KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Mayıs 2026 Perşembe
°C

Vali balkanlıoğlu: kaynaklar sınırlı istekler sınırsızdır

Ilıcalar beldesinde muhtarların sorunlarını dinleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu, kurum amirlerinin ellerindeki imkânları kullanarak hizmet ettiklerini söyleyerek, ancak istekler bitmiyor kaynaklar sınırlı istekler sınırsızdır” dedi.

Vali balkanlıoğlu: kaynaklar sınırlı istekler sınırsızdır
28 MAYIS 2010 CUMA 09:04
0
2020
0
AA aa
Vali İrfan Balkanlıoğlu ve beraberindeki kamu kurum müdürleri dün Ilıcalar beldesine giderek, buradaki muhtarlarla toplantı yaptı.

Gerçekleşen toplantıya İl Özel İdare Sekreter Vekili Mehmet Işık, İl Milli Eğitim Müdürü M. Ali Hansu, Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin,  İl Tarım Müdürü Namet Sevinç, FEDAş Müessese Müdür Vekili Filit Kayaokay, İl Afet Müdürü Mehmet Emin Boğatekin, Ilıcalar Belediye Başkanı Gıyasettin Koçihan ve muhtarlar katıldı.

ALLAH ÖMÜR VERİRSE BİNGÖL'DEKİ TÜM KÖYLERİMİZİ GEZECEĞİM
Toplantıda konuşan Vali Balkanlıoğlu, Ilıcalar Belediye Başkanı Gıyasettin Koçihan'ın isteği üzerine böyle bir toplantıyı gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Kurum amirleriyle birlikte sizin sorunlarınızı dinlemeye geldik. Kendim birçok ilçemizde ve hatta bazı ilçelerde bulunan tüm köylere giderek halkın ve muhtarların sorunlarını dinliyoruz. Allah ömür verirse Bingöl'deki tüm köylerimizi gezeceğim. Benim gayem Bingöl'deki tüm köyleri ve yerleşim yerlerini gezmektir. Şimdi değerli arkadaşlar daha çok sizin dilek ve şikâyetlerinizi dinleyeceğiz. Tüm kurum amirleri de ellerindeki imkânları kullanarak hizmet ediyorlar. Ancak istekler bitmiyor kaynaklar sınırlı istekler sınırsızdır” ifadelerini kullandı.

Toplantıda söz alan muhtarlar içme suyunun azlığı, Kaplıcada fiyat arışının fazlalığı, afet, elektrik, sağlık, tarımda ağaçların ilaçlanması ve okulda bilgisayarların yokluğunu dile getirdiler.

Kaplıca'da yapılan hizmetlerin yetersiz olduğuna dikkat çeken Vali Balkanlıoğlu, “Personelin yetersiz bilgi ve donanıma sahip oldukları ve temiz olmadığından müşteri az gelmektedir. Eğer Personel güler yüzlü olursa ve temizliğe riayet edilirse müşteriler çoğalır ve fiyatlarda düşer gittiğimiz diğer illerdeki kaplıcaların temiz olduğu ve personellerin yetenekli olduğundan dolayı fazla iş yapıyorlar. Sizlerde eksikleri giderirseniz Kaplıcalardaki müşteriler artar” diye konuştu.

Ayrıca Vali Balkanlıoğlu, kurum amirlerine muhtarların ve vatandaşın istekler doğrultusunda gerekli olan hizmetlerin yapılması talimatını verdi.

 

Bingöl Online Haber Servisi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.05.2026
19:10
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde, ruhsatsız tabanca ve hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
07.05.2026
18:41
Süresiz nafaka sona erdirilecek
Süresiz nafaka sona erdirilecek
12. Yargı Paketi'nde, yargılama süreleri ve hobi bahçeleri davalarına yönelik pakette düzenlemeler yer alacak. Paket kapsamında kamuoyunda da tartışma konusu olan süresiz nafaka sona erdirilecek.
07.05.2026
12:24
Bingöl`de Kayıp Emekli Öğretmen Derede Ölü Bulundu
Bingöl'de Kayıp Emekli Öğretmen Derede Ölü Bulundu
Solhan'da bir haftadır aranan Parkinson hastası öğretmenden acı haber geldi. Kutbattin Keskin'in cansız bedeni, bugün Dilektepe köyü mevkiindeki Solhan Deresi'nde bir köy sakini tarafından bulundu.
07.05.2026
12:07
TFF`den Kurtalanspor–Şırnak Petrolspor Maçı İçin Soruşturma Kararı
TFF'den Kurtalanspor–Şırnak Petrolspor Maçı İçin Soruşturma Kararı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Bölgesel Amatör Lig 1. Grup takımlarından Kurtalanspor ile Şırnak Petrolspor'u TFF Etik Kurulu'na sevk etti.
07.05.2026
11:18
Dijital dolandırıcılıkla mücadelede
Dijital dolandırıcılıkla mücadelede 'merkezi takip ve anlık bloke' dönemi
Adalet ve İçişleri Bakanlıkları, artan dijital suçlarla mücadele kapsamında 'Dolandırıcılıkla Mücadele Merkezi'ni hayata geçiriyor. Bankalar, GSM şirketleri ve kolluk kuvvetlerinin entegre çalışacağı yeni sistemle, şüpheli finansal hareketler anlık olarak izlenecek ve riskli görülen IBAN'lar saniyeler içinde bloke edilebilecek.
07.05.2026
10:56
Bingöllü Anneye Aynı Anda Sezaryen ve Beyin Ameliyatı
Bingöllü Anneye Aynı Anda Sezaryen ve Beyin Ameliyatı
Bingöllü 35 yaşındaki Bircan Kolak, ani görme kaybı şikâyetiyle başvurduğu Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde aynı seansta gerçekleştirilen sezaryen ve beyin ameliyatıyla yeniden sağlığına kavuştu. Doktorlar, hem anne hem bebeğin hayati tehlikeyi atlattığını açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın