KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Eylül 2025 Cumartesi
°C

Trabzonspor appoel önünde

UEFA Kupası'nda geçen sezon Anorthosis'e elenen Trabzonspor, bu akşam diğer Rum takımı Apoel'le karşılaşıyor. Bordo Mavili ekibimiz tur için avantaj arıyor...

Trabzonspor appoel önünde
10 AĞUSTOS 2006 PERŞEMBE 16:45
0
1029
0
AA aa
UEFA Kupası'nda geçen sezon Anorthosis'e elenen Trabzonspor, bu akşam bir diğer Rum temsilcisi Apoel'le deplasmanda karşılaşıyor...

Avrupa'da geçtiğimiz yıl hüsran yaşayan Trabzonspor, bu yılki ilk uluslararası sınavına çıkıyor. Geçen sezon Kıbrıs Rum Kesmi'nin Anorthosis Famagusta takımına elenip UEFA'ya veda eden Bordo-Mavili takım, TSİ 21.00'de yine bir Rum takımı Apoel'le karşılaşıyor.

Karadeniz ekibinde, yeni transferler Marcelinho, Ersen Martin ve Musa UEFA'ya isimlerinin bildirilmemesi nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Geçtiğimiz hafta içi bileğinden sakatlanan Jefferson da son anda kafileden çıkarılmıştı. Teknik direktör Lazaroni'nin bu maçta kalede Tolga'ya şans vermesi bekleniyor.

‘İleride pres yapın'
UEFA Kupası 2.Tur Ön Eleme Turu'nda bu akşam oynanacak Apoel maçından galibiyetle ayrılıp, 24 Temmuz'da Avni Aker Stadı'nda oynanacak rövanş mücadelesine avantajlı bir şekilde çıkmak amacında.

Dün sabah oyuncularıyla bir toplantı yapan teknik direktör Lazaroni, oyun sistemini belirledi. Brezilyalı teknik adam, futbolcularına, “Deplasmanda oynadığınızı unutun. Rakip, seyirci desteğiyle kalemize yüklenecek. Oyunu kontrol altında tutup, ileride 90 dakika boyunca pres yapmalıyız. Kontrataklarda etkili olan Apoel'e az adamla yakalanmamalıyız” direktiflerini verdi.

Apoel
Morphis, Kontis, Florea, Okarides, Segiri, Satsias, Georgiov, Makrides, Fernandes, Gomes, Neophidou

Trabzonspor
Tolga, Fatih Akyel, Çağdaş, Stepanov, Murat Ocak, Hüseyin, Szymkowiak, Hasan, Gökdeniz, Yattara, Ömer Rıza

Stat: GSP
Saat: 21.00
Yayın: Show Tv
Hakem: Julian Rodriguez Santiago (İspanya)

Trabzon'un Avrupa karnesi
Trabzonspor, Avrupa Kupaları'nda bugüne kadar 72 maç yaptı. Bordo-Mavili takım bunların 28'inden galibiyetle ayrılıp, 29 kez yenilgi yüzü gördü. 15 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

Karadeniz ekibinin UEFA Kupası'nda en büyük başarısını 2 kez 3. tura yükselerek elde etti. 1991-1992'de Yugoslavya'nın Gradjenski ve Fransa'nın Lyon takımlarını eleyip 3. tura çıkan Trabzonspor, 94-95 sezonunda ise Dinamo Bükreş ve Aston Villa'ya eleyip aynı başarıyı yakalamıştı.



haber7.com
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.09.2025
20:05
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
Karaköprü Belediyespor maçı bilet gelirlerinin tamamını SMA Tip-1 hastası 6 aylık Efrayim Gökalp'in tedavisi için bağışladığını duyuran ve toplam bağış miktarını 455 Bin 256 TL olarak açıklayan TFF 3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor; '12 Bingölspor olarak söz veriyoruz: Bu mücadele, Efrayim bebeğimiz sağlığına kavuşana kadar devam edecek!' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
19:46
Bingöl Kent Konseyi`nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Bingöl Kent Konseyi'nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Kent Konseyi Başkanlığı; 'Daha güçlü aileler, daha sağlıklı bireyler ve daha bilinçli bir toplum için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şehrimize hep birlikte dokunmaya devam edeceğiz' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
15:42
Bingöl Konteyner Kent`te sona doğru
Bingöl Konteyner Kent'te sona doğru
Konteyner Kentin altyapı yatırımını üstlenen Bingöl Belediyesi, sahadaki çalışmalarını yüzde 90 oranında tamamladı. Konteyner kentin donanımları Bingöl Valiliği ve AFAD tarafından karşılanacak.
12.09.2025
15:17
Bingöl`de
Bingöl'de 'Gazze için Dua' programı
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya, katılımcılara teşekkür ederek, 'Sadece burada değil, gece ve seher vakitlerinde de ellerimizi Rabbimize açmaya devam edelim' çağrısında bulundu.
12.09.2025
15:02
Zıktê Sürkap`ta Atalay dönemi
Zıktê Sürkap'ta Atalay dönemi
Yeni Başkan Mehmet Atalay'ın, Zıktê aşiretinin birlik ve beraberliğini güçlendirmek, bölgesel kalkınmaya yönelik çalışmalar yürütmek ve gençlere yönelik projelere ağırlık vereceği belirtildi.
12.09.2025
14:55
‘Acaba` diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
'Acaba' diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nde farklı bir etkinliğe imza atan doğa tutkunu Vedat Avar, nehirde su altına dalarak meyve yedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın