KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Kasım 2025 Cumartesi
°C

Ülkenin istikrarı hedef alınmıştır

MUSİAD Bingöl Şubesi’ne yaptıkları ziyarette çözüm sürecinin engellenmesi ve ülkenin kaosa sürüklenmesi çabasının net bir şekilde görüldüğünü vurgulayan AK Partili Milletvekilleri Koçakelçi ve Fehmioğlu, toplumun tüm kesimlerinin sağduyu ekseninde bütünleşmesi çağrısında bulundular. Milletvekilleri, yapılan saldırıların ülkenin istikrarını hedef aldığının da altını çizdiler.

Ülkenin istikrarı hedef alınmıştır
22 TEMMUZ 2015 ÇARŞAMBA 22:56
0
1939
0
AA aa

 Meclis'in tatile girmesinin ardından Bingöl genelinde başlattıkları ziyaretlere yatırımcı kuruluş ve sivil toplum örgütleriyle devam eden AK Parti Bingöl Milletvekilleri Şebnem Koçakelçi ve Enver Fehmioğlu, AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven ve teşkilat başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bingöl Şubesi'ni ziyaret ettiler.

MUSİAD Şube Başkanı Ali Akbana ve yönetimi tarafından karşılanan AK Parti heyeti, MUSİAD'ın Bingöl'deki faaliyetleri hakkında bilgilendirildi. Ziyarette, Bingöl'ün sorunları ve gündeme dair değerlendirmelerde paylaşıldı.

Tamamlanmayı bekleyen Bingöl Devlet Hastanesi Ek Binası, muğlaklığını koruyan SÜTAŞ yatırımı, Çapakçur Köprüsü ve diğer kamusal eksikliklerin dile getirilip çözüm önerilerinin paylaşıldığı ziyarette “Tüm konulardaki problemleri not aldık. İmkânlar ölçüsünde birçoğuyla ilgili yetkili makamlarla görüştük. İnşallah yakın zamanda çözüm yolundaki çabalarımızı kamuoyuyla paylaşacağız” görüşünü paylaşan Milletvekilleri Koçakelçi ve Fehmioğlu, koalisyon görüşmelerinin netleşmesi ve Meclis tatilinin sona ermesiyle birlikte daha etkin bir çalışma trafiği içerisinde olacaklarını söylediler.

MÜSİAD'ın önemli bir kuruluş olduğunu, proje ve telkinlerini dikkate aldıklarını belirten milletvekilleri, sivil toplum örgütleriyle istişarelerinin daha sıkı olacağını, halkın beklentilerinin karşılanması noktasında daha yoğun bir çaba içerisinde bulunacaklarını ifade ettiler.

“HALK, OY VERDİĞİ PARTİLERİ SORGULAMALI”

Yatırım konusunda önemli adımlar atılmasına rağmen bir iki husus üzerinden ciddi eleştirilerin hedefinde kaldıklarını anlatan Milletvekilleri Koçakelçi ve Fehmioğlu; “Ciddi algı operasyonları yapılarak doğrularımızı ve yapılanları yanlış göstermek suretiyle partime ve şahsımıza dönük eleştiriler yapıldı. AK Parti'nin Bingöl'de hiçbir şey yapmadığı öne sürülerek toplum yanlış yönlendirildi. Oysa Bingöl tarihi boyunca en önemli hizmetleri AK Parti iktidarı döneminde aldı. Eksilikler elbette vardır. Ama hiçbir şey yapılmadığını söylemek inkârcılıktır. ‘Her yere yapılan hizmetlerdir' diyerek bunu basitleştirme çabasında olanlar var. Yapılanları hiçe sayıp eksiklikleri dağ gibi göstererek yürütülen siyasetin memleketimize faydası olmaz! Genellikle AK Parti'yi eleştirip sorguluyorlar. Halkın oy verdiği partiyi sorgulamasını önemsiyoruz tabi ki. Ama diğer partiler de oy aldı, milletvekili çıkardı. Neden kimse diğer parti milletvekillerinden talepte bulunmuyor? Neden onlardan da hizmet istemiyor. Muhalefet olunabilir ama çözüme katkı sunabilirler, daha fazla hizmet alınmasına vesile olabilirler. ‘Hizmet iktidardan istenir' diyenler de olabilir. O zaman sormak lazım, bu milletvekilleri neden seçiliyor? Sadece bizim yaptıklarımıza muhalefet için mi varlar? Sorgulama yapılacaksa şayet, tüm siyasi parti ve seçilmişler için yapılmalıdır diye düşünüyoruz. O zaman daha sağlıklı bir sonuca ulaşmamız mümkün olur”

“KAN VE GÖZYAŞININ DEVAMI İSTENİYOR”

Suruç'ta meydana gelen canlı bomba saldırısının, Adıyaman'da bir askerin, Şanlıurfa'da da iki polisin şehit edilmesinin amaç ve hedefinin kamuoyu tarafından iyi sorgulanması gerektiğini kaydeden Koçakelçi ve Fehmioğlu, bu saldırıların amacını “ülkenin istikrarına zarar vermek, kan ve gözyaşının devam etmesini sağlamak” olarak özetlediler.

‘Toplumun, yaşananların muhasebesini yapması ve sağduyunun devamlılığı için tüm kesimlerin hoşgörü ekseninde bütünleşmesi' çağrısında bulunan Koçakelçi ve Fehmioğlu; “Türkiye ne zaman ayağa kalkmaya çalışsa, sorunlarını çözmeye başlasa uluslararası güçlerin de devreye girmesiyle kan akıyor, kaos ortamı yaratılıyor. Çözüm Süreci'nin ne pahasına olursa olsun devam etmesi gerekirken son yaşanan çatışmalar halkın umutlarını kırmış, gelecekle ilgili endişeye kapılmasına sebep olmuştur. İnsanımız huzur istiyor, güvenli bir ortam istiyor. Ama birileri bundan rahatsızlık duyuyor. Ne acıdır ki, muhalefet partileri de ülke bütünlüğü noktasında birliktelik göstermek yerine uluslararası güçlerin değirmenine su taşıma çabasında. Halkımızın artık bu gerçekleri daha net gördüğü, oy verdiği partileri sorgulamaya başladığına inanıyoruz” diye konuştular.

Ziyaret, seçim sonuçları ve parti teşkilat çalışmalarına dair değerlendirme ve aktarılan görüşlerin ardından sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
21.11.2025
13:33
Jandarma`dan Bingöl`de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Jandarma'dan Bingöl'de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Bir haftada 15 olaya müdahale edildi: Uyuşturucu madde ele geçirildi, 18 şüpheli yakalandı.
21.11.2025
12:53
Bingöl`de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çalıştığı inşaatın çatısından düşen bir işçi, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın