KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Tek dilek tek yurek

Günlerdir heyecanla beklediğimiz büyük maç sonunda geldi çattı. Tüm Türkiye'nin kalbi bugün Mecidiyeköy'de atacak.

Tek dilek tek yurek
21 KASIM 2007 ÇARŞAMBA 08:43
0
960
0
AA aa
Yediden yetmişe herkes bütün dertlerini, tasalarını bir kenara bıraktı, bu maça kilitlendi. Hepimizin gözü kulağı bu akşam A Milli Futbol Takımı'nda olacak.

13. Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Grubu'nda yer alan ay yıldızlı ekibimiz, 12. ve son maçında Bosna Hersek'i ağırlayacak. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak ve atv'den naklen yayınlanacak maçı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Eric Braamhaar yönetecek. Braamhaar'ın yardımcılıklarını Arend Brink ve Patrick Gerritsen yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Bjorn Kuipers. A Milli Takımımız Bosna Hersek karşısına, son Norveç maçından iki farklı isimle çıkacak. Norveç'te ilk 11'de sahaya çıkan kaleci Volkan cezası, İbrahim Kaş da sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor. Bosna Hersek'te ise Muslimovic sakat, Hrgovic cezalı.

Puan eşitliğinde Türkiye gider

Son maçlar öncesi C Grubu'nda ikinci sırada yer alan Türkiye, Bosna Hersek'i yenmesi durumunda 2008 yılında Avusturya ve İsviçre'nin ortaklaşa düzenleyecekleri 13. Avrupa Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazanacak. Türkiye, Bosna Hersek'i yenememesi durumunda ise aynı saatte Malta'da oynanacak Malta-Norveç maçının sonucunu bekleyecek. Her iki karşılaşmanın da berabere bitmesi durumunda gülen taraf yine Türkiye olacak. Türkiye berabere kalıp, Norveç kazanırsa, bu kez Norveç finallere adını yazdıracak. Türkiye Bosna Hersek'e yenilir, Norveç de Malta ile berabere kalırsa iki ülke milli takımlarının puanları eşitlenecek. Ancak, Norveç ile ilk maçta 2-2 berabere kalıp, ikinci karşılaşmayı 2-1 kazanan Türk Milli Takımı, ikili averajda üstünlük sağladığı için bu durumda da ay yıldızlı ekip finallere adını yazdıracak.

HAKEM: Eric Braamhaar

STAT:Ali Sami Yen

SAAT:21.00

TV:ATV

TÜRKİYE

Rüştü Gökhan Emre Servet H.Balta Hamit Aurelio Emre Arda Nihat Semih

BOSNA

Guso Muharemovic Berberoviç Merziç Nadareviç Kruniç Misimoviç Maletiç Salihoviç Ibiseviç Dzeko

Millilere çiçek yağacak

A Milli Takım'ın futbolcuları bugün Bosna Hersek ile oynayacakları maçta çiçek yağmurunu tutulacak. İnterflora Çiçekçileri Derneği ve Antalya Kesme Çiçek İhracatçıları Birliği'nin önderliğinde, Çiçek Tanıtım Grubu'nun düzenlediği etkinlikle, Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak maç öncesi taraftarlara 50 bin dal kırmızı ve beyaz çiçek dağıtılacak. Ayrıca, her iki ülkenin milli takım futbolcularına başarı dilekleri ile birer buket sunulacak.

Ümitler İsveç'le oynuyor

2009 Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası finallerine katılma mücadelesi veren Ümit Milli takımı, bugün Manisa'da İsveç'le özel bir karşılaşma oynayacak. 19 Mayıs Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçı futbolseverler karşılaşmayı ücretsiz izleyebilecek.

Cezalı olduğumu maçtan sonra öğrendim

CEZALI olduğu için Bosna Hersek karşısında forma giyemeyecek olan A Milli Takım'ın başarılı kalecisi Volkan Demirel, "Norveç maçını kazanarak denizi geçtik, şimdi derede mücadelemiz var. Ama dereyi de geçmek önemli. Boğulmamak gerek" dedi. Volkan, Norveç maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştüğünü, karşılaşma sonunda öğrendiğini belirterek, "Bir turnuvada iki sarı kart görünce cezalı duruma düşeceğimizi bilmiyordum. Maçtan sonra söylediklerinde bir şok geçirdim" diye konuştu.

Malta-Norveç

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri C Grubu'nda ikincilik için yarıştığımız Norveç, son maçında Malta'ya konuk olacak. Karşılaşma, saat 21.00'de başlayacak. Grup lideri Yunanistan da saat 21.15'te Macaristan ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Dört  finalist daha belli olacak

13. Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde, A Grubu'nda Polonya, B Grubu'nda İtalya, Fransa, C Grubu'nda Yunanistan, D Grubu'nda Almanya, Çek Cumhuriyeti, E Grubu'nda Hırvatistan, F Grubu'nda İspanya, G Grubu'nda Romanya ve Hollanda, finallere katılmayı garantiledi. Bugün oynanacak maçlar 4 finalisti daha belirleyecek. Sonuçlara göre C Grubu'nda Türkiye veya Norveç, E Grubu'nda İngiltere veya Rusya, F Grubu'nda İsveç veya Kuzey İrlanda, Avrupa Şampiyonası'na gidecek. A Grubu'nda Portekiz, bugün Finlandiya'yı yenerse finalleri garantileyecek. Yenemezse Sırbistan'ın Polonya ve Kazakistan ile oynayacağı maçları bekleyecek. Bugünün prgramı şöyle: A Grubu: 17.00 Ermenistan-Kazakistan, 19.00 Azerbeycan-Belçika, 21.45 Sırbistan-Polonya, 21.45 Portekiz-Finlandiya. B Grubu: 17.30 Gürcistan-Litvanya, 21.30 İtalya-Faroe Adaları, 21.30 Ukrayna-Fransa. D Grubu: 18.30 K.Rum-Çek Cum., 21.30 Almanya-Galler, 21.30 San Marino-Slovakya. E Grubu: 19.00 İsrail-Makedonya, 22.00 İngiltere-Hırvatistan, 22.00 Andorra-Rusya. F Grubu: 21.00 İspanya-K.İrlanda, 21.00 İsveç-Letonya, 21.00 Danimarka-İzlanda. G Grubu: 18.00 Romanya-Arnavutluk, 19.00 Belarus-Hollanda,19.00 Slovenya-Bulgaristan


Hürriyet

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.05.2024
16:57
Bingöl`de TYP Kapsamında işçi alınacak
Bingöl'de TYP Kapsamında işçi alınacak
Alınacak işçilerin İl Özel İdaresi bünyesinde köylerdeki çöplerin toplanması işinde çalıştırılacağı bilgisine yer verilen açıklamada, başvuruların 20-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi.
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın