KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2026 Cuma
°C

Temel betonu mikserle dökülmüştür

Gazetemizin 29 Eylül 2006 tarihli sayısında manşetten verdiğimiz ‘Ders almıyoruz!' başlıklı haberimizin ardından açıklamada bulunan firma yetkilileri: “Temel betonunu mikserle döktük” dediler

Temel betonu mikserle dökülmüştür
04 EKİM 2006 ÇARŞAMBA 01:28
0
1338
0
AA aa
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde yapılan 12 derslikli okul inşaatının temeline hazır beton yerine, yasalara aykırı olarak el yapımı beton döküldü' şeklindeki haberin ardından okul inşaat alanına birlikte gittiğimiz yapımcı firma yetkilileri, temel betonunun mikserle döküldüğünü, haber konusu elle beton dökülme işinin ise sadece zemine atılan ince tabaka olduğunu belirttiler.
Elle beton dökmediklerini aktaran firma yetkilileri; “Temel betonu dökmeden önce demirlerin pas tutmaması için zemine ince bir tabaka beton döktük. Temel betonunu mikserle döktük” dediler.
İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu'nun ‘Tahlil sonuçları olumsuz çıkarsa betonu söktüreceğiz' ifadelerine ilişkin ‘Döktüğümüz betonun mukavemeti tamdır. Gerekli her türlü tahlil yapılabilir” diyen firma yetkilileri, dökülen betonun standartlara uygun olduğunu iddia ettiler.
Okul inşaatının 3 ay içinde tamamlanacağını belirten firma yetkilileri, okulun son derece modern bir yapı olacağını sözlerine eklediler.

Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
24.04.2026
10:45
Bingöl`de kazadan kaçan tır refüje girdi
Bingöl'de kazadan kaçan tır refüje girdi
Bingöl'de bir tırın otomobile çarpmamak için refüje girmesi sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmadı.
23.04.2026
22:02
Bingöl UMKE`ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE'ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, uluslararası verifikasyon sürecini tamamladı. Düzenlenen törende Dünya Sağlık Örgütü bayrağı teslim edilirken, merkezin üç farklı EMT yapısıyla dünyada bir ilke imza attığı vurgulandı.
23.04.2026
21:52
Vali Çelik makamını Muhammed Selim`e devretti
Vali Çelik makamını Muhammed Selim'e devretti
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu Muhammed Selim Kısa'ya devretti.
23.04.2026
18:14
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, TBMM'de yaptığı konuşmada Bingöl merkez Ilıcalar beldesi ve çevre köylerde yaşanan yol, su, eğitim ve sağlık sorunlarının çözülmesini istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın