KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Mayıs 2026 Salı
°C

Vali balkanlıoğlu yeni görevine başladı

Valiler Kararnamesiyle Afyonkarahisar Valisi olarak atanan Eski Bingöl Valisi Balkanlıoğlu görevine başladı.

Vali balkanlıoğlu yeni görevine başladı
05 OCAK 2011 ÇARŞAMBA 08:33
0
2654
0
AA aa

Vali Balkanlıoğlu eşi Esma Balkanlıoğlu ile birlikte şehir girişinde Vali Vekili Mustafa Akdoğan, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit ve diğer daire müdürleri tarafından karşılandı. 

Kendisine karşılamaya gelenlere teşekkür ederek teker teker tokalaşan ve tanışan Vali Balkanlıoğlu daha sonra kısa bir süreliğine vali konutuna geçti. Hükümet binasına gelen Vali İrfan Balkanlıoğlu'na, hükümet binası girişinde de tören mangası ile resmi karşılama yapıldı.

Kendisine karşılamak için hükümet binası önüne gelen Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları ve daire müdürleri ile tokalaşan Vali Balkanlıoğlu daha sonra makamına geçti.

Makamında gazetecilere açıklamada bulunan Balkanlıoğlu, görevinin kendisine ve Afyonkarahisar'a hayırlı olması temennisinde bulundu. Balkanlıoğlu, “20 yıllık görev süresince değişik yerlerde görev yaptım. 3 yıl Bingöl valisi olarak görev yaptıktan sonra nasipte Afyonkarahisar varmış. Afyonkarahisar yeni yıla yeni bir vali ile başlıyor. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur” dedi.

İdarecilikte deneyim ve tecrübesinin olduğunu aktaran Balkanlıoğlu, “Afyonkarahisar eski ve yerleşik bir şehir. Türkiye'nin potansiyeli ve geleceği olan illerinden birisi. Daha önce Afyonkarahisar'a gelme ve tanıma imkanım olmadı. Ancak kısa sürede brifingler alıp, ziyaretlerde bulunup, kaynaklarını, imkanlarını, sorunlarını tespit edip kaldığımız süre boyunca var gücümüzle vatandaşımıza hizmet noktasında gayret edeceğiz. Bizle farklı bir anlayış, farklı bir vizyon göreceksiniz inşallah” şeklinde konuştu.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.05.2026
20:45
Bingöl Belediyesi uyardı! Son gün 1 Haziran
Bingöl Belediyesi uyardı! Son gün 1 Haziran
Bingöl Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisine ait birinci taksit ödemelerin 01 Haziran 2026 Pazartesi gününe kadar yapılması gerektiğini bildirdi.
12.05.2026
19:48
Bingöl`den kurbanlık sevkleri başladı
Bingöl'den kurbanlık sevkleri başladı
Bingöl'den İstanbul, Kocaeli ve Bursa'daki kurban pazarlarına gönderilecek büyükbaş hayvanların sevk işlemleri başladı. Kontrollerin ardından uygun bulunan araçlar için 'Yurtiçi Veteriner Sağlık Raporu' düzenlenerek kurbanlık hayvanların pazar alanlarına sevk edildiği aktarıldı.
12.05.2026
19:47
'Asıl engel sevgisizlik ve duyarsızlıktır'
Bingöl Altınokta Körler Derneği Başkanı Hidayet Becerikli, Engelliler Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada erişilebilirlik, istihdam ve toplumsal farkındalık konularındaki eksikliklere dikkat çekerek, 'Engeller önce zihinlerde kaldırılmalı' çağrısında bulundu.
12.05.2026
19:46
Okullarda yangın ve tahliye tatbikatı
Okullarda yangın ve tahliye tatbikatı
Bingöl'ün Genç ilçesinde öğrenci ve öğretmenlerin afetlere karşı bilinçlendirilmesi amacıyla okullarda yangın ve tahliye uygulamaları gerçekleştirildi.
12.05.2026
14:12
Tepki yarattı! Sütaş açıklama yaptı
Tepki yarattı! Sütaş açıklama yaptı
Bingöl merkez Kervansaray bölgesinde dökülen atıklar tepkiye neden oldu. Görüntüler ve tepkiler üzerine açıklama yapan Sütaş; 'Firmamızın böyle bir yönlendirmesi söz konusu değildir. Ayrıca sıvı gübredir, evsel atık değildir. Yağışlı hava nedeniyle çamurdan dolayı kamyonlar tarlaya giremeyince kum ocakları alanına dökmüşler. Çevreye zararlı değil ama gerekli uyarıları da yaptık.'
12.05.2026
13:20
Adalet Bakanlığı 15 bin sözleşmeli personel alacak
Adalet Bakanlığı 15 bin sözleşmeli personel alacak
Adalet Bakanı Akın Gürlek, merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 44 farklı unvanda toplam 15 bin sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıkladı. Alınacak personellerin unvanları ve sayıları da tek tek sıralandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın