KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ekim 2026 Pazar

Vekil ebe ve hemşire alınacak

Bingöl Sağlık İl Müdürlüğü, Bingöl merkez ve çeşitli yerleşim merkezlerinde çalıştırılmak üzere 5 Vekil Ebe/Hemşirenin alınacağı duyuruldu...

Vekil ebe ve hemşire alınacak
18 EYLÜL 2009 CUMA 08:22
0
1654
0
AA aa
Bingöl Merkez 1 Nolu Sağlık Ocağı, 3 Nolu Sağlık Ocağı, Kardeşler Sağlık Evi, Gökdere Sağlık Evi, Bingöl Yamaç Sağlık Ocağı Gökdere Sağlık Evi, Bingöl Genç Çaytepe Sağlık Ocağı Yenisu Sağlık Evi ve Bingöl Karlıova Merkez Sağlık Ocağı Kargapazarı Sağlık Evi'nde çalıştırılmak üzere 5 tane Vekil Ebe/Hemşire alınacak.

Konuyla ilgili Sağlık İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada: “Vekil Ebe/Hemşire kadrolarına başvurmak isteyen adayların İl Merkezinde İl Sağlık Müdürlüğüne, İlçelerde Kaymakamlıklara aşağıdaki şartları taşımaları durumunda şahsen başvurmaları gerekmektedir. İlimiz Merkez Sağlık Birimleri için başvuracak Vekil Ebe/Hemşire adaylarının Müdürlüğümüze, ilçe Sağlık Birimleri için ise birimin bağlı bulunduğu ilçe Sağlık Grup Başkanlıkları'na 17 Eylül ve 2 Ekim 2009 tarihleri arasında hafta sonu (Cumartesi, Pazar) hariç olmak üzere şahsen başvurmaları ve 5 Ekim 2009 Pazartesi günü Merkez Sağlık Birimlerine başvuranlar İlimiz Sağlık Müdürlüğü'ne ilçelerde başvuranlar ilçe Sağlık Grup Başkanlıkları'nda saat 15.00'te hazır bulunmaları gerekir” denildi.

Vekil EBE/HEMSİRE kadrosuna başvuracak adaylarda aranacak özellikler;

1- Sağlık Meslek Yüksekokulu veya Sağlık Meslek Lisesi (Ebelik, Hemşirelik, Sağlık Memur1uğu (Toplum Sağlığı Teknisyeni) alanından) mezun olmak, 2- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48.maddesindeki şartları taşıması,

3- İstihdam mahallisinin köyler olması nedeniyle başvuruda bulunacak aday personellerin bayan olması gerekmektedir.

Vekil EBE/HEMŞİRE kadrosuna atanacaklardan istenilecek belgeler;

1- Nüfus Cüzdanı veya onaylı örneği (18 yaşından küçükler için, 657 sayılı kanunun değişik 40'ıncı maddesinin ikinci fıkrası gereğince kaza-i rüşt kararı veya onaylı örneği),

2- Diplomanın aslı veya noter onaylı örnekleri, diplomaları düzenlenmemiş olması halinde öğrenim durumlarını belirtmek üzere ilgili kurumlarca usulüne göre verilecek ve daha sonra diploma ve örnekleriyle değiştirilecek belgeler,(Bu belgelerde diploma notu yok ise, diploma notunu gösteren belge),

3- Başvuru tarihinden en fazla 1 ay önce, cumhuriyet savcılığından alınmış sabıka kaydı,

4- Görevinin devamlı yapılmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığını gösterir, Başvuru tarihinden en fazla 1 ay önce alınmış, tek hekim raporu, 5- Son 6 ay içinde çekilmiş 6 adet vesikalık fotoğraf

6- ikametgâh Belgesi, (Nüfus Müdürlüğünden alınacak)

7- Mal Bildirim Beyannamesi, (Doldurularak kapalı zarf içinde teslim edilecektir.)

8- Varsa KPSS sonuç belgesi

Bingol KEnt Haber/Bingol MEdya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.10.2026
22:59
Bingöl`de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de Yukarı Çavuşlar köyünün 7,5 kilometrelik yolu sıcak asfaltla yenilendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolu inceleyen Vali Cahit Çelik, kuzey ilçelerine hizmet verecek saatte 120 ton kapasiteli yeni asfalt plentinin ihalesine gelecek hafta çıkılacağı müjdesini verdi.
16.10.2026
22:52
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
TÜİK'in açıkladığı ölüm istatistiklerinde Bingöl'ün sırası dikkat çekti. Kentte bir yılda bini aşkın kişi hayatını kaybederken, komşu illerle arasındaki fark da ortaya çıktı. Peki, Bingöl Türkiye genelinde kaçıncı sırada yer aldı, zirvede hangi şehirler var?
16.10.2026
16:55
Bingöl`de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl'de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl Üniversitesi ile İŞKUR iş birliğinde 689 öğrenci için Gençlik Programı düzenlenecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek. Öğrencilere katıldıkları her gün için 1.375 TL cep harçlığı ödenecek.
16.10.2026
16:37
Bingöl`de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl'de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplam 135 kişi İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında istihdam edilecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek.
16.10.2026
16:04
İstanbul`dan Bingöl`e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul'dan Bingöl'e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul Tuzla'daki öğrencilerin kendi elleriyle ördüğü atkılar ve yazdıkları notlar, Bingöl'ün Genç ilçesindeki Yayla Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine ulaştı. Genç İçin Bir Saat Derneği ve Minik Çocuklar Bingöl Grubu tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilere çanta, kırtasiye seti ve atkı hediye edildi.
16.10.2026
15:37
Bingöl`de kaç kişiye bir araç düşüyor?
Bingöl'de kaç kişiye bir araç düşüyor?
TÜİK, Eylül 2026'ya ilişkin araç istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de kayıtlı araç sayısı artarken, kent nüfusu dikkate alındığında kaç kişiye bir araç düştüğü de ortaya çıktı. Peki, 282 bin 299 kişinin yaşadığı Bingöl'de her kaç kişiye bir araç düşüyor?
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın