KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Kasım 2025 Pazartesi
°C

Valilik, o iddialara yanıt verdi

Bingöl Valiliği 'Köylülere işkence' başlığı ile yapılan kasıtlı haber ve paylaşımlar üzerine açıklamada bulundu.

Valilik, o iddialara yanıt verdi
16 ŞUBAT 2022 ÇARŞAMBA 15:20
5
2680
0
AA aa

Bingöl Valiliğin açıklamasında, “Bazı sosyal medya platformlarında Karlıova ilçesi Hasanova köyü ile ilgili olarak, ‘Köylülere işkence' başlığı ile yapılan kasıtlı haber ve paylaşımlar üzerine Valiliğimizce kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Buna göre Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen bir soruşturma kapsamında Karlıova Sulh Ceza Hakimliğinden alınan karara bağlı olarak güvenlik güçlerimizce Hasanova köyünde bulunan ikamete gidilmiştir. Arama işlemine başlanacağı esnada şüpheli şahsın aile fertleri tarafından görevlilere mukavemette bulunulmuş ve eve girişleri engellenmek istenmiştir. Bunun üzerine, güvenlik görevlilerimizce önce sözlü uyarıda bulunulmuş ardından herhangi bir zor kullanımına gerek kalmaksızın arama işlemi sonrasında şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.11.2025
19:39
Bingöl Kentpark yenilenen yüzüyle hizmette
Bingöl Kentpark yenilenen yüzüyle hizmette
Bingöl'ün en yoğun kullanılan sosyal yaşam alanlarından biri olan Kentpark'ta yapılan yenileme çalışmalarıyla bisiklet ve yürüyüş yolları daha güvenli hale gelirken, park bütünüyle estetik ve düzenli bir görünüme kavuşturuldu. Aynı bölgede bulunan yaklaşık bir dönümlük alan da işgallerden arındırılarak parka dahil edildi.
10.11.2025
16:03
Bingöl`de 9 Yıl 10 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Bingöl'de 9 Yıl 10 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Bingöl'de hakkında 9 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın operasyonuyla yakalandı.
10.11.2025
15:38
Özturan`dan TFF`ye ‘yaptırım` çağrısı!
Özturan'dan TFF'ye 'yaptırım' çağrısı!
12 Bingölspor Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan, Diyarbekirspor futbolcularının kendisine yönelik küfür ve tehditte bulunduğunu belirterek, Türkiye Futbol Federasyonu'na gerekli yaptırımların uygulanması çağrısında bulundu.
10.11.2025
14:36
Süreç nereye gidiyor? DEM Parti İl Başkanı Ormangören Yanıtladı!
Süreç nereye gidiyor? DEM Parti İl Başkanı Ormangören Yanıtladı!
'Terörsüz Türkiye' sürecinde neler eksik, neler yapılmalı? DEM Parti'nin rolü, yaklaşımı ve gelecek Türkiye perspektifi ne? DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, Bingöl Online'ya verdiği röportajda sürece dair soruları yanıtladı ve beklentileri aktardı… İşte o röportajın detayları…
10.11.2025
13:18
Bingöl`de 10 Kasım Atatürk`ü anma programı düzenlendi
Bingöl'de 10 Kasım Atatürk'ü anma programı düzenlendi
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 87. yıl dönümünde Bingöl'de düzenlenen törenlerle anıldı.
10.11.2025
12:39
Feci kaza! Bingöllü anne ve bebeği hayatını kaybetti
Feci kaza! Bingöllü anne ve bebeği hayatını kaybetti
Elâzığ-Malatya karayolu Hankendi mevkiinde meydana gelen kazada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada Bingöllü anne ve 7 aylık bebeği hayatını kaybetti. 3 yaralının ise tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın