KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Ekim 2026 Cumartesi

Tügen: 'Kısıtlı imkanlara rağmen önemli bir başarı var'

Makamında ziyaret ettiği Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ı yürüttüğü projelerden ve şehre sağladığı kazanımlardan ötürü tebrik eden AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tügen; 'İmkanlar sınırlı ancak üstün gayretiyle şartları zorlayan ve çok güzel kazanımlar sağlayan, memleketini seven, gelişimi için çaba harcayan ve yeniliğe açık olan kıymetli başkanımızı tebrik ediyorum' dedi.

Tügen: `Kısıtlı imkanlara rağmen önemli bir başarı var`
22 MART 2023 ÇARŞAMBA 00:30
30
2621
0
AA aa

14 Mayıs 2023 günü gerçekleştirilecek milletvekili genel seçimleri öncesi teşkilat ve halk buluşmalarını sürdüren AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tügen, beraberindeki heyetle birlikte Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ı makamında ziyaret etti.

Bingöl Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerin konuşulduğu ziyarette, gelecek yaz döneminde uygulanması planlanan projeler hakkında da bilgiler paylaşıldı.

ARIKAN: “YEPYENİ BİR BİNGÖL FOTOĞRAFI ORTAYA KOYACAĞIZ”

Kültür Mahallesi TOKİ konutlarının yapım süreci ve yaşanan zorluklara rağmen elde edilen başarının, yeni belediye binasının tamamlanmasıyla dağınıklığın ortadan kaldırılması, altyapıdaki aksaklıkların giderilmesi, şehir ışıklandırması, üstyapı çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Çapakçur Vadisi Projesi'ndeki aşamayı özetleyip Kent Meydanı projesiyle yaşanacak şehrin çehresinin değişeceğini, önemli oranda inşası bitirilen Vadi Teras Projesinin de tamamlanmasıyla yepyeni bir Bingöl fotoğrafı ortaya koyacaklarını vurguladı.

Kültür Merkezi ve Gençlik Merkezi projelerinde de sürecin işlediğini bu kazanımları sağlayacaklarını aktaran Başkan Arıkan, kurulumu tamamlanan asfalt plentine de değindi ve önümüzdeki yaz döneminde çok yoğun bir mesai ile hem devam eden projelerin tamamlanacağını hem de özellikle üstyapı çalışmalarının uygulanarak sıkıntıların giderileceğinin altını çizdi.

En temel girişimlerinin ise içme suyu konusunda yaşanan kaynak yetersizliği problemi çözmeye dönük olacağını da sözlerine ekleyen Başkan Arıkan, Tügen'in aday adaylığını tebrik edip başarılar diledi.

TÜGEN: “ŞEHRİMİZİN GÜZELLİĞİ İÇİN ÜSTÜN BİR GAYRET VAR”

Aktarılan projelerin mali gücü sınırlı olan bir belediye için büyük bir atılım olduğunu dile getiren AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı Mehmet Tügen, şehrin kronikleşen birçok sorununu çözme gayretini ortaya koyan ve ciddi bir başarı sağlayan Başkan Arıkan'ı tebrik etti.

Eksiklerin hiçbir zaman bitmeyeceğini ancak birçok sorunun giderilmesinin de göz ardı edilmemesi gerektiğini ifade eden Tügen: “Şehrimiz her geçen gün daha da güzelleşiyor, sorunlar gideriliyor, fiziki değişiklik daha belirgin şekilde hissediliyor. Bazı sorunlar vardır ki, çözümü zaman alıyor, bürokratik süreçler uzayabiliyor, bu da toplumda negatif bir algıya sebep olabiliyor. Ama Sayın Başkanımızın memleket sevdası, insanımıza hürmeti, mütevazi kişiliği ve çözüm için yorulmadan ortaya koyduğu enerjisi ve yaptığı birçok projesi, şehrimizin vizyonuna ciddi katkılar sağlamıştır. Gerek imar konusundaki kararlılığı gerek Kültür Mahallesi TOKİ Konutlarının yapılmasındaki çabası göz ardı edilemez. Belediyemizin bütçesi belli, yapabilecekleri belli. Buna rağmen birçok Bakanlık'tan hibe almayı başarabilmiş, birçok krediyi çıkarıp sorunları giderebilmiş bir irade var. İçme suyu sıkıntısının da giderilmesi için büyük bir gayret söz konusu. İnşallah başkanımız bu sorunu da çözecektir. Anladığımız kadarıyla bu yaz dönemi şehir şantiyeye dönecek. İnsanımız her türlü güzelliği hak ediyor. Başkanımızı emek, gayret ve kararlılığı sebebiyle tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. İnşallah birlikte çalışma fırsatımız da olur” diye konuştu.

 

16.10.2026
22:59
Bingöl`de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de köy yolları değişiyor: Sırada kuzey ilçeleri var!
Bingöl'de Yukarı Çavuşlar köyünün 7,5 kilometrelik yolu sıcak asfaltla yenilendi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yolu inceleyen Vali Cahit Çelik, kuzey ilçelerine hizmet verecek saatte 120 ton kapasiteli yeni asfalt plentinin ihalesine gelecek hafta çıkılacağı müjdesini verdi.
16.10.2026
22:52
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
En çok ölümün yaşandığı iller belli oldu: Bingöl kaçıncı sırada?
TÜİK'in açıkladığı ölüm istatistiklerinde Bingöl'ün sırası dikkat çekti. Kentte bir yılda bini aşkın kişi hayatını kaybederken, komşu illerle arasındaki fark da ortaya çıktı. Peki, Bingöl Türkiye genelinde kaçıncı sırada yer aldı, zirvede hangi şehirler var?
16.10.2026
16:55
Bingöl`de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl'de 689 üniversite öğrencisine iş imkânı!
Bingöl Üniversitesi ile İŞKUR iş birliğinde 689 öğrenci için Gençlik Programı düzenlenecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek. Öğrencilere katıldıkları her gün için 1.375 TL cep harçlığı ödenecek.
16.10.2026
16:37
Bingöl`de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl'de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplam 135 kişi İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında istihdam edilecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek.
16.10.2026
16:04
İstanbul`dan Bingöl`e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul'dan Bingöl'e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul Tuzla'daki öğrencilerin kendi elleriyle ördüğü atkılar ve yazdıkları notlar, Bingöl'ün Genç ilçesindeki Yayla Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine ulaştı. Genç İçin Bir Saat Derneği ve Minik Çocuklar Bingöl Grubu tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilere çanta, kırtasiye seti ve atkı hediye edildi.
16.10.2026
15:37
Bingöl`de kaç kişiye bir araç düşüyor?
Bingöl'de kaç kişiye bir araç düşüyor?
TÜİK, Eylül 2026'ya ilişkin araç istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de kayıtlı araç sayısı artarken, kent nüfusu dikkate alındığında kaç kişiye bir araç düştüğü de ortaya çıktı. Peki, 282 bin 299 kişinin yaşadığı Bingöl'de her kaç kişiye bir araç düşüyor?
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın