KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ekim 2026 Perşembe

Sp solhan teşkilatı'nda toplu istifa

Saadet Partisi (SP) Solhan İlçe Teşkilatı’nda 22 kişilik yönetim kurulu toplu şekilde istifa ettiler. SP’nin tek belediye meclis üyesi de bugün istifa edecek.

Sp solhan teşkilatı`nda toplu istifa
23 ŞUBAT 2014 PAZAR 22:30
0
5161
0
AA aa

Solhan merkez Boğlan Bulvarında bulunan Saadet Partisi Solhan İlçe Teşkilatı binasında basın açıklaması yapıldı. Saadet Partisi Solhan İlçe Teşkilatı Başkanı Kutbettin Zengin'in yaptığı açıklamada Saadet Partisi yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Açıklamasında 22 kişilik yönetimin oy birliği ile istifa ettiğini söyleyen Zengin, yalan yanlış durumların olduğunu ve partili olmadığı halde dışarıdan partiye sızan kişilerin olduğunu iddia ederek bu sebeplerden dolayı ilçe yönetim kurulunun bu durumu kabul etmediğini ve toplu istifa ettiğini söyledi.

Bu tavırla kazananın parti yönetimi olduğunu ve kaybedenin ise adaylarının olacağını söyleyen Zengin, yönetimin hiçbir şekilde kaybetmediğini ifade etti.

ÇİFTÇİ, İSTİFASINI BUGÜN AÇIKLAYACAK

2009 Mahalli İdareler Seçiminde Saadet Partisi'nden Solhan Belediye Meclis Üyeliğine seçilen ve Saadet Partisi'nin Solhan Belediyesi'ndeki tek Meclis Üyesi olan Abdurrezzak Çiftçi, Pazartesi günü Saadet Partisi'nden istifa edeceğini açıkladı.

2009 Mahalli İdareler Seçiminde Saadet Partisi'nden Solhan Belediye Meclis Üyeliğine seçilen ve halk arasında Yadin Çiftçi olarak bilinen Abdurrezzak Çiftçi, partisinin ilçe yönetiminin görüşlerinin il yönetimi tarafından dikkate alınmadığını ve Saadet Partisi'nin Milli Görüş çizgisi dışına çıktığını söyleyerek Saadet Partisi'nden 24 Şubat 2014 Pazartesi günü istifa edeceğini açıkladı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.10.2026
19:38
Bingöl`de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de motosiklet hırsızlığı şüphelisi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan 1 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
14.10.2026
19:12
DEM Parti`den zam tepkisi:
DEM Parti'den zam tepkisi: 'Ulaşım haktır'
Bingöl Belediyesi DEM Partili Meclis Üyeleri, toplu taşıma ücretlerine yapılan zamma muhalefet şerhi koyduklarını belirterek belediyenin kendi araçlarıyla toplu taşıma hizmeti sunmasını ve dar gelirli vatandaşlarla öğrencileri koruyacak destek mekanizmaları geliştirmesini istedi.
14.10.2026
18:24
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10`a girdi
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10'a girdi
Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türkiye genelindeki 973 vakıf arasında 10'uncu sırada yer aldı. Başarıda emeği bulunan vakıf personeline Kaymakam Abdulselam Bıçak tarafından teşekkür belgesi verildi.
14.10.2026
18:11
Bingöl`de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu!
Bingöl'de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu!
Bingöl'de şehir içi toplu taşıma ücretleri 2026 yılı içerisinde üçüncü kez artırıldı. Şubat ayında 25 TL'ye, haziranda 28 TL'ye yükseltilen tam bilet ücreti, son zamla birlikte 35 TL'ye çıktı. Yılın başından bu yana tam biletteki artış yaklaşık yüzde 85'e ulaştı.
14.10.2026
12:57
12Bingölspor`un kupa maçı 27 Ekim`de
12Bingölspor'un kupa maçı 27 Ekim'de
Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda 12Bingölspor'un rakibi Corendon Alanyaspor oldu. Bingöl temsilcisi, 27 Ekim Salı günü saat 20.30'da Alanya Oba Stadyumu'nda tur bileti için sahaya çıkacak. Yeşil-beyazlılar, Süper Lig temsilcisi karşısında kupada yoluna devam etmeyi hedefliyor.
14.10.2026
11:15
Hüdayi Vakfı:
Hüdayi Vakfı: 'Toplumsal çürümeyi kabullenmiyoruz'
Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı, yayımladığı bildiride fon krizinden yolsuzluk ve torpile, eğitim sisteminden sanal kumara kadar birçok başlıkta sert eleştiriler yöneltti. 'Suçlular ve sorumlular hesap vermeden kimse güvenden söz edemez' diyen vakıf, kamu kurumlarına ve denetim mekanizmalarına çağrıda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın