KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Mayıs 2026 Çarşamba
°C

'Vatandaş, bilgisi dışında üye yapılıyor' iddiası!

DEVA Partisi İl Başkanı Mikail Kovalar, il genelindeki birçok vatandaşın bilgisi dışında bazı partilere üye yapıldığı iddiasında bulunup çağrıda bulundu: 'E-Devlet üzerinden üyelik ve iptal işlemlerinizi yapabilirsiniz!'

`Vatandaş, bilgisi dışında üye yapılıyor` iddiası!
12 OCAK 2022 ÇARŞAMBA 13:41
11
3210
2
AA aa

DEVA Partisi İl Başkanı Mikail Kovalar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu iddialarda bulundu:

“Basına ve kamuoyuna saygılarımla. Bilmeniz gereken ve muhakkak sorgulamanız gereken önemli bir sorunu sizlerle paylaşma ihtiyacı duydum. Uzun bir süredir gerek saha çalışmalarımız da gerek bizzat İl ve İlçe teşkilatlarımıza üye olma talebiyle başvuran vatandaşlarımızın üyelik girişlerini yapmak isterken; “Şahsın başka bir partide üyeliği bulunmaktadır” yazısı ile çok sıklıkla karşılaşmaktayız. Bu durumu üyelik için başvuran vatandaşlarımıza iletince; bizlere “her hangi bir partiye daha önce üyeliğimi yapmadım” cevabını vermektedirler. Sizlerde bilginiz dışında kendinizi bir partinin üyesi olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız, https://www.turkiye.gov.tr/yargitay-siyasi-parti-uyeligi-sorgula yaparak siyasi parti üyeliğinizi sorgulayabilir ve iptalini gerçekleştirebilirsiniz.

İşçi, memur, öğrenci, esnaf fark etmeksizin her kesimden üye yapıldığı bilgisi almaktayız. Daha önce İŞKUR üzerinden geçici olarak alınan vatandaşlarımızdan tutun, sosyal yardımdan destek almış vatandaşlarımıza kadar çok geniş bir yelpazenin üyeliği yapılmıştır.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88478)
12 Ocak 2022 Çarşamba 20:34
Şaşırdık mi tabiki de hayır Bay Kova-lar bence sen başka haberler kovala kaç gündur yoktun bende başına bir seymi geldi diye merak ediyordum bu ucuz haberle karşınıza gelmen üzücü
Misafir Kullanıcı (@Misafir_88470)
12 Ocak 2022 Çarşamba 18:10
Herkes e devlette kontrol etsin üyeliginiz varsa kesinlikle memur olamazsınız sildirin zararı vardır karı yoktur
12.05.2026
23:21
Bingöl Üniversitesi`nde
Bingöl Üniversitesi'nde 'Mekân ve Toplumsal Hafıza' Söyleşisi
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşide, çarşıların toplumsal hafıza, hatırlama ve unutma süreçlerindeki rolü ele alındı.
12.05.2026
23:08
Bingöllü hacı adayları dualarla uğurlandı
Bingöllü hacı adayları dualarla uğurlandı
Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu kapsamında kutsal topraklara gidecek 192 Bingöllü hacı adayı, düzenlenen programla dualar eşliğinde uğurlandı.
12.05.2026
20:45
Bingöl Belediyesi uyardı! Son gün 1 Haziran
Bingöl Belediyesi uyardı! Son gün 1 Haziran
Bingöl Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisine ait birinci taksit ödemelerin 01 Haziran 2026 Pazartesi gününe kadar yapılması gerektiğini bildirdi.
12.05.2026
19:48
Bingöl`den kurbanlık sevkleri başladı
Bingöl'den kurbanlık sevkleri başladı
Bingöl'den İstanbul, Kocaeli ve Bursa'daki kurban pazarlarına gönderilecek büyükbaş hayvanların sevk işlemleri başladı. Kontrollerin ardından uygun bulunan araçlar için 'Yurtiçi Veteriner Sağlık Raporu' düzenlenerek kurbanlık hayvanların pazar alanlarına sevk edildiği aktarıldı.
12.05.2026
19:47
'Asıl engel sevgisizlik ve duyarsızlıktır'
Bingöl Altınokta Körler Derneği Başkanı Hidayet Becerikli, Engelliler Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada erişilebilirlik, istihdam ve toplumsal farkındalık konularındaki eksikliklere dikkat çekerek, 'Engeller önce zihinlerde kaldırılmalı' çağrısında bulundu.
12.05.2026
19:46
Okullarda yangın ve tahliye tatbikatı
Okullarda yangın ve tahliye tatbikatı
Bingöl'ün Genç ilçesinde öğrenci ve öğretmenlerin afetlere karşı bilinçlendirilmesi amacıyla okullarda yangın ve tahliye uygulamaları gerçekleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın