KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Eylül 2025 Cumartesi
°C

Tuz, buza yetmeyince kazalar kaçınılmaz oldu

Karayolları ekiplerinin kamyon yerine kepçe ile Çapakçur köprüsüne döktüğü tuz buzlanmanın önlenmesine yetmedi. Bingöl'ün trafik açısından en tehlikeli yeri olan Çapakçur köprüsünde sorunlar yaşanmaya devam ediyor.

Tuz, buza yetmeyince kazalar kaçınılmaz oldu
28 OCAK 2006 CUMARTESİ 14:53
0
1668
0
AA aa
Kış aylarının başlamasıyla birlikte köprüde trafik kazaları da meydana gelmeye başladı. Karayolları Bingöl Şube Şefliği'nin yaz aylarında milyarlarca para harcayarak onardığı Çapakçur köprüsünde sorunlar bitmek bilmiyor.

Dün gece saatlerinde Çapakçur köprüsünde buzlanmadan dolayı yine trafik kazaları meydana geldi. Hava sıcaklığının eksi 13 dereceye düştüğü Bingöl'de dün gece saat 22.00 sıralarında Çapakçur köprüsü üzerinde meydana gelen buzlanmadan dolayı bir çok trafik kazasının meydana gelmesi yaz aylarında harcanan onca paranın heba olduğu anlamına geldiğini gösterdi. Çapakçur köprüsünde buzlanmadan dolayı meydana gelen kazalara bir yenisinin daha eklenmesi için trafik ekipleri, Çapakçur köprüsünün her iki güzergahını da kontrol altına aldı. Trafik akışı, kavşaklarda bekleyen trafik ekipleri tarafından sağlanmaya başlandı.

Karayolları ekipleri tarafından zamanında buzlanma çalışmaları yapılmadığı için buzlanmayı fark edemeyen bir özel oto, Çapakçur köprüsünde kayarak bariyerlere çarptı. Aşırı buzlanmayı önceden fark eden trafik ekipleri, köprünün her iki tarafında kazaların önüne geçmek için gerekli önlemleri alırken, geç saatlerde köprüye gelen karayolları ekipleri ise, kamyon yerine kepçeye tuz yükleyerek yola dökmeye çalıştı. Tuzlama işi kepçe ile yapılınca araç sürücüleri duruma tepki gösterdi. Karayolları ekiplerinin kepçe ile yola döktüğü tuz yolun yarısına gelmeden bitince trafik ekiplerince araçların geçişine bir süre izin verilmedi. Karayollarının yetersiz çalışması buzlanma dolayısıyla kaza yapıp mağdur olan vatandaşları çileden çıkartırken, trafik ekiplerinin yolda aldığı önlem yeni kazaların önlenmesinde de büyük rol oynadı.

Karayolları ekiplerinin yaptığı yetersiz tuzlama gecenin ilerleyen saatlerinde Çapakçur köprüsünde tekrar maddi hasarlı trafik kazalarının olmasına sebep oldu.

HABER
BİNGÖLÜN SESİ GAZETESİ
www.bingolunsesi.net
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.09.2025
20:05
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
Karaköprü Belediyespor maçı bilet gelirlerinin tamamını SMA Tip-1 hastası 6 aylık Efrayim Gökalp'in tedavisi için bağışladığını duyuran ve toplam bağış miktarını 455 Bin 256 TL olarak açıklayan TFF 3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor; '12 Bingölspor olarak söz veriyoruz: Bu mücadele, Efrayim bebeğimiz sağlığına kavuşana kadar devam edecek!' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
19:46
Bingöl Kent Konseyi`nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Bingöl Kent Konseyi'nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Kent Konseyi Başkanlığı; 'Daha güçlü aileler, daha sağlıklı bireyler ve daha bilinçli bir toplum için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şehrimize hep birlikte dokunmaya devam edeceğiz' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
15:42
Bingöl Konteyner Kent`te sona doğru
Bingöl Konteyner Kent'te sona doğru
Konteyner Kentin altyapı yatırımını üstlenen Bingöl Belediyesi, sahadaki çalışmalarını yüzde 90 oranında tamamladı. Konteyner kentin donanımları Bingöl Valiliği ve AFAD tarafından karşılanacak.
12.09.2025
15:17
Bingöl`de
Bingöl'de 'Gazze için Dua' programı
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya, katılımcılara teşekkür ederek, 'Sadece burada değil, gece ve seher vakitlerinde de ellerimizi Rabbimize açmaya devam edelim' çağrısında bulundu.
12.09.2025
15:02
Zıktê Sürkap`ta Atalay dönemi
Zıktê Sürkap'ta Atalay dönemi
Yeni Başkan Mehmet Atalay'ın, Zıktê aşiretinin birlik ve beraberliğini güçlendirmek, bölgesel kalkınmaya yönelik çalışmalar yürütmek ve gençlere yönelik projelere ağırlık vereceği belirtildi.
12.09.2025
14:55
‘Acaba` diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
'Acaba' diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nde farklı bir etkinliğe imza atan doğa tutkunu Vedat Avar, nehirde su altına dalarak meyve yedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın