KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Kasım 2025 Çarşamba
°C

Vali Mantı: Çalışmalarımız artarak devam edecek

Vali Mantı; Bingöl'ümüzün her alanda gelişmesi, kalkınması ve daha yaşanılabilir bir şehir haline gelmesi için yapılan çalışmalarımız, 2018 yılında da artarak devam edecek.

Vali Mantı: Çalışmalarımız artarak devam edecek
31 ARALIK 2017 PAZAR 19:30
1
1355
0
AA aa

Bingöl Valisi Ali Mantı, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda, her yeni yılın yeni başlangıçların ve umutların habercisi olduğunu belirtti.

Mantı, mesajında, “Geçmiş yılı değerlendirme, geleceğe dair planlar yapma adına fırsatlar sunan yeni yılda, edindiğimiz tecrübeler ışığında daha çok çalışacak, daha çok üreteceğiz. Bingöl Valisi olarak bütün hemşehrilerime 2017 yılında yapmış olduğumuz çalışmalara vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. İlimizin farklı alanlardaki potansiyelini harekete geçirmek; ekonomik, turistik ve kültürel konulardaki eksiklerini gidererek, hak ettiği konuma kavuşturmak yeni yılda da en büyük hedefimiz olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Bingöl'ün her alanda gelişmesi, kalkınması ve daha yaşanılabilir bir şehir haline gelmesi için yapılan çalışmaların 2018 yılında da artarak devam edeceğini kaydeden Vali Mantı, şu ifadelere yer verdi: “Tüm yerel yönetimlerimizle, kamu kurum ve kuruluşlarımızla, özel sektörümüzle, sivil toplum kuruluşlarımızla, kanaat önderlerimizle ve diğer paydaşlarımızla işbirliği ve koordinasyon içerisinde yeni hedeflere ulaşmaya, ilimizi yeni projeler ve yatırımlarla buluşturmaya çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, hizmet etmekten onur duyduğum saygıdeğer Bingöllü hemşerilerimi ve her kademedeki kamu görevlisi arkadaşlarımı en kalbi duygularla selamlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.11.2025
15:56
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören; 'Halkımız ve sivil toplum kuruluşlarını etkinliğe güçlü bir katılım göstermeye davet ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:50
Bingöl`ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl'ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi alan Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ün faydasına olan her işte elini taşın altına koyan bir anlayışla çalışmaya devam ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:28
Bingöl`de asayiş uygulamaları! Uyuşturucu ve silah ele geçirildi, aranan 27 şahıs yakalandı
Bingöl'de asayiş uygulamaları! Uyuşturucu ve silah ele geçirildi, aranan 27 şahıs yakalandı
Bingöl'de bir haftada yapılan asayiş uygulamalarında uyuşturucu maddeler, silahlar ele geçirildi; aranan 27 firari yakalandı. Vali Usta; 'Görevlerini kararlılıkla sürdüren Jandarma ve Emniyet mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum' dedi.
18.11.2025
10:06
Trafikte yeni dönem! Yaka kameraları törenle takıldı
Trafikte yeni dönem! Yaka kameraları törenle takıldı
İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen Yaka Kamerası Projesi kapsamında Bingöl'de trafik ekiplerine 90 yeni yaka kamerası tahsis edildi. Bingöl Valisi Usta; 'Vatandaşımızın devlete olan güvenini sağlamak, kolluk kuvvetlerimizin de şefkatini göstermek amacıyla çok önemli diye değerlendiriyorum' dedi.
18.11.2025
09:52
Üniversitede 3 yıllık eğitim dönemi başlıyor
Üniversitede 3 yıllık eğitim dönemi başlıyor
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, isteyen ve başarılı olan öğrencilerin üniversiteyi 3 yılda bitirebilmesine ilişkin uygulamanın hayata geçirileceğini açıkladı.
16.11.2025
19:51
IBAN`a para transferinde yeni dönem!
IBAN'a para transferinde yeni dönem!
Artan banka dolandırıcılıklarının ardından IBAN transferleri ve çevrim içi ödemelerde yeni güvenlik adımları devreye giriyor. Meclis'e sunulan ve aralık ayı itibarıyla yasalaşması beklenen 11. Yargı Paketi kapsamında mobil bankacılığa biyometrik doğrulama eklenerek para transferlerinde ses, parmak izi, yüz ve göz taramasıyla onay süreci zorunlu hale gelecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın