sıkıntının önüne geçilmesini istedi.
Evi sular altında kalan Gazi Çintosun, 42 bin YTL'ye yapılan konutların sağlıklı olmadığını belirterek, bu olumsuz tablonun, her yağmur yağışında ortaya çıktığını vurguladı.
Öte yandan altyapı yetersizliği nedeniyle kentin birçok bölgesinde drenaj ve kanalizasyonlar tıkandı, yollar su altında kaldı. Sel sularından Bingöl Kültür Sarayı da nasibini aldı. Binanın bodrum katı sular altında kalırken, biriken suyun tahliyesi için belediye itfaiye ekipleri, polis ve askerler seferber oldu. Bodrum katındaki cihazların hasar görmemesi için elektrikler kestirildi. 
Etkili olan yağış, gecenin ilerleyen saatlerinde karla karışık yağmur şeklinde devam etti.

BİNGÖL KENT HABER

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.10.2026
16:02
Bingöl OSB`de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl OSB'de söz sahibi yatırımcılar olacak
Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde Müteşebbis Heyet yönetiminden genel kurul modeline geçiş kararı alındı. Yeni dönemde özel sektörün ve yatırımcıların yönetimde daha etkin rol üstlenmesi, OSB'nin sorunlarının çözümü ve yeni yatırımların önünün açılması hedefleniyor.
24.10.2026
15:47
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Başkan Arıkan Arıkan, muhtarların taleplerini dinledi
Mahalle muhtarlarıyla buluşmasında devam eden belediye hizmetlerini, mahallelerin öncelikli ihtiyaçlarını ve planlanan projeleri değerlendiren Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bizim ortak paydamız Bingöl, önceliğimiz ise hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğudur' dedi.
24.10.2026
15:18
ATAKDER`den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER'den afetlere karşı güç birliği çağrısı
ATAKDER Bingöl İl Başkanı Menderes Güner, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla kurumlar, siyasi temsilciler ve esnafla bir araya geldi. Güner, afetlere karşı hazırlıklı bir toplum oluşturmak için risk tespiti, bilinçlendirme ve gönüllülük çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.
24.10.2026
14:54
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
Bingöl bir değerini daha kaybetti: Prof. Dr. Abdülaziz Beki vefat etti
1945'te Bingöl'de başlayan bir ömür, ilme, eğitime ve kültürel mirasa adanmış çalışmalarla iz bıraktı. Bingöl Üniversitesi önceki dönem Rektör Yardımcılarından ve İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Abdülaziz Beki'nin vefatı, akademi camiasını ve sevenlerini yasa boğdu.
24.10.2026
14:44
Bingöl`de yakalanan 29 şüpheliden 3`ü tutuklandı
Bingöl'de yakalanan 29 şüpheliden 3'ü tutuklandı
Operasyonlarda 577 paket gümrük kaçağı sigara, uyuşturucu maddeler, ruhsatsız tüfek, 6 kesici alet ve hassas terazi ele geçirildi.
24.10.2026
14:26
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Ucuz diye kanınca pahalıya patlıyor!
Bingöl dahil 10 ilde düzenlenen 'Patinaj' operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 12'si tutuklanırken, hesaplarındaki toplam işlem hacminin 226 milyon lirayı aştığı belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın