KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Eylül 2025 Pazartesi
°C

Tmy yarın imzaya açılacak

Adalet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek, Terörle Mücadele Yasa Tasarısı'nın büyük bir ihtimallle yarın imzaya açılacağını ve süratle TBMM'ye gönderileceğini söyledi.

Tmy yarın imzaya açılacak
10 NİSAN 2006 PAZARTESİ 23:02
0
1279
0
AA aa
Çiçek, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, tasarıya yönelik hafta sonunda çalışmalar yaptıklarını, muhtemelen yarın imzaya açılabilecek hale geleceğini söyledi.
Türkiye'nin terörle ilk defa karşı karşıya kalmadığını söyleyen Çiçek, ''Terörün hedefi devlettir, devletin anayasal düzenidir. Eğer değerlendirmeyi hükümetle bağlantılı yaparsak 'işte hükümet yapamıyor, biz gelirsek bu iş hallolur' dersek, bunu söyleyenler geçmişte böyle söyleyerek geldiler, ondan sonra da terörün ne boyut kazandığının ve 12 Eylül'e de böyle geldiğimizin hafızalarda iyi canlandırılması lazım. Teşhisi doğru koyalım ki mücadelede birbirimizin işini zorlaştırmayalım'' dedi.
Terörün çok yönlü bir olay olduğunu kaydeden Çiçek, ''Bir kanun çıkar bütün bunlar olup biter' tarzındaki bir değerlendirme, terörü yeteri kadar kavramamış olmak anlamına gelir. Ama tabiatıyla terörle mücadelenin birden fazla tedbir boyutu var. Bunların başında hiç şüphesiz ceza hukuku anlamında aldığınız tedbirler var. Bunlar yetmiyorsa bunları artırabilirsiniz. Bunun dış politika boyutu da var.
Bunların hepsi birlikte değerlendirilmesi gereken bir konudur'' diye konuştu.
Çiçek, toplantıda TRT Genel Müdürlüğü'ne İbrahim Şahin'in atanmasına ilişkin kararnamenin imzaya açıldığını da açıkladı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.09.2025
20:05
Bingöl`de suç dosyaları kabarık 7 şüpheli yakalandı
Bingöl'de suç dosyaları kabarık 7 şüpheli yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından, kasten yaralama ve mala zarar verme suçundan aranan 7 şüpheli yakalandı.
14.09.2025
20:04
Araç değil cephanelik! Kaçan şüpheliler yakalandı
Araç değil cephanelik! Kaçan şüpheliler yakalandı
Bingöl'de polis uygulama noktası yakınlarında, içerisinde silah, mühimmat ve uyuşturucu madde bulunan aracı terk ederek kaçan üç şüpheli yakalandı, ikisi tutuklandı!
14.09.2025
20:03
Bingöl`de 8 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
Bingöl'de 8 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 8 yıl 1 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.
14.09.2025
20:02
DEM Parti`den Tavz Der`e `Barış ve Demokratik Toplum` ziyareti
DEM Parti'den Tavz Der'e 'Barış ve Demokratik Toplum' ziyareti
DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören: 'Barışın toplumsallaşması için sivil toplum örgütlerinin rolünü önemsiyoruz. Bu kapsamda kentteki örgütlerle iş birliğimizi sürdüreceğiz' dedi.
13.09.2025
19:23
Bingöl`de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü bir kamyon, sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapandı.
13.09.2025
19:12
12 Dev Adam`ın Final Heyecanı Bingöl`de Dev Ekranda Yaşanacak
12 Dev Adam'ın Final Heyecanı Bingöl'de Dev Ekranda Yaşanacak
A Milli Erkek Basketbol Takımımız, büyük bir başarıya imza atarak finale yükseldi. Tüm Türkiye'yi sevince boğan bu gurur tablosu, Bingöl'de de coşkuyla yaşanacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın