KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Eylül 2025 Cuma
°C

Trafik kazalarında artış

Jandarma sorumluluğundaki yollarda meydana gelen trafik kazalarında artış oldu.

Trafik kazalarında artış
08 EYLÜL 2006 CUMA 13:27
0
2055
0
AA aa
Konu ile ilgili valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, 2006 yılının ilk 8 ayında 5 ölümlü, 25 yaralamalı trafik kazası meydana geldiği bildirildi.
Jandarma bölgesinde trafik kazarlarının artış gösterdiğini dikkat çekilen açıklamada, 2005 yılının ilk 8 ayında 8 ölümlü, 25 yaralamalı, sekiz maddi hasarlı toplam 41 kaza meydana gelirken, 2006 ilk 8 ayında, 5 ölümlü, 25 yaralamalı, 30 maddi hasarlı olmak üzere toplam 43 trafik kazası meydana geldiği belirtildi.
Jandarmanın sorumlu olduğu bölgelerde bugüne kadar 6 ölümlü, 51 yaralamalı ve 138 bin 550 YTL maddi hasarlı kazaların meydana geldiği ifade edildi. Jandarma Trafik Timleri'nin sorumluluğuna geçen Karlıova-Erzurum karayolunun 75 km.lik alanı ile Genç-Diyarbakır karayolunun 24 km.lik alanında ağırlıklı olarak trafik hizmetlerin sürdürüldüğü belirtilen açıklamada, kazaların meydana gelme nedenleri şöyle sıralandı. "Araçların yol, hava ve trafik durumunun dikkate alınmayarak aşırı hızlı kullanılması. Şeride tecavüz etme, Dikkatsiz ve tedbirsiz araç kullanarak hayvana çarpma, Kasisli ve bozuk yollarda, sürücülerin kasise girmemek için doğrultu değiştirmesi." Kazaların en aza indirilmesi için sürücüleri bilinçlendirmek amacıyla, trafik eğitim seminerleri ve trafik kontrollerinin yapıldığının belirtildiği açıklamada, ceza yazmaya son çare olarak bakıldığı belirtildi. Vatandaşların can ve mal kaybı ile milli servetin kaybına dikkat çekilen açıklama, trafik görevlilerine ve trafik kurallarına uyulması çağrısı ile son buluyor.


Bingöl gazetesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.09.2025
17:36
Bingöl`de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından okul çevreleri ve servisleri denetlendi. Denetimlerin yıl boyu süreceği aktarıldı.
11.09.2025
17:29
Bingöl`de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de, üst merkezlerde riskli bulunarak yapılmayan iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı, Bingöl Devlet Hastanesi'nde başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.
11.09.2025
12:16
Bir ilginç kaza! Bingöl`de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Bir ilginç kaza! Bingöl'de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Otobüsün hareket ettiğini fark eden sürücü kapıyı açmak istese de başarılı olmadı ve otobüs, park halindeki başka bir otobüse çarparak durdu. Kameralara yansıyan kazada maddi hasar oluştu.
11.09.2025
11:56
Bingöl`de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de 7 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli şahıs saklandığı adreste yakalandı. Yapılan aramada 1 adet tabanca ve 14 adet fişek ele geçirildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
11.09.2025
07:37
`Haftada 4 gün mesai` iddiasına DMM`den yalanlama
'Haftada 4 gün mesai' iddiasına DMM'den yalanlama
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı basın yayın organlarında yer alan 'Orta Vadeli Program'da haftada 4 gün mesai uygulamasına geçileceği' yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın