KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Mayıs 2024 Pazar
°C

'TOPLUM GEMİSİNİ DELENLERE DUR DEMEK İÇİN GELDİK'

Bingöl'ün Solhan ilçesinde HÜDA PAR seçim lokalinin açılışında konuşan HÜDA PAR Genel Başkan yardımcısı Sait Şahin, toplum gemisini delik deşik edenlere dur demek için geldiklerini belirterek Solhanlılardan destek istedi.

`TOPLUM GEMİSİNİ DELENLERE DUR DEMEK İÇİN GELDİK`
10 MART 2014 PAZARTESİ 20:41
0
3343
0
AA aa

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Solhan İlçe Başkanlığı'nın Merkez Seçim Lokali, HÜDA PAR Genel Başkan yardımcısı Sait Şahin'in katılımıyla açıldı.

Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin ve Solhan Belediye Başkan Adayı Vahit Eser birer konuşma yaptı.

Kalabalığa seslenen Şahin, bu ülkede cumhuriyet tarihi boyunca halka zulmedildiğini ifade ederek: "Başa geçen idareciler bu toplumun kardeşliğini bozdular bu toplumun huzuruna kast ettiler, toplumu ayrıştırdılar. Alimlerimizi astılar, camilerimizi ahıra çevirdiler, Kur'an'ı yasakladılar. Bu toplumu dini kaynaklardan uzaklaştırarak şeytanıyla baş başa bıraktılar. Bu toplumun gençlerini yozlaştırdılar. Kendi ideolojisinde olmayan herkese zulmettiler. HÜDA PAR olarak diyoruz ki, hepiniz birinci sınıf vatandaşsınız ve birinci sınıf insan muamelesi görmeniz için çalışacağız. Biz sadece devlet zulmü görmedik, Müslüman Kürt halkının içinden çıkmış Kürtlerin mazlumiyeti üzerine kurulan Marksist ideolojinin zulmünü gördük." şeklinde konuştu.

“MEDENİYET GELİŞMİŞ AMA MASUMİYET ÖLMÜŞ”

Gençlik üzerinde oynanan tuzaklara dikkat çeken Şahin, “Hür Dava Partisinin bu toplumda idarede olduğu bir zaman olacak. Ey Müslüman halkımız keşke dememek için HÜDA PAR'ın yanında yer alın, gerçeği okuyun, HÜDA PAR'a ihtiyaç var. Bu toplumun 10- 13 yıl öncesine bakın. Avrupa'dan bir farkı kalmamış medeniyeti gelişmiş ama masumiyeti ölmüş. HÜDA PAR'la bu halkın maddesi de manası da gelişecek. Gençlerimiz uyuşturucu tuzağında. Uyuşuk bir gençlik üzerinde batıl ideolojilerini oturtmak istiyorlar. HÜDA PAR, gençleri esas alarak ve kötü yollardan kurtaracaktır. Onların dünyasını ve ahiretini kurtarmamız lazım. Toplum gemisini içindeyiz. Toplum gemimiz delik deşik edilmiştir. Ahlaksızlıkla, rüşvetle, zulümle, adaletsizlikle, inançsızlıkla ve uyuşturucuyla gençlerimiz kadınlarımız ailemiz boğuluyor. Toplum gemisini delik deşik edenlere dur demek için geldik, o yüzden desteğinizi bekliyorum." dedi.

Daha sonra mikrofonu alan Solhan Belediye Başkan Adayı Vahit Eser de, 5 yılda bir verilen yetkinin doğru kullanılmasının ve kazananın Solhan olmasını istedi.

Seçimin huzur içinde geçmesini dileyen Eser, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu seçim barış içerisinde geçsin kardeşlik içerisinde geçsin. Biz de isterdik ki, siyaset sahnesine çıkmayalım. Siyaseti hep birileri adalet üzerine yapsın, kardeşlik üzerine yapsın. Bizler İslami STK'lar olarak hizmetlerimize devam edebilelim. Milli Görüşten, Refahtan, AK Partiye kadar Solhan'ımızı Türkiye'de seçim arenasında hep şampiyon ilçe yaptık. Ama Allah rızası için size söylüyorum hizmette biz şampiyon olabildik mi? Adalette şampiyon olabildik mi? dürüstlükte şampiyon olabildik mi? biz bunları göremedik isterdik ki, hizmette Solhan'ımız şampiyon olabilsin. Hepimizin malumudur rahmetli Erbakan zamanında Solhan'ımıza altın madalya takdim edildi, ilçemizi ödüllendirdiler. Ama maalesef hizmette ödüllendirilemedik. Madem hizmetlerde sıkıntı yaşandı, madem siyaseti ehline veremedik, o açıdan hep şunu düşündük, keşke ilçemiz hizmette de dürüstlükte ve ahlakta şampiyon olabilseydi." dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.05.2024
01:15
Bingöl`de 342 araca far cezası!
Bingöl'de 342 araca far cezası!
Bingöl Emniyet Müdürlüğü, sürücüleri rahatsız eden xenon far ve usulsüz ışık kullanımına yönelik il geneli yapılan denetimlerde 2024 yılının ilk 4,5 aylık sürecinde 342 araç sahibi ve sürücüsüne idari cezai işlem uygulandığını duyurdu.
18.05.2024
23:21
Bingöl`de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de çalıntı araçlar ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce 7 çalıntı araç ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.
18.05.2024
23:20
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, vergi tahsilatında geride kaldı!
Bingöl, Nisan ayı düzeyinde vergi tahsilatının tahakkuka oranı bakımından yüzde 62,50 olan Türkiye ortalamasının altında kaldı. Bölgede en yüksek tahsilat oranı Erzurum'da olurken, bölgenin ekonomisi en gelişmiş illeri arasında bulunan Malatya yine tahsilat oranı bazında son sırada kaldı.
18.05.2024
23:18
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Genç ilçesinde doğa yürüyüşü etkinliği
Bingöl'ün Genç ilçesinde kaymakamlık ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde doğa yürüyüşü etkinliği yapıldı.
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın