KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Eylül 2025 Çarşamba
°C

Trabzon'da cezaevi operasyonu

Trabzon'da, cezaevinde görevli 2 infaz koruma memurunun da aralarında bulunduğu 9 kişiden 5'i, 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve cezaevine yasak eşya sokmak' suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu. Aynı olayla ilgili olarak firarda olan 2 kişinin aranmasına devam edilirken, cezaevinde hükümlü 2 kişi de adliyeye gelerek verdiği ifadenin ardından tekrar cezaevine konuldu.

Trabzon`da cezaevi operasyonu
13 KASIM 2006 PAZARTESİ 20:36
0
1125
0
AA aa
Edinilen bilgiye göre, Trabzon 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nin takip kararı doğrultusunda Bahçecik E Tipi Kapalı Cezaevi'nde infaz koruma memuru olarak görev yapan C.A. (45), üzerinde yapılan aramada 245 gram kubar esrar, sigara kağıdı, sustalı bıçak ile bir miktar parayı cezaevi içersine sokmak isterken yakalandı. Olayla bağlantısı olduğu belirtilen ve aynı yerde infaz koruma memuru olarak görev yapan N.K. (43) cezaevi içerisinde, T.S. (41) Rize'de kaldığı otel odasında 18 buçuk gram kubar esrarla birlikte, diğer şüpheliler M.K. (22) Trabzon'da bir restoranda ve B.S (32) ise yine Trabzon'daki ikametinde yakalanarak gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili olarak firarda bulunan B.E. ve B.K.'yı ararken, yine aynı olayla ilgili olarak cezaevinde bulunan S.S.S. ve A.O.A. da Trabzon Adliyesi'ne gelerek konuyla ilgili ifade verdi.
Sabah saatlerinde Trabzon Adliyesi'ne çıkartılan zanlılar, yaklaşık 8 saat süren sorgularının ardından 'Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak ve cezaevine yasak eşya sokmak' suçlarından tutuklanarak cezaevine konuldu. Şahıslardan infaz koruma memurları Akçaabat İlçesi'ndeki cezaevine, diğer zanlılar ise Bahçecik E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Öte yandan, Bahçecik E Tipi Kapalı Cezaevi'nde infaz koruma memuru olarak görev yapan C.A.'nın daha önceden cezaevi karakolu tarafından takip edildiği, şüpheli hareketlerinin artması üzerine arama yapılmasının talep edildiği ve 10 Kasım günü cezaevinde muhafazalı odaya alınarak yapılan üst aramasında sigara paketine sarılı vaziyette ve montunun iç cebinde koli bandı ile gazete kağıdına sarılı 2 paketin pantolon kemerine sıkıştırılmış vaziyette, 1 paketin apış arasına saklanmak suretiyle 26 adet 100 YTL, 70 adet 50 YTL, 2 adet 100 ABD Doları, 1 adet sustalı bıçak, 360 gram kubar esrar ve 25 adet esrar içmede kullanılan kağıdın ele geçirildiği belirtildi.

internethaber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.09.2025
16:47
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 3 Eylül'de başlayan başvuruların 26 Eylül 2025 günü sona ereceğini duyurdu. Kayıt ücreti 400 TL. İstenen evraklar ise şöyle;
09.09.2025
16:28
Öğrencilerin ilk ziyaretçisi Jandarma oldu
Öğrencilerin ilk ziyaretçisi Jandarma oldu
Jandarma mesleğinin tanıtıldığı ve okumanın önemine vurgu yapıldığı ziyarette öğrencilere jandarma çocuk dergisi, jandarma boyama kitabı ve hayvan figürlü maskeler dağıtıldı.
09.09.2025
14:21
Bingöl`de dolandırıcılıktan ceza alan şahıs yakalandı!
Bingöl'de dolandırıcılıktan ceza alan şahıs yakalandı!
Bingöl'de Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
09.09.2025
14:15
Bingöl polisi uyarıyor! Dikkatli olun!
Bingöl polisi uyarıyor! Dikkatli olun!
İşyerleri, parklar ve daha birçok yerde vatandaşlarla birebir temas kurup dolandırıcılık ve hırsızlık vakalarına karşı uyarılarda bulunan Bingöl polisi, broşür dağıtıp detayları örnekleriyle anlatıyor.
09.09.2025
14:04
Esnaflar dikkat! Vergi sistemi değişti
Esnaflar dikkat! Vergi sistemi değişti
Büyükşehirlerde ilçe nüfusu 30 bini geçmeyenler hariç olmak üzere faaliyette bulunan bazı vergi mükellefleri basit usulden gerçek usule geçiş yapacak. Gerçek Usule Tabi olan mükellefler KDV, gelir vergisi, stopaj vergisi, gelir geçici vergisi öderken, Basit Usule Tabi olan mükellefler yalnızca basit usulde ticari kazançlarının vergisini ödüyor.
08.09.2025
16:27
12Bingölspor, kupadaki yeni rakibi Elazığspor
12Bingölspor, kupadaki yeni rakibi Elazığspor
12Bingölspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda Elazığspor ile eşleşti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın