KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Mayıs 2026 Salı
°C

Ulusoy'u devirmek için düğmeye basıldı

Ulusoy'u istemeyen, muhalif kulüplerin temsilcileri, genel kurul için yapılacak başvuruyu, Kurban Bayramı'ndan sonraya bıraktı

Ulusoy`u devirmek için düğmeye basıldı
30 ARALIK 2006 CUMARTESİ 09:14
0
1251
0
AA aa
HALUK Ulusoy yönetimini istemeyen muhalif kulüplerin temsilcileri, genel kurul çağrısı için yeterli olan ve toplam delege sayısının yüzde 40'ı olan 90 imzayı tamamlamasına rağmen noterdeki işlemlerin uzun sürmesi nedeniyle genel kurul için yapılacak başvuruyu, Kurban Bayramı'ndan sonraya bıraktı.

      Süper Lig, 2'nci lig ve 3'üncü Lig'deki delegelerin yanı sıra delegelik hakkı olan eski milli futbolcular, eski milli takım teknik direktörleri ve eski hakemlerden bazılarının imzalarını toplayan Bursaspor Başkanı Levent Kızıl'ın önderliğindeki grubun,ocak ayının ilk haftasına kadar imza sayısını en az 112'ye çıkartmayı hedeflediği ve böylece genel kurulda çoğunluğu ele geçirmeyi planladığı belirtildi.

      Çalışmalarını sürdüren muhalif kanadın lider Levent Kızıl, “89 imzayı bulmak kolay. Sadece noterdeki işlemler kaldı. Şu an Fenerbahçe ve Galatasaray hariç, 1. ligden 45 imzamız var. 2. ligden 15, 3. ligden 18 tane daha bizden yana olanlar var. Münferit delegelerden 4-5 tane alabiliyoruz. 90 tane olunca genel kurul toplanıyor ama bayram ve yıl başı olunca , acele etmiyoruz. 90'a ulaşınca başvuru yapmak mı önemli, toplam 223 olan delege sayısının en azından yarısı olan 112'yi geçmek mi önemli ? Bizim hedefimiz bu“ dedi.

      Kızıl ve arkadaşlarının yeter sayıdaki delege imzasını bayram sonrası federasyona vermesi halinde Olağanüstü Genel Kurul, 3813 sayılı yasaya göre toplantı isteğinin federasyona ulaştığı tarihten itibaren en geç iki ay içinde yapılmak zorunda. Ulusoy Federasyonu da yasal sürenin tamamını kullanacağı için seçim gündemli toplantının Şubat ayı sonunda Ankara'da yapılma ihtimali var.

      Ancak, gerekli sayıya ulaşılamazsa Haziran ayındaki mali kurulda seçim için oylama yapılabilir.
      Ayrıca; Bakan Mehmet Ali Şahin ise bugün mesai saati bitinceye kadar bekleyeceğini, Federasyon ya da Kulüpler gerekli iradeyi göstermezse üzerine düşeni yapacağını açıklamıştı.
Uğur DEMİRKIRDI DHA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
05.05.2026
00:52
Bingöl`de seyir halindeki kamyon alev alev yandı
Bingöl'de seyir halindeki kamyon alev alev yandı
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına aldı.
05.05.2026
00:51
Bingöl, Rafting Türkiye Şampiyonası`na Ev Sahipliği Yapacak
Bingöl, Rafting Türkiye Şampiyonası'na Ev Sahipliği Yapacak
Bingöl'ün Genç ilçesinde 6-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, Murat Nehri'nde gerçekleştirilecek yarışlarla sporseverleri buluşturacak.
05.05.2026
00:50
Bingöl`de korkutan yangın! 13 kişi dumandan etkilendi
Bingöl'de korkutan yangın! 13 kişi dumandan etkilendi
Bingöl'de bodrum katta çıkan yangın sonrasında dumanlar binayı sararken, 13 kişi dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen 5 kişi olay yerinde tedavi edilirken 8 kişi ise hastaneye kaldırıldı.
05.05.2026
00:44
Sağlık Bakanı Yardımcısı duyurdu: Sigara kimlikle satılacak
Sağlık Bakanı Yardımcısı duyurdu: Sigara kimlikle satılacak
Sağlık Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Şuayıp Birinci, Türkiye'de de Japonya gibi kimlikle sigara satılması yönünde çalışmalarının olduğunu açıkladı. Birinci, 'Japonlar artık sigarayı kimlikle veriyor insanlara. Bizim de planlarımızdan birisi bu' diye konuştu.
05.05.2026
00:43
Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak
Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak
Kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını açıkladı.
04.05.2026
12:39
Anşin:
Anşin: 'Enflasyon Düşmüyor, Maaşlar Eriyor'
Türk Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Sadık Anşin, TÜİK'in nisan ayı enflasyon verilerine ilişkin yaptığı açıklamada, memur ve emeklilerin alım gücünün hızla düştüğünü belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın