KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Kasım 2025 Pazar
°C

Van Yüzüncü Yıl ve Bingöl Üniversitesi öğrencileri 'Geleceğim' projesi ile tanıştı

Think Human Foundation ve Share, Think Human vakıfları desteğiyle, Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından hayata geçirilen; gençlerin yaşam becerilerini güçlendirmek, onları profesyonel hayata hazırlamak, dijital okuryazarlık becerilerini geliştirmek ve istihdamı desteklemek için geliştirilen 'Geleceğim' projesi çerçevesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Van Yüzüncü Yıl ve Bingöl Üniversitesi öğrencileri ‘Geleceğim` projesi ile tanıştı
13 OCAK 2023 CUMA 17:58
1
1517
0
AA aa

60'tan fazla ülkede 110 binin üzerinde çalışanıyla bugünün dijital dünyasında insan odaklı müşteri deneyimleri tasarlayan ve yöneten Webhelp ve Webhelp'in kurucu ortağı Olivier Duha'nın 2020 yılında kurduğu Think Human Foundation desteğiyle ülkemizde gerçekleştirilen ‘Geleceğim' projesi kapsamında bu kez Van Yüzüncü Yıl ve Bingöl Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelindi. Gençlere eşit eğitim fırsatları yaratmak ve profesyonel dünyada yerlerini bulmaları için gereken sosyal ve duygusal beceriler konusunda eğitimler almalarını sağlayan ‘Geleceğim' projesi tanıtımı öğrencilerin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşti.

Yenilikçi kariyer gelişimi eğitimleri ve deneyim programı ile gençleri 21'inci yüzyılın iş hayatına hazırlamayı amaçlayan ‘Geleceğim' projesi tanıtım etkinliğine; Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kayrı, Kariyer Merkez Müdürü Doç. Dr. A.Kadir Gümüş, Van Teknokent Genel Müdürü Yasemin Yetkin, Bingöl Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer Aslan, Bingöl Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Akif Akyol, Genç Başarı Eğitim Vakfı Genel Müdürü Seçil Yıldırım Çelebi, Webhelp Çalışan Bağlılığı ve İç İletişim Müdürü Işıl Işık ve Webhelp ESG Danışmanı İnci Candemir katıldı. 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.11.2025
17:39
ÜNİPERSEN`den Ankara`da
ÜNİPERSEN'den Ankara'da 'Memur Hakları' Çağrısı
Memurun alım gücünün eridiğini, verilen sözlerin tutulmadığını ve toplu sözleşmenin işlevsiz hale geldiğini vurgulayan ÜNİPERSEN, 'Artık seyirci değil, hak arayan tarafız' diyerek Meclis'e çağrı yaptı. Genel Başkan İbrahim Güzel: 'Memur geçinemiyor; çözüm artık ertelenemez.'
08.11.2025
14:26
Çocuk istismarından 33 yıl ceza almıştı! Bingöl polisi yakaladı
Çocuk istismarından 33 yıl ceza almıştı! Bingöl polisi yakaladı
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
08.11.2025
14:20
12 Bingölspor`da hedef mutlak şampiyonluk!
12 Bingölspor'da hedef mutlak şampiyonluk!
Nesine 3. Lig'de mücadele eden 12 Bingölspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Takımın teknik direktörü Ulaş Ulusan; 'Bu yılki hedefimiz kesinlikle şampiyon olmaktır. Başkanımız Mehmet Engin Özturan önderliğinde ligin sonunu inşallah şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz.'
07.11.2025
14:11
Bingöl`de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl'de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezleri, bir yılda 22 bin etkinlik düzenleyerek 292 bin gence ulaştı. Atölye, kurs ve kamplarla gençlere hem sosyal hem de kişisel gelişim imkânı sunuldu.
07.11.2025
14:10
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl dahil 45 ilde son iki haftada FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 178 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
06.11.2025
23:29
Üniversiteler arası iş birliği
Üniversiteler arası iş birliği
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, BÖGEP kapsamında Atatürk Üniversitesi gibi köklü bir kurumla yürütülecek iş birliğinin, üniversitenin araştırma kapasitesine ve bölgesel kalkınma hedeflerine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın