KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ekim 2026 Cumartesi

Vali güvençer'den sosyal güvenlik haftası mesajı

Vali Mustafa Hakan Güvençer, Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Vali güvençer`den sosyal güvenlik haftası mesajı
16 MAYIS 2012 ÇARŞAMBA 09:30
0
1477
0
AA aa

SGK kurumunun 5502 sayılı Kuruluş Kanunu, 16 Mayıs 2006 tarihinde kabul edilmesi nedeniyle her yıl bugünü kapsayan haftanın “Sosyal Güvenlik Haftası” olarak kutlanması gelenek haline getirildiğini hatırlatan Vali Güvençer: “Kurum olarak sosyal güvenliği paydaşlarına tanıtmak, sosyal güvenlik reformunu anlatmak, sosyal güvenlik kavramını toplumumuzun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, vatandaşlarımızı yeni yasalarla ortaya çıkan hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilincini oluşturmak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yılda 14-20 Mayıs 2012 tarihleri arası Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu çerçevede, Sosyal güvenlik kapsamında olan vatandaşlarımızın sorunları ve çözümlerine yönelik olarak; sosyal güvenlik kavramını toplumumuzun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, vatandaşlarımızı yeni yasalarla ortaya çıkan hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilincini oluşturmak, vatandaşlarımızın sağlıklı yaşamalarını yüce Allah'tan diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; 14-20 Mayıs 2012 tarihleri arası Sosyal Güvenlik Haftası'nı kutluyor, toplumumuzun ayrılmaz birer parçası olan, sosyal güvenlik kapsamında olan vatandaşlarımıza başarı, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” dedi.

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.10.2026
14:11
Bingöl`de doğal gazda kritik sınır! Bu sınırı aşan ne ödeyecek?
Bingöl'de doğal gazda kritik sınır! Bu sınırı aşan ne ödeyecek?
Bingöl'de konut aboneleri için kasım ayı doğal gaz tüketim limiti 306,08 metreküp olarak belirlendi. Sınırın altında kalanlar Kademe-1, aşanlar ise o ayki tüketimlerinin tamamı için Kademe-2 tarifesine tabi olacak. Peki, 300 metreküp tüketenle 310 metreküp tüketenin hesabı nasıl değişecek? Kimler uygulamadan muaf tutulacak?
30.10.2026
14:10
Trafikte yeni dönem başlıyor! 2027`de 115 milyon denetim, 300 özel uygulama yapılacak
Trafikte yeni dönem başlıyor! 2027'de 115 milyon denetim, 300 özel uygulama yapılacak
Radarı görünce hız kesmek artık yeterli olmayacak. 2027 yılında trafik denetimlerinin kapsamı genişletilecek. Jandarma ve polis bölgelerinde toplam 115 milyon araç ve sürücü denetimi yapılması, 44 ortalama hız ihlal tespit sisteminin kullanılması ve 300 özel denetim gerçekleştirilmesi hedefleniyor.
30.10.2026
14:08
Bingöl`de bulut denizi! Dağlar bulutların arasında kayboldu
Bingöl'de bulut denizi! Dağlar bulutların arasında kayboldu
Bingöl'de kartpostallık görüntüler oluşturan bulut örtüsü, dağları, vadileri ve yerleşim alanlarını sardı. Eşsiz manzara, dron ile havadan görüntülendi.
30.10.2026
14:07
Bingöl`de Alzheimer Hastası Yaşlı Adam 4 Gündür Kayıp
Bingöl'de Alzheimer Hastası Yaşlı Adam 4 Gündür Kayıp
Bingöl'ün Solhan ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Alzheimer hastasında 4 gündür haber alınamıyor.
29.10.2026
17:20
GSS borçlarına af geliyor: 1,4 milyon kişi yararlanabilir
GSS borçlarına af geliyor: 1,4 milyon kişi yararlanabilir
2017 yılı öncesine ait Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borçlarının silinmesini öngören düzenlemeyle yaklaşık 1,4 milyon kişinin yararlanması bekleniyor. Düzenleme kapsamında 3 milyar liralık borç yükünün ortadan kaldırılması hedefleniyor.
29.10.2026
17:00
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 2 yaralı
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunun Soğukçeşme mevkiinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaçlara çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın