KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Mayıs 2026 Çarşamba
°C

'Vergi, en önemli bir vatandaşlık görevlerinden biridir'

Vergi Haftası nedeniyle bir açıklama yapan Bingöl Valisi Kadir Ekinci, 'Vergi, en önemli bir vatandaşlık görevlerinden biridir. Vergi Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen etkinlikler de, toplumda vergi bilincinin gelişmesine ve kalıcı bir davranışa dönüşmesine katkı sağlamaktadır' dedi.

`Vergi, en önemli bir vatandaşlık görevlerinden biridir`
22 ŞUBAT 2022 SALI 16:55
8
1943
3
AA aa

Bingöl Defterdarı Mesut Akbulut ve beraberindeki heyet, 21-27 Şubat ‘Vergi Haftası' etkinlikleri kapsamında Vali Kadir Ekinci'yi makamında ziyaret etti.

Toplumda vergi bilincinin artması ve vergi konusuna kamuoyunun dikkatini çekmek amacıyla bu yıl 33'üncüsü kutlanacak Vergi Haftası kapsamında gerçekleşen ziyarette konuşan İl Defterdarı Mesut Akbulut, Vergi Haftası boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında Vali Ekinci'ye bilgi vererek destekleri için teşekkür etti.

Defterdarlık heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ekinci, Vergi Haftası münasebetiyle bütün vergi teşkilatının ve vatandaşların haftasını tebrik etti.

Vergi vermenin en önemli vatandaşlık görevlerinden biri olduğunu söyleyen Vali Ekinci, toplanan vergilerle eğitim, sağlık, ulaşım gibi hizmetlerin yürütüldüğünü ifade etti.

Vergi bilincinin artırılması amacı ile her yıl şubat ayının son haftası kutlanan Vergi Haftası'nın önemine dikkat çeken Vali Ekinci,” Vergi, en önemli bir vatandaşlık görevlerinden biridir. Vergi Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen etkinlikler de, toplumda vergi bilincinin gelişmesine ve kalıcı bir davranışa dönüşmesine katkı sağlamaktadır. Ülkemizin güçlü ve aydınlık yarınları, kamu ve sosyal hizmetlerin vatandaşa daha kaliteli ve etkin ulaşması vergi gelirlerinin sağlıklı toplanmasıyla mümkündür” dedi.

Vergi dairelerinin de çağın gerekleri doğrultusunda yenilendiğini ve vatandaşlarımıza e-devlet üzerinden birçok hizmeti sağladığını da ifade eden Vali Ekinci, ziyaret sebebiyle heyete teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89595)
23 Şubat 2022 Çarşamba 14:32
Bu Maliyeci kesimi gerçekten kayış koparmış.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89586)
23 Şubat 2022 Çarşamba 11:01
Vali beye çiçek vereceğinize sahaya inip vergi denetimi yapın. Kimlerin vergi levhası var kimler vergisini veriyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89557)
22 Şubat 2022 Salı 19:43
Dünyada böyle gün ve haftaları kutlayan millet var mı. Yani vali beyi ziyaret etmezseniz bunlar niye gelmedi diye dert mi yanacak. Mesainize bakın 657 liler. Yapılacak cok iş var. Medyatiklik zamanı değil.
12.05.2026
23:21
Bingöl Üniversitesi`nde
Bingöl Üniversitesi'nde 'Mekân ve Toplumsal Hafıza' Söyleşisi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşide, çarşıların toplumsal hafıza, hatırlama ve unutma süreçlerindeki rolü ele alındı.
12.05.2026
23:08
Bingöllü hacı adayları dualarla uğurlandı
Bingöllü hacı adayları dualarla uğurlandı
Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu kapsamında kutsal topraklara gidecek 192 Bingöllü hacı adayı, düzenlenen programla dualar eşliğinde uğurlandı.
12.05.2026
20:45
Bingöl Belediyesi uyardı! Son gün 1 Haziran
Bingöl Belediyesi uyardı! Son gün 1 Haziran
Bingöl Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisine ait birinci taksit ödemelerin 01 Haziran 2026 Pazartesi gününe kadar yapılması gerektiğini bildirdi.
12.05.2026
19:48
Bingöl`den kurbanlık sevkleri başladı
Bingöl'den kurbanlık sevkleri başladı
Bingöl'den İstanbul, Kocaeli ve Bursa'daki kurban pazarlarına gönderilecek büyükbaş hayvanların sevk işlemleri başladı. Kontrollerin ardından uygun bulunan araçlar için 'Yurtiçi Veteriner Sağlık Raporu' düzenlenerek kurbanlık hayvanların pazar alanlarına sevk edildiği aktarıldı.
12.05.2026
19:47
'Asıl engel sevgisizlik ve duyarsızlıktır'
Bingöl Altınokta Körler Derneği Başkanı Hidayet Becerikli, Engelliler Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada erişilebilirlik, istihdam ve toplumsal farkındalık konularındaki eksikliklere dikkat çekerek, 'Engeller önce zihinlerde kaldırılmalı' çağrısında bulundu.
12.05.2026
19:46
Okullarda yangın ve tahliye tatbikatı
Okullarda yangın ve tahliye tatbikatı
Bingöl'ün Genç ilçesinde öğrenci ve öğretmenlerin afetlere karşı bilinçlendirilmesi amacıyla okullarda yangın ve tahliye uygulamaları gerçekleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın