KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Kasım 2025 Salı
°C

UMKE, köyde mahsur kalan hastayı kurtardı

Bingöl genelinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle 2 gündür köylerine ulaşım sağlanamayan hasta için harekete geçen UMKE, 5 saatlik yoğun uğraşlar sonucu hastayı kurtardı.

UMKE, köyde mahsur kalan hastayı kurtardı
21 OCAK 2022 CUMA 17:18
7
1385
0
AA aa

Bingöl genelinde salı gününden bu yana etkili olan kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Özellikle kırsal alanlarda yaşayan vatandaşlar için kar çileye dönüşürken, hastalara da ulaşım zor şartlar altında sağlanıyor. Edinilen bilgilere göre, Karlıova ilçesi Bağlıisa köyüne kar ve tipi nedeniyle 2 gündür ulaşıma sağlanamadığı öğrenildi. Köyde ikamet eden ve kanama şüphesi bulunan 47 yaşındaki Selma Teymuroğlu'nun ailesi durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Köy yolunun kapalı olmasından dolayı harekete geçen Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Ulusal Medical Kurtarma Ekibi (UMKE), tam paletli ambulans ile birlikte yola çıktı. Yoğun tipi altında yaklaşık 5 saat süren uğraşlar sonucu hasta kadın, Karlıova Devlet Hastanesine sevk edildi.

UMKE'ye teşekkür eden hasta yakını Haki Teymuroğlu, "İki gündür yolumuz kapalı. Allah razı olsun paletli ambulans geldi yolumuz açıldı. Hastamızı Karlıova'ya götürdük” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.11.2025
19:39
Bingöl Kentpark yenilenen yüzüyle hizmette
Bingöl Kentpark yenilenen yüzüyle hizmette
Bingöl'ün en yoğun kullanılan sosyal yaşam alanlarından biri olan Kentpark'ta yapılan yenileme çalışmalarıyla bisiklet ve yürüyüş yolları daha güvenli hale gelirken, park bütünüyle estetik ve düzenli bir görünüme kavuşturuldu. Aynı bölgede bulunan yaklaşık bir dönümlük alan da işgallerden arındırılarak parka dahil edildi.
10.11.2025
16:03
Bingöl`de 9 Yıl 10 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Bingöl'de 9 Yıl 10 Ay Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Bingöl'de hakkında 9 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın operasyonuyla yakalandı.
10.11.2025
15:38
Özturan`dan TFF`ye ‘yaptırım` çağrısı!
Özturan'dan TFF'ye 'yaptırım' çağrısı!
12 Bingölspor Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan, Diyarbekirspor futbolcularının kendisine yönelik küfür ve tehditte bulunduğunu belirterek, Türkiye Futbol Federasyonu'na gerekli yaptırımların uygulanması çağrısında bulundu.
10.11.2025
14:36
Süreç nereye gidiyor? DEM Parti İl Başkanı Ormangören Yanıtladı!
Süreç nereye gidiyor? DEM Parti İl Başkanı Ormangören Yanıtladı!
'Terörsüz Türkiye' sürecinde neler eksik, neler yapılmalı? DEM Parti'nin rolü, yaklaşımı ve gelecek Türkiye perspektifi ne? DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, Bingöl Online'ya verdiği röportajda sürece dair soruları yanıtladı ve beklentileri aktardı… İşte o röportajın detayları…
10.11.2025
13:18
Bingöl`de 10 Kasım Atatürk`ü anma programı düzenlendi
Bingöl'de 10 Kasım Atatürk'ü anma programı düzenlendi
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 87. yıl dönümünde Bingöl'de düzenlenen törenlerle anıldı.
10.11.2025
12:39
Feci kaza! Bingöllü anne ve bebeği hayatını kaybetti
Feci kaza! Bingöllü anne ve bebeği hayatını kaybetti
Elâzığ-Malatya karayolu Hankendi mevkiinde meydana gelen kazada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada Bingöllü anne ve 7 aylık bebeği hayatını kaybetti. 3 yaralının ise tedavisi sürüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın