KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Kasım 2025 Salı
°C

Topyekün kendimizi eğitmeliyiz

Bingöl Valisi Ali Mantı; Ülkemizi daha ileriye, daha müreffeh daha medeni ülkeler seviyesine çıkarmak için beşikten mezara kadar her birlikte topyekün kendimizi eğitmeliyiz dedi.

Topyekün kendimizi eğitmeliyiz
07 MAYIS 2018 PAZARTESİ 02:21
9
2725
1
AA aa

Bingöl'de Öğrenme Şenlikleri kapsamında unutulmaya yüz tutmuş oyunlar yer alırken, kurum müdürlerinin katılımıyla halat çekme yarışması yapıldı.

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayat boyu öğrenme faaliyetlerine katılımı arttırmak amacıyla ‘Öğrenme Şenlikleri'nin ikincisi düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan ‘Öğrenme Şenlikleri'nin açılış konuşmasını Vali Ali Mantı yaptı.

Vali Mantı konuşmasında," Kaos ve kargaşaların hüküm sürdüğü, gençliğimizin birtakım kötü filler, ideolojiler ve eylemler peşinde koştuğu ve ülkemizin de gerek ekonomik gerek maddi ve manevi olarak bunlar içinde boğuştuğu bir ortamda bulunuyoruz. Bunları yaşamamak için ülkemizi daha ileriye, daha müreffeh daha medeni ülkeler seviyesine çıkarmak için beşikten mezara kadar her birlikte topyekün kendimizi eğitmeliyiz. Eğitim ve öğretim faaliyetlerini birinci derecede önemlilik arz faaliyetler arasında bulundurmamız lazım. Bu yaptığımız hem öğrenme şenlikleri hem de bir ve beraber bir araya gelmek, birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi, dayanışma ruhumuzu hep bir arada tutabilmek için en büyük kazancımızdır. Ülkemiz bir ve beraber olduğu müddetçe ne hariçten ne de dahilden meydana gelebilecek, yıkıcı, bölücü her türlü eylemlerden uzak kalacağız” diye konuştu.

Daha sonra halk oyunları gösterisi ve unutulmaya yüz tutmuş yumurta, çuvalla koşma yarışmaları yapıldı. Kentteki kurum müdürlerinin katıldığı halat çekme yarışı ise büyük alkış aldı.Etkinlik çerçevesinde çeşitli kurslarda eğitim gören kursiyerlerin hazırladığı sergiler de ilgi gördü.

Valilik önünde düzenlenen şenliğe Vali Ali Mantı'nın yanı sıra 49'uncu Tugay Komutanı Tuğgeneral Ersin Altay, Belediye Başkan Vekili Halim Sugü, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, Halk Eğitim Müdürü Selahattin Akıncı, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_25825)
07 Mayıs 2018 Pazartesi 02:48
Organize sanayide para alıp üstüne yatanlar ne olacak sayın valim?
Devletin parasına sahip çıkın.
Oarsaları madem ellerinden alın bari.
16.11.2025
19:51
IBAN`a para transferinde yeni dönem!
IBAN'a para transferinde yeni dönem!
Artan banka dolandırıcılıklarının ardından IBAN transferleri ve çevrim içi ödemelerde yeni güvenlik adımları devreye giriyor. Meclis'e sunulan ve aralık ayı itibarıyla yasalaşması beklenen 11. Yargı Paketi kapsamında mobil bankacılığa biyometrik doğrulama eklenerek para transferlerinde ses, parmak izi, yüz ve göz taramasıyla onay süreci zorunlu hale gelecek.
16.11.2025
19:43
Bingöl`de sürücüler kara hazırlıksız yakalandı
Bingöl'de sürücüler kara hazırlıksız yakalandı
Bingöl'ün yüksek rakımlı bölgelerinde kar yağışı etkili oldu. Özellikle Bingöl- Elâzığ yolu kurucu mevkiinde sürücüler zor anlar yaşadı.
16.11.2025
19:30
15 yıldır ayakkabı tamir ederek ailesini geçindiriyor
15 yıldır ayakkabı tamir ederek ailesini geçindiriyor
Bingöl'de yaşayan Mahfuz Koçdağı, 15 yıldır 10 metrekarelik dükkanında ayakkabı tamir ederek ailesini geçindiriyor.
14.11.2025
15:09
Bingöl`de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezinde Randevu Sistemi Başladı
Bingöl'de vatandaşların birinci basamak sağlık hizmetlerine daha hızlı ve planlı şekilde ulaşabilmesi için Aile Hekimlikleri ve Sağlıklı Hayat Merkezi'nde dijital randevu sistemine geçildi.
14.11.2025
12:58
Bingöl`de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl'de 14 Kilo Skunk Ele Geçirildi: 5 Şüpheli Gözaltında
Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 14 kilo 350 gram skunk maddesinin ele geçirildiğini ve 5 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
14.11.2025
12:02
Bingöl`de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Bingöl'de uyuşturucu ve hırsızlık suçluları yakalandı
Uyuşturucu ticareti, hırsızlık ve yaralama suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın