KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mayıs 2026 Pazar
°C

Ücretli öğretmen başvuruları başladı

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, ders ücretli öğretmen görevlendirmesinin yapılacağını duyurdu. Görev almak isteyenlerin 8 Ağustos 2008 – 01 Eylül 2008 tarihleri arasında başvuruda bulunmaları gerektiği kaydedildi...

Ücretli öğretmen başvuruları başladı
17 AĞUSTOS 2009 PAZARTESİ 08:04
0
1894
0
AA aa
İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu,  Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün Yönetici Ve Öğretmenlerin Ders Ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararının 9.maddesi doğrultusunda ders ücretli öğretmen görevlendirmesinin yapılacağını duyurdu. Milli Eğitim Müdürlüğü internet sitesinde İl Milli Eğitim Müdürü M. Ali Hansu imzasıyla yayınlanan duyuruda, Görev almak isteyenlerin 8 Ağustos 2008 – 01 Eylül 2008 tarihleri arasında başvuruda bulunmaları gerektiğini kaydetti.  Başvuruda bulunanların, Özellikle boş olan okullara eğitici alımına yönelik bakanlıkça yapılan uygulamayla görevlendireceğini belirten M. Ali Hansu şunları söyledi; “İlimiz merkez ilçe okullarında görev yapan sınıf ve branş öğretmenlerimizden askere giden, ücretsiz izne ayrılan ve raporlu olanların yerine ile Bakanlığımızca öğretmen ataması yapılmayan okullardaki derslerin boş geçmemesi için, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün Yönetici Ve Öğretmenlerin Ders Ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Kararının 9.maddesi doğrultusunda ders ücretli öğretmen görevlendirmesi yapılacaktır.

Eğiticiler için son başvuru bir Eylül 2009

Görev almak isteyenlerin 8 Ağustos 2008 – 01 Eylül 2008 tarihleri arasında belirlenen kurallara uygun olarak hazırlanan dilekçe ve aşağıda istenen belgelerle bizzat müracaat etmeleri gerekiyor. Görev verilenlerden, verilen göreve gitmeyenler bu eğitim öğretim yılı içerisinde hakkını kullanmış sayılacak ve tekrar görev verilmeyecek. Görevlendirmelerde görev alacak kişilere telefon ile ulaşılacak ve adreslerine ayrıca tebligat yapılmayacak

İstenilecek belgeler

Dilekçe (İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınacaktır.) T.C. Nüfus Cüzdanı Örneği
Lisans Diploması veya Mezuniyet Belgesi.  Varsa, Orta Öğretim Alan Öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans veya Pedagojik Formasyon Belgesi. Diploma Denklik Belgesi (Yurtdışı okullardan mezun olanlar için).  Son altı ay içinde alınmış Sabıka Sorgulama Belgesi, Askerlik durumunu gösterir belge, 2007,2008 Öğretmenlik-KPSS Sonuç Belgesi Örneği, (en yüksek puanlı olan belge verilecektir.) S on altı ay içinde çekilmiş bir adet vesikalık fotoğraf. Sağlık ocaklarından alınacak Sağlık Raporu Dilekçeye eklenmek şartıyla şahsen başvuruda bulunulacaktır.
İlçelerde görev almak isteyenler ilçe milli eğitim müdürlüklerince duyuru yapılması halinde görev almak istedikleri ilçe milli eğitim müdürlüklerine başvuruda bulunacaklardır.”


Bingol Kent HAber/Bingol Medya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl`de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
08.05.2026
21:02
Bingöl ADEM-2`den ‘Kadın El Emeği` Sergisi
Bingöl ADEM-2'den 'Kadın El Emeği' Sergisi
Bingöl'de Aile Destek Merkezi-2 bünyesinde eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı el emeği ürünler, Kalium AVM'de açılan 'Kadın El Emeği' sergisiyle vatandaşların beğenisine sunuldu. Sergide yer alan eserlerin büyük emek ve özveriyle hazırlandığını kaydeden Nermin Çelik, bu ürünlere sahip çıkmanın aynı zamanda kadın emeğine sahip çıkmak anlamına geldiğini vurguladı.
08.05.2026
20:54
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı yardımlarını sürdürüyor
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Nisan ayında Bingöl'de 258 aileye 514 bin 583 TL değerinde ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Derneğin yurt içi ve yurt dışındaki toplam yardım tutarının ise 1 milyon 474 bin 233 TL olduğu açıklandı.
08.05.2026
19:29
Mirzan Mahallesi`ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Mirzan Mahallesi'ne Yeni Sosyal Yaşam Alanı Yapılacak
Bingöl Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Mirzan Parkı projesinde ihale süreci tamamlandı. Proje kapsamında mahalleye spor sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve sosyal donatı alanları kazandırılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın