KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Kasım 2025 Pazar
°C

Umut Kervanı yardımlarına devam ediyor

Hayırseverlerden aldıkları yardım ve desteklerle ihtiyaç sahiplerine ulaşan Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç İlçe Temsilciliği, 2023 yılı Şubat Ayında 222 bin 112 TL değerinde yerelde ve deprem bölgelerinden gelen depremzedelere yardımda bulundu.

Umut Kervanı yardımlarına devam ediyor
12 MART 2023 PAZAR 15:44
1
911
0
AA aa

Yurt genelinde yaptığı yardım çalışmaları kapsamında yetim, mağdur ve muhtaçlara ulaşan Umut Kervanı, yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yaptığı hayırlı hizmetlerle adını duyuran Umut Kervanı Vakfı Üyesi Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği (Bingöl Umut Kervanı Derneği) Genç İlçe Temsilciliği, 2023 yılı Şubat ayına ait faaliyet raporunu açıkladı.

Yapılan çalışmalarla ilgili yazılı açıklama yapan Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç İlçe Temsilcisi Mücahit Arıboğa, “2023 yılı Şubat ayında; 13 bin 800 TL tutarında gıda yardımı, 9 bin 500 TL nakit (para) yardımı, 112 bin 90 TL değerinde ev eşyası yardımı, 9 bin 300 TL değerinde odun yardımı,  1.000 TL Oyuncak, 2 bin 72 TL değerinde çocuk bezi, 64 bin 350 TL değerinde elbise yardımında bulunduk. Toplamda 222 bin 112 TL değerinde yerelde ve yerelde ve deprem bölgelerinden gelen depremzedelere yardımda bulunduk” dedi.

YARDIMLARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Çalışmaların hassasiyetle yürütüldüğünü kaydeden Arıboğa, “Bingöl Umut Kervanı Derneğimize bağlı Genç İlçe Temsilciliğimiz tarafından Şubat ayı içerisinde yerelde ve depremzedeler için yapılan yardımlar hız kesmeden devam ediyor. Ülkemizde 6 Şubat'ta yaşanılan depremden dolayı Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç İlçe Temsilciliği olarak bizler de elimizden gelen hassasiyeti gönüllülerimiz ile beraber gayret göstererek yardım faaliyetlerimizi sürdürdük. Depremzede kardeşlerimiz için bir evin ihtiyacı ne ise onu temin etmeye çalıştık. Odun, kömür, soba, ayni ve nakdi olarak ne gerekiyor ise,  gönüllülerimizle beraber gerekli hassasiyeti göstererek bu mağdur kardeşlerimize yardımcı olmaya çalıştık. Genç ilçemizin değerli halkı bu konuda gerekli hassasiyeti göstererek her zamanki gibi bu kardeşlerimize yardımcı oldular. Kadirşinaslıklarını göstererek elinden geleni yapmaya çalıştılar. Yardımlarımız halen devam ediyor. Bizler de Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç İlçe Temsilciliği olarak elimizden gelen gayreti göstermeye devam ediyoruz. Bu konuda yardım eden, duyarsız kalmayan ilçemiz halkına ayrıca teşekkür ediyoruz, Cenab-ı Allah hayırlarını kabul etsin” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.11.2025
17:39
ÜNİPERSEN`den Ankara`da
ÜNİPERSEN'den Ankara'da 'Memur Hakları' Çağrısı
Memurun alım gücünün eridiğini, verilen sözlerin tutulmadığını ve toplu sözleşmenin işlevsiz hale geldiğini vurgulayan ÜNİPERSEN, 'Artık seyirci değil, hak arayan tarafız' diyerek Meclis'e çağrı yaptı. Genel Başkan İbrahim Güzel: 'Memur geçinemiyor; çözüm artık ertelenemez.'
08.11.2025
14:26
Çocuk istismarından 33 yıl ceza almıştı! Bingöl polisi yakaladı
Çocuk istismarından 33 yıl ceza almıştı! Bingöl polisi yakaladı
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
08.11.2025
14:20
12 Bingölspor`da hedef mutlak şampiyonluk!
12 Bingölspor'da hedef mutlak şampiyonluk!
Nesine 3. Lig'de mücadele eden 12 Bingölspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Takımın teknik direktörü Ulaş Ulusan; 'Bu yılki hedefimiz kesinlikle şampiyon olmaktır. Başkanımız Mehmet Engin Özturan önderliğinde ligin sonunu inşallah şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz.'
07.11.2025
14:11
Bingöl`de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl'de gençlik merkezlerinden rekor
Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezleri, bir yılda 22 bin etkinlik düzenleyerek 292 bin gence ulaştı. Atölye, kurs ve kamplarla gençlere hem sosyal hem de kişisel gelişim imkânı sunuldu.
07.11.2025
14:10
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
FETÖ operasyonu! 178 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bingöl dahil 45 ilde son iki haftada FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 178 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
06.11.2025
23:29
Üniversiteler arası iş birliği
Üniversiteler arası iş birliği
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, BÖGEP kapsamında Atatürk Üniversitesi gibi köklü bir kurumla yürütülecek iş birliğinin, üniversitenin araştırma kapasitesine ve bölgesel kalkınma hedeflerine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın