KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ekim 2026 Perşembe

Taşımacılar : 'mağdur durumdayız

Resmi olarak taşımacılık yaptıklarını belirten SS 19 Nolu Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Süleyman BURKANKOLU; Sanayi'de korsan çalışan taşımacıların kendilerini mağdur ettiğini öne sürdü.

Taşımacılar : `mağdur durumdayız
14 NİSAN 2006 CUMA 09:24
0
1706
0
AA aa
Trafik İl Komisyonu'nun aldığı kararlara tamamen uyduklarını, ancak bu kuralları hiçe sayanlar olduğunu iddia eden BURKANKOLU, yalnızca kendilerinin kurallara uymakla sorunun çözülmediğini ifade ederek, korsan araçların rahatlıkla Sanayi bölgesine girebildiklerini açıkladı. BURKANKOLU, "yetkililere defalarca başvurmamıza rağmen, sorunlarımız çözülemedi. Uygulamalar herkes için olmalı. Biz KT taşıma plakası aldık, ancak almayanlarda rahatlıkla çalışabiliyor. O halde bu plaka bize neden verildi" diyerek tepkisini dile getirdi.

Genç caddesinde yük alıp indirdiklerinde kendilerinden park ücreti alındığına değinen kooperatif yetkilileri; Komisyon kararlarında nakliyecilerin 15 ile 20 dakika arasında bekleme hakkı olduğunu hatırlatarak. bu uygulamanın kaldırılmasını istediler. Başkan BURKANKOLU, yetkililerden, korsan araçların sanayiden yük almalarının önlemesini ve şehir merkezinde de yük alıp indirmede yardımcı olmalarını talep etti.

BURKANKOLU son olarak "Şehir merkezinde bulunan taşımacılara da KT palakası verileceği söylendi. Ancak, sadece biz resmi plaka aldık. Diğer pikapçılar rahatça gelip sanayiden yük alabiliyorlar. Başta Cemiyet Başkanımız Sayın Ali BAYRAM olmak üzere Maliye Müdürlüğü ve Trafik Şube Müdürlüğü Ekiplerinden bu konuda gerekli önlemleri ve denetimleri yaparak yardımcı olmalarını istiyorum. Eğer KT plakası uygulaması başlatıldıysa, kurallar herkes için olmalıdır. Kooperatif olarak yetkililerden yardım bekliyoruz" dedi.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Bingöl Şubesi Başkanı Ali BAYRAM da, kooperatifçileri destekleyerek, "bu insanlar vergi ödüyorlar. Resmi olarak çalışıyorlar. Ancak diğerleri hiçbir vergi ödemeden, yasa dışı olarak çalışıyorlar. Buna yetkililerin dur demesi gerekiyor" dedi.

Yetkililer, kaçak taşımacılık yapanlarla mücadele ile ilgili durumu İl Trafik Komisyonu taşıyacaklarını belirttiler. Üzerimize düşeni yapacağız diyen bir yetkili, bu konuda Belediye ve diğer yetkililerin de üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade etti.

Ayrıca; İl Trafik Komisyonunun 19 Nisan toplanacağı ve alınan kararların basına duyurulacağı belirtildi.

Bingöl Gazetesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.10.2026
14:01
Bingöl`de ticari taksi tepkisi:
Bingöl'de ticari taksi tepkisi: 'Hiç mi denetleyen yok?'
Bingöl'de bazı ticari taksilerin aşırı hız, hatalı sollama ve yıpranmış araçlarla trafiğe çıkması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Bingöl Online'a ulaşan bir vatandaş, bindiği takside emniyet kemeri tokasının bulunmadığını belirterek yetkililere denetim çağrısı yaptı.
21.10.2026
12:39
Seven`den gençlere;
Seven'den gençlere; 'Bizim geleceğimiz sizlersiniz'
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, TÜGVA Bingöl Erkek Öğrenci Yurdu'nda gençlerle bir araya gelerek siyasette gençlerin rolü, liderlik ve topluma hizmet konularında değerlendirmelerde bulundu. Seven, 'Gelecekle ilgili beklentilerimiz ve hayallerimiz varsa bunları gerçekleştirecek olan siz değerli gençlerimizsiniz' dedi.
21.10.2026
12:27
'Benim Gözümden Bingöl' temalı fotoğraf yarışması
Bingöl Üniversitesi'nde 'Benim Gözümden Bingöl' temalı 2. Geleneksel Fotoğraf Yarışması için başvurular 21 Ekim'de başlayacak, 3 Kasım 2026'da sona erecek. Yarışma, yalnızca uluslararası öğrencilerin katılımına açık olacak.
21.10.2026
12:11
Bingöl`de 43,9 milyar TL`lik yatırım: Projelerin yüzde 47`si gerçekleşti
Bingöl'de 43,9 milyar TL'lik yatırım: Projelerin yüzde 47'si gerçekleşti
Bingöl'de yürütülen 289 yatırım projesinin 57'si tamamlandı, 198'i devam ediyor. İl Koordinasyon Kurulu toplantısında hastane, havalimanı ve karayolu yatırımlarının son durumu da değerlendirildi.
20.10.2026
22:40
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunun Elmalı köyü mevkiinde otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
20.10.2026
21:58
Bingöl`de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl'de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki lisede düzenlenen eğitimlerde öğrencilere trafik kuralları, trafik levhaları ve güvenli davranışlar hakkında bilgilendirmede bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın