KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Vali Usta, yeni kütüphanenin ismini açıkladı

Tamamlanma aşamasına gelen yeni kütüphane binasında incelemelerde bulunup yetkililerden son durum hakkında bilgi alan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, bu yıl açılması hedeflenen yeni kütüphanenin ismini de açıkladı.

Vali Usta, yeni kütüphanenin ismini açıkladı
13 EKİM 2023 CUMA 04:41
40
4678
2
AA aa

Bingöl'de kamu yatırımlarını incelemek üzere sürdürdüğü ziyaret ve denetimler kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapımı sürdürülen il halk kütüphanesi inşaatını inceleyen Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Kültür ve Turizm Müdürü Selahattin Yazar ile yüklenici firma yetkililerden devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eksiklerin kısa sürede giderilmesi ve kütüphanenin en erken sürede hizmete alınması için çalışmaların hızlandırılması talimatını veren Vali Usta, kütüphanenin ismini de açıkladı.

Vali Usta; “Cumhuriyetimizin 100. yılında ‘100 Yeni Kütüphane' hedefi doğrultusunda ilimizde yapılan ve tamamlanma aşamasına gelen 'Bingöl 100. Yıl İl Halk Kütüphanesi'nin hayırlı olmasını diliyorum. Zemin üstü 4 katlı 6 Bin metrekare kullanım alanlı kütüphanemiz özgün mimarisiyle de Bingöl'ümüze değer katacak. İnşallah bu yıl içinde hizmete açacağız” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104365)
14 Ekim 2023 Cumartesi 09:17
Şehre katkısu kuşkusu. Ama Yenişehir bölgesi ulaşım engelinden dolayı hem hastaneden hem de kütüphaneden mahrum kalacak şehrin imkanlarının düzağaç bölgesinde yoğunlaşması adaletsizlik doğuruyor. Yenişehir bölgesinde hiç olmazsa öğrencilerin ders çalışabilecekleri bir okuma salonuna ihtiyaç var. Dikkatlerinize
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104360)
13 Ekim 2023 Cuma 16:35
o kadar yazar var bir o kadar değerli isim varken bir kütüphanenin ismi yüz olabilir mi. osman hamdi vali olmuşsa olur bence. bu vali geldiği günden bu yana anlam veremediğim bir antipatiklik var bende. 100 kütüphane inşallah seneye kalır adı 101 olur
11.05.2026
15:56
Kiğı`da siyanürlü maden tepkisi:
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
11.05.2026
15:40
Bingöl`de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'ün Genç ilçesinde ilk kez düzenlenen Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, üç gün süren heyecan dolu yarışların ardından tamamlandı. Yarışlar boyunca sporcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl`de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın