KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Mayıs 2026 Perşembe
°C

Vali mutlu'dan vali balkanlıoğlu'na veda ziyareti

İçişleri Bakanlığı'nın son Kararnamesiyle Diyarbakır'dan İstanbul'a
Atanan Vali Hüseyin Avni Mutlu, çevre il valilerine veda ziyaretlerine
başladı. Malatya ve Elazığ Valilerini ziyaret eden Mutlu,  Bingöl Valisi
İrfan Balkanlıoğlu'nu da makamında ziyaret etti.

Vali mutlu`dan vali balkanlıoğlu`na veda ziyareti
22 MAYIS 2010 CUMARTESİ 02:17
0
1957
0
AA aa
Diyarbakır Valiliği görevini yürütürken, İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesiyle İstanbul'a atanan Vali Hüseyin Avni Mutlu, veda ziyaretlerine başladı. Veda ziyaretleri kapsamında Elazığ Malatya ve Bingöl Valilerini ziyaret eden Mutlu, Diyarbakır'dan ayrılmadan önce çevre il valilerini ziyaret ettiğini söyledi. Ziyaret kapsamında Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret eden ve birlikte görev yaptığı çevre il Valilerini ziyarete devam edeceğini belirten Mutlu, Diyarbakır'ı ve doğuyu hiçbir zaman unutmayacağını söyledi.

Diyarbakır'dan İstanbul'a Atanan Vali Hüseyin Avni Mutlu'nun Diyarbakır başta olmak üzere bölgede çok sevilen biri olduğunu söyleyen Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu,  “Buradan ayrılmanız hem bizler hem de vatandaşlarımızı üzdü. Tabiiki sizlerin başarıları bizleri mutlu etmektedir. Umuyor ve diliyorum ki gelen vali arkadaşımız da sizlerin çizgisinde hareket edip halkın daha çok sevgisini kazanacaktır” dedi.

Kendilerine yaptığı bu nazik ziyaret karşısında çok sevindiklerini belirten Bingöl Valisi Balkanlıoğlu, Vali Mutlu'ya Bingöl'den ayrılmadan önce meşhur Bingöl Balı hediye etti.

Bingöl Online Haber Servisi

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.05.2026
19:10
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde, ruhsatsız tabanca ve hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
07.05.2026
18:41
Süresiz nafaka sona erdirilecek
Süresiz nafaka sona erdirilecek
12. Yargı Paketi'nde, yargılama süreleri ve hobi bahçeleri davalarına yönelik pakette düzenlemeler yer alacak. Paket kapsamında kamuoyunda da tartışma konusu olan süresiz nafaka sona erdirilecek.
07.05.2026
12:24
Bingöl`de Kayıp Emekli Öğretmen Derede Ölü Bulundu
Bingöl'de Kayıp Emekli Öğretmen Derede Ölü Bulundu
Solhan'da bir haftadır aranan Parkinson hastası öğretmenden acı haber geldi. Kutbattin Keskin'in cansız bedeni, bugün Dilektepe köyü mevkiindeki Solhan Deresi'nde bir köy sakini tarafından bulundu.
07.05.2026
12:07
TFF`den Kurtalanspor–Şırnak Petrolspor Maçı İçin Soruşturma Kararı
TFF'den Kurtalanspor–Şırnak Petrolspor Maçı İçin Soruşturma Kararı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Bölgesel Amatör Lig 1. Grup takımlarından Kurtalanspor ile Şırnak Petrolspor'u TFF Etik Kurulu'na sevk etti.
07.05.2026
11:18
Dijital dolandırıcılıkla mücadelede
Dijital dolandırıcılıkla mücadelede 'merkezi takip ve anlık bloke' dönemi
Adalet ve İçişleri Bakanlıkları, artan dijital suçlarla mücadele kapsamında 'Dolandırıcılıkla Mücadele Merkezi'ni hayata geçiriyor. Bankalar, GSM şirketleri ve kolluk kuvvetlerinin entegre çalışacağı yeni sistemle, şüpheli finansal hareketler anlık olarak izlenecek ve riskli görülen IBAN'lar saniyeler içinde bloke edilebilecek.
07.05.2026
10:56
Bingöllü Anneye Aynı Anda Sezaryen ve Beyin Ameliyatı
Bingöllü Anneye Aynı Anda Sezaryen ve Beyin Ameliyatı
Bingöllü 35 yaşındaki Bircan Kolak, ani görme kaybı şikâyetiyle başvurduğu Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde aynı seansta gerçekleştirilen sezaryen ve beyin ameliyatıyla yeniden sağlığına kavuştu. Doktorlar, hem anne hem bebeğin hayati tehlikeyi atlattığını açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın