KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mayıs 2024 Cuma
°C

Sürece desteğimiz tamdır

Ankara BİNYAR Başkanı Hüseyin Gazioğlu, Bingöl’ün kalkınması için her kesimin gereken duyarlılığı göstermesi gerektiğini vurguladı. Gazioğlu, çözüm süreci için de “desteklerimiz tamdır” değerlendirmesinde bulundu.

Sürece desteğimiz tamdır
22 KASIM 2013 CUMA 01:17
0
3734
7
AA aa

Ankara'da faaliyet gösteren Bingöl İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneği (Ankara BİNYAR) Başkanı Gazioğlu, yaptığı açıklamada derneklerinin amacı Bingöl ve Ankara arasında bir köprü vazifesini yerine getirmek olduğunu söyledi.

Gazioğlu, “Bizler her platformda Bingöl'ümüzü en güzel şekilde tanıtmanın gayretinde olacağız. BİNYAR'ı siyaset üstü bir kurum haline getirip, Yine bu çatı altında birçok konuda sosyal etkinlikler yaparak hemşerilerimizi kaynaşmasını sağlamayı hedefliyoruz. Diyarbakır'da bulunan çok sayıda Bingöllü hemşerilerimize de dernek olarak elimizden geldiğince hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Bingöl'ün kalkınması için her kesimin üstüne düşmesi gerekeni yapması gerektiğini belirten Gazioğlu, “Bingöl'ün kalkınmasında Sayın Bakanımızın, siyasi ve bürokratlarımızın, işadamlarımızın, esnaf ve kamu çalışanlarımızın hepsine büyük görevler düşüyor. Bingöl'ün güzel bir potansiyeli var. Bingöl, organik gıda üretim üssü haline getirilebilir. Bu şansı var. Ama burada Vilayet, Belediye, Tarım, Ticaret sanayi ve Esnaf odaları bu stratejiyi birlikte geliştirmeli. Ayrıca kalkınma ajansı içerisinde üretimi destekleme birimi oluşturulmalı. Bütün kurum ve kuruluşlar üreticiyi destekleyecek şekilde organize edilmelidir" diye konuştu.

‘BARIŞ ORTAMINDAN MEMNUNUZ'

Bölgede yaşanan barış ortamı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'a yapmış olduğu ziyarete de değinen Gazioğlu, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Mesud Barzani'nin Diyarbakır'daki görüşmesi çözüm sürecine olumlu yönde etkisi olacak, bölgede ekonomik anlamda gelişmeler olacak, sıkıntılı günler geride kalacak ve insanlarımız huzur içinde yaşayacak. Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın başlattığı çözüm sürecine desteklerimiz tamdır” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Munzur Elaltunterin (@Misafir_17547)
09 Temmuz 2014 Çarşamba 12:15
Değerli büyüğümüz ve memleketimizin kalkınmasında halkımıza büyük desteği olan Sayın Hüseyin Gazioğlu ağabeyime her zaman sonsuz destek verdiğimizi belirtiyorum. Adım adım başarıya doğru ileryene ve memleketimizi en iyi temsil edecek ve hak ettiği yere getireceğine inanadığım başarlı büyüklerimizden birisidir Hüseyin Gazioğlu. Hem aile kökeni hem de memleketindeki eksiklikleri çok iyi bilen ve sorunların çözümlerini de iyi bilen bir büyüğümüze sonsuz desteklerimizi veriyoruz.
aysun çataldaş (@Misafir_17150)
25 Kasım 2013 Pazartesi 15:57
Sayın Gazioğlu yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı size minnettarız . Keşke her Bingöl'lü sizin kadar hemşehrisine sahip çıksaydı , şu anda memleketin bir çok yerinde olan Binngöl'lüler sizeden bahsetmektedir.İnşallah bu emekleriniz boşa gitmez Bingöl halkı nankör değildir. Demecinizde belirtiğiniz hususlara gelince gözü açılmayanların gözünü açmış oldunuz her yiğit bunu yapamaz teşekkürler sayın başkanım
Deniz kara (@Misafir_17085)
23 Kasım 2013 Cumartesi 16:36
Gazioglunu cekemeyenler bilin ki 2015 genel genel secimlerinde yamaç bölgesinden milletvekilinin...
mehmet sonsöz (@Misafir_17071)
23 Kasım 2013 Cumartesi 01:55
ne zamandır çözüm sürecinde bir eksiklik hissetmiş,ne olduğunu düşünüp duruyordum ki sayın gazioğlunun demecini görünce ne olduğunu anladım nihayet..bingöl dernek başkanının desteği olmadan sürecin kazasız belasız devam etmesi gerçektende mucize olurdu.artık içim rahat.teşekkürler sayın başkan.bu hizmetiniz gereken karşılığı karşılığı bulacaktır.
AHMET BAGGÜL (@Misafir_17064)
22 Kasım 2013 Cuma 18:40
Bingöl dernegi olarak sayı bürokrata başarılarandan dolayı plaket verilirken bende ordaydım. Dernek olarak başka ne yapılır ki bilmiyenler öğrensin
Recep SAL (@Misafir_17061)
22 Kasım 2013 Cuma 17:44
guneydogunews.com inter haber ile yapılan bir söyleşiydi . Bizim yerel basın da burdan almış herhalde.. iyikide almışlar. Başkanımızın azına sağlık hem Diyarbakır daki Bingöllülere ve hem de Bingöl için tam gaz çalışmalar sürüyor. Her yerde Bingöl'ümüzün reklamını yapıyorsun. Tebrikler Başkan.
Selim ELHANSU (@Misafir_17058)
22 Kasım 2013 Cuma 16:07
Sayın Editör sevgili başkan Hüseyin GAZİOĞLU'na İlimiz Bürokratlarından Sayın Doç.Dr.Turan BUZGAN'ın Görevden alınması ile ilgili bir soru yöneltmiştim. Bunu Yorum köşenizde yayınlayıp ama nedense çok kısa bir süre sonra kaldırdınız. Sayın Turan BOZGAN' uygulanan bu tutum hak ettiği tepkiyi bulamayacaksa bu siteyi bir Bingöllü olarak takip etmenin çokta fazla bir esprisinin olmayacağı kanaatindeyim. Gazeteciliğin bağımsız lığına vurulmuş en büyük bir darbenin kanıtı olarak sizin üstünüzdeki güçleri sırtınızda taşımayın. Kamburunuz oluşur
17.05.2024
14:09
Bingöl`de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de gençlerin hazırladığı el emeği ürünler sergilendi
Bingöl'de kursa giden öğrencilerin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler sergilendi.
17.05.2024
13:51
Bingöl`de
Bingöl'de 'Kenger Sakızı Yapımı' kayıt altına alınacak
Bingöl'de şu ana kadar 6 adet kültürel mirasın kayıt altına alınmasını sağlayan Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması İl Tespit Kurulu, 'kenger sakızı yapımı'nın da kayıt altına alınması için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuruda bulunacak.
17.05.2024
11:40
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen, beklenti mektubunu vekillere gönderdi
Türk Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, önümüzdeki hafta TBMM'de görüşülmeye başlanacak olan 'Öğretmenlik Meslek Kanunu'nda dikkate alınması gereken hususlar ve eğitim camiasının beklentilerini içeren mektubu AK Parti Bingöl Milletvekillerine gönderdi.
17.05.2024
10:24
Bingöl`de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl'de gösteri ve yürüyüşler 4 gün yasaklandı
Bingöl Valiliği, gösteri, yürüyüş, basın açıklaması gibi etkinliklerin 4 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
17.05.2024
09:59
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete`de
Kamuda tasarruf tedbirleri Resmî Gazete'de
Kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. İşte tüm detaylarıyla tasarruf tedbirleri ve kamudaki kemer sıkma politikaları…
17.05.2024
09:35
Bakan Tekin, mülakatların detaylarını açıkladı
Bakan Tekin, mülakatların detaylarını açıkladı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, atamalarda yapılacak olan mülakatların nasıl yapılacağını katıldığı bir televizyon programında açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın