KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Kasım 2025 Salı
°C

Vali Usta, üs bölgesinde Mehmetçik ile bir araya geldi

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bin 670 metre rakımda bulunan üs bölgesini ziyaret ederek jandarma personeli ile bir araya geldi.

Vali Usta, üs bölgesinde Mehmetçik ile bir araya geldi
23 EKİM 2024 ÇARŞAMBA 14:29
2
1160
0
AA aa

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde Bin 670 metre rakımda bulunan Şehit Üsteğmen Serkan Gencer Modüler Üs Bölgesi'ni ziyaret etti. Vali Usta, üs bölgesinde görev yapan jandarma personeliyle bir araya gelerek yürütülen güvenlik faaliyetleri hakkında kapsamlı bilgilendirme aldı. Yapılan sunumlar ve incelemelerin ardından, bölgede alınan güvenlik tedbirleri, yürütülen operasyonlar ve personelin çalışma koşulları hakkında detaylı değerlendirmelerde bulunuldu. Vali Usta'ya, Kaymakam Muhammet Güzel, İl Jandarma Komutanı Bilgihan Yeşilyurt ve beraberindeki heyet eşlik etti.

Vali Usta, “Güvenlik güçlerimizin bu zorlu şartlar altında ülkemizin barış ve güvenliği için gösterdiği gayret, hepimiz için büyük bir gurur kaynağıdır. Sizlere görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

Kaymakamı Muhammet Güzel ise, “Bölgenin güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan siz değerli personelimizin azmi ve kararlılığı, ilçemizin huzuru ve güvenliği açısından hayati bir öneme sahiptir. Sizlerin bu kutsal görevi yerine getirme gayreti, milletimizin güvenliğini teminat altına almaktadır. Hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Üs bölgesinin ziyaret edilmesi ve yapılan incelemelerin ardından ziyaret programı, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Haber: İHA

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.11.2025
14:58
Bingöl Belediyesi güneşten ve çöpten kazanıyor!
Bingöl Belediyesi güneşten ve çöpten kazanıyor!
Bingöl Belediyesi, çevre dostu yatırımlarla hem doğayı koruyor hem de kendi bütçesiyle ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Güneş enerjisi santrali ve evsel atıklardan elektrik üreten belediye, tıbbi atıkları güvenle steril ederek her yıl milyonlarca liralık gelir elde ediyor.
04.11.2025
14:18
Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Yeniden İhaleye Çıkıyor
Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Yeniden İhaleye Çıkıyor
Defalardır iptal edilen ihaleler nedeniyle yenilenemeyen Bingöl Havaalanı PAT sahaları, yeniden ihaleye çıkıyor. Yaşanan ihale iptalleri, kamuoyunda yanıtı merak edilen bir soruya dönüşüyor: 'Kime vereceklerine karar mı veremiyorlar?'
04.11.2025
11:10
Yeni `Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi` Resmi Gazete`de
Yeni 'Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi' Resmi Gazete'de
Türkiye Barolar Birliği'nin belirlediği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi güncellendi. Yeni tarifeye göre kira davası açmak için avukata 30 bin lira, bu davayla ilgili icra için 9 bin lira, tahliye için ise 20 bin lira ödenecek.
04.11.2025
10:54
Bu taşıtlarda eldiven ve koruma gözlüğü zorunluluğu
Bu taşıtlarda eldiven ve koruma gözlüğü zorunluluğu
Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde yapılan değişikliğe göre bisiklet, motosiklet, traktör ve elektrikli bisiklet kullananlara eldiven ve koruyucu gözlük gibi ekipman kullanma zorunluluğu geldi. Motosiklette arka tarafta oturan kişi de gözlük ve eldiven takacak.
03.11.2025
19:15
12 Bingölspor`dan Kayseri`de Son Dakika Puanı!
12 Bingölspor'dan Kayseri'de Son Dakika Puanı!
Haftayı bir puanla kapatan 12Bingölspor, 3. Lig 2. Grup'ta liderliğini sürdürdü ve şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha geride bıraktı.
03.11.2025
15:16
Bingöl`de modern ticaret alanı için ilk adım
Bingöl'de modern ticaret alanı için ilk adım
Bingöl Belediyesi, şehrin ticari yaşamını güçlendirecek önemli bir projede daha ilk adımları attı. Sebze hali, oto galericiler ve toptancılar için belirlenen yeni alanda saha düzeltme çalışmaları başladı. Başkan Arıkan; 'Çalışmaların tamamlanmasının ardından alan, detaylı imar ve proje planlamasına tabi tutulacak'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın