KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Vali Usta UMKE yerleşkesini inceledi

Muhtemel bir afet anında kullanılacak lojistik depo, kriz merkezi ve sahra hastanesi alanında incelemelerde bulunan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta; 'Helikopter pist alanını da en kısa zamanda asfaltlamayı ve 2024 yılı içinde ambulans helikopterlerden birini Bingöl'e kazandırmayı hedefliyoruz' dedi.

Vali Usta UMKE yerleşkesini inceledi
11 EKİM 2023 ÇARŞAMBA 06:26
10
1857
4
AA aa

Kamu kurumlarını ve yatırımlarını yerinde görmek, çalışmalar hakkında detaylı bilgi almak ve eksiklerin tespit edilerek çözülmesi için ziyaretlerini sürdüren Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) yerleşkesini ziyaret etti.

UMKE ziyaretinde Vali Usta'ya İl Sağlık Müdürü Veysel Tosun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül ile Bingöl UMKE Sorumlusu Hasan Akkuş eşlik etti.

İl Sağlık Müdürü Veysel Tosun, UMKE yerleşkesinde bulunan "Lojistik Depo, Kriz Merkezi, Sahra Hastanesi Alanı ve yapılması planlanan Helikopter Pist alanı" ile devam eden çalışmalar hakkında Vali Usta'ya bilgi verdi.

Alandaki incelemeleri sonrasında yaptığı açıklamada Vali Usta, “Muhtemel bir afet anında kullanacağımız Lojistik Depo, Kriz Merkezi ve Sahra Hastanesi alanını gördüm. Sağlık yatırımları kapsamında Helikopter pist alanını en kısa zamanda asfaltlamayı ve 2024 yılı içinde ambulans helikopterlerden birini Bingöl'e kazandırmayı hedefliyoruz. Ekiplerimize çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104357)
13 Ekim 2023 Cuma 10:33
ilimiz birinci kuşak deprem bölgesinde yer alıyor. Önemli bir hizmet. Emeği olanlardan Allah olsun..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104338)
11 Ekim 2023 Çarşamba 22:44
Reklam yapın basına çıkın şov yapın Bingöl de sağlık hizmeti diye bir şey mi var insanlar muayene olamıyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104337)
11 Ekim 2023 Çarşamba 22:20
Hadi ordan normal hayatta sağlık hizmeti yok muayeneye sıra yok memleket sağlıkta kaosu yaşıyor bir de bunlar afet durumunda ne yapacaklarmış İl sağlık müdürü ancak boş işlerle şovmenlik yapsın. Liyakatsızlık beceriksizlik almış başını gitmiş
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104329)
11 Ekim 2023 Çarşamba 11:32
Hepsi birer ŞOV.
bu tür hazırlıkların hiçbir işe yaramadığını Maraş depreminde gördük. Bir deprem olsa herkes Allah'a emanet, kimseden yardım beklemeyin.
11.05.2026
15:56
Kiğı`da siyanürlü maden tepkisi:
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
11.05.2026
15:40
Bingöl`de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'ün Genç ilçesinde ilk kez düzenlenen Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, üç gün süren heyecan dolu yarışların ardından tamamlandı. Yarışlar boyunca sporcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl`de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın