KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ekim 2026 Pazartesi

Sözen'den birlik çağrısı!

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Temel Karamollaoğlu'na terör örgütlerine karşı mücadelede birlik beraberlik çağrısında bulundu.

Sözen`den birlik çağrısı!
28 EYLÜL 2020 PAZARTESİ 16:37
25
2487
5
AA aa

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Başkanı Abbas Gündüz, terör örgütlerine karşı mücadele noktasında ortak basın açıklaması gerçekleştirdi.

Son yapılan operasyonlarla gözaltına alınma kararında halen PKK terör örgütünün peşinden gitmek isteyen, onların fikirlerine ve kanlı eylemlerine çanak tutan görüşlerin olduğunu gördüklerini kaydeden Başkan Sözen ve Başkan Gündüz, “Sizleri kınıyoruz. Mücadele devam ederken geçmişteki olayların mahkeme kararıyla gözaltına alınan Sırrı Süreyya ve diğerleri için rahatsızlık duyan siyasilere ve terör örgütü yandaşlarına sesleniyoruz, şehit aileleri ve gaziler olarak devletimizin bu haklı mücadelesinin yanındayız ve destekliyoruz. Daha dün geçmişte Kobani olaylarında 52 vatandaşımızın ölümüne sebebiyet veren cezaevinde yatmakta olan Selahattin Demirtaş denen adama arka çıkan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir televizyon kanalında Demirtaş'ın sözlerini desteklemiş ve 'bunlar Demirtaş için madalyadır' demiş ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu kınıyoruz. O kadar can vermiş vatan evlatlarının masum vatandaşların ocaklarına ateş düşüren hainlerin hesabı sorulsun istiyoruz. Bu yapılan mücadelenin canla başla arkasındayız. Şehit aileleri olarak bazı siyasilerin yapmış olduğu açıklamaları yersiz buluyoruz ve onlara çağrımız var. Vatanınızı, bayrağınızı, milletinizi seviyorsanız Allah rızası için gelin terör örgütlerine karşı hep birlikte mücadeleye destek verelim” dedi.

“HDP'nin PKK'nın arka bahçesi olduğunu açık açık söylüyoruz”

Siyasi parti liderlerinden başta Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan'a ve diğerlerine teröre karşı birlik olunması çağrısında bulunan Sözen ve Gündüz, açıklamalarının devamında şunlara yer verdi:

“PKK'nın arka bahçesi olan kravatlı HDP'liler olduğunu siz de bütün millet de biliyor. Teröre karşı PKK ve diğer örgütlere karşı yapılan mücadeleye köstek değil destek veriniz. HDP'nin hapiste yatan başkanı Selahattin Demirtaş Meral Akşener'e çağrı yaparak ‘Cezaevinden çıkarsam neden bir kahvaltı programı olmasın' demişti, Demirtaş'ın bu çağrısına İyi Parti neden bir tepki göstermedi. Bu ülkede başbakanlık yapmış Ahmet Davutoğlu 5 Ocak 2016 tarihinde yaptığı bir açıklamada 'HDP terörün, hendeğin, şiddetin savunucusu olmanın hesabını verecek. HDP bu hendek siyasetinin bedelini ödeyecek, kazdığı hendeğe kendileri düşecek. Teröristlere bedeli olduğu gibi HDP'ye de bir siyasi maliyeti olacaktır.' O gün bu açıklamayı yapan dönemin başbakanı Ahmet Davutoğlu ne yazık ki bugün gözaltına alınan HDP'lilere yapılan hukuki değil diyor ve geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Hiçbir siyasetçinin PKK propagandasına destek vermesi uygun olmayan davranışlardır. Başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve tüm kurumlarıyla tek vücut olan devletimizin teröre karşı mücadelelerinin yanında olmak bu ülkede yaşayan herkesin asli görevidir. Biz şehit ve gazi aileleri olarak HDP'nin PKK'nın arka bahçesi olduğunu açık açık söylüyoruz. Sizleri de bu mücadelenin yanında görmek istiyoruz. Memleketin yönetimine talipseniz, samimiyseniz korkmayın. PKK bir terör örgütüdür ona kim destek veriyorsa vatan hainidir. Binlerce şehidin hesabı kanunlarımızın nezdinde sorulacaktır. Bu aziz millet bu toprakları şehit vererek kazanmıştır. Bizleri PKK ve diğer yandaşları bu mücadeleden vazgeçiremeyecektir. Ülke içerisinde ve yurt dışında yapılan amansız mücadelenin yanındayız, destekliyoruz. Bu mücadeleye köstek olanları kınıyoruz ve bu millet gereken cevabı verecektir. Bizler yapılan operasyonları ve gözaltıları doğru, haklı buluyoruz. Sizleri de bu konuda bu saflara davet ediyoruz. Üç beş oy uğruna gündemde kalma uğruna talihsiz açıklama ve beyanlardan kaçınmanızı talep ediyoruz. Hiçbir suretle hiçbir haklı gerekçeniz PKK terör örgütüne ve yandaşlarına PKK'nın arka bahçesi olan HDP'ye destek vermenizin gayesi olamaz. Kanlı terör örgütlerinin yanında olmanız sizlere siyasi bir kazanç sağlamanın tam aksine zarar vermektedir. Ülke birlik ve beraberliği için terör örgütleri mücadelesinde siyasi birliğe davet ediyoruz.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_62684)
29 Eylül 2020 Salı 13:22
bu adama devlet iki tane koruma polis vermiş .. millet vekilinden farkı yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_62677)
29 Eylül 2020 Salı 11:50
Seninle aynı memleketen olduğuma utanıyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_62673)
29 Eylül 2020 Salı 10:30
KENDİNE FAYDAN YOK SENİN. BİNGÖL İNSANI SENDEN BİR ŞEY BEKLEMEZ BUNU BİL. ALLAH AŞKINA ARTIK SENİ GÖRMEK İSTEMİYORUZ .
Misafir Kullanıcı (@Misafir_62651)
28 Eylül 2020 Pazartesi 23:15
Yapman gereken işe odaklanman iyi olmuş senin spora girmen bile hataydı neden mi?Siyasiler ve siyasetle uğraşan kurum kuruluşların Milli takımlar hariç spordan uzak durması sporun tarafsızlığı için gerekli bir durum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_62643)
28 Eylül 2020 Pazartesi 20:08
Bu aralar medyaya hemen hemen her gün cikmaya basladin bence vekillikmi bekliyon hayrola
Misafir Kullanıcı (@Misafir_62691)
29 Eylül 2020 Salı 18:30
@Misafir Kullanıcı Beklemiyor aday gösterilmek için yalvarıyor. AMA eğitimli ve genç yüzler varken bunun gibi tipleri AK Parti tercih ederse birdahaki asla oy vermem ak partiye
19.10.2026
01:00
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon Koordinasyon Kurulu'nun altıncı toplantısında tasfiye sürecindeki yatırım fonlarının son durumu ele alındı. Üç portföy yönetim şirketinin kurucusu olduğu 66 fonda 45 bini aşkın yatırımcıya yönelik 40,8 milyar liralık ayni ve nakdi tasfiye işlemi tamamlanırken, tasfiye sürecindeki fon sayısı 131'den 65'e geriledi.
18.10.2026
23:40
Bingöl`de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl'de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl-Muş ve Bingöl-Erzurum karayollarında meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Ilıcalar beldesi yakınlarında beton menfeze çarpan otomobildeki 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
18.10.2026
23:16
Baraç`tan eğitim eleştirisi;
Baraç'tan eğitim eleştirisi; 'Belirsizlikler giderilmeli'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç; 20'nin üzerinde okulda sürdüğünü belirttiği tadilat çalışmaları, servis sorunları ve yönetici atamalarındaki gecikmelere dikkat çekerek İl Millî Eğitim Müdürlüğünden açık takvim ve şeffaf bilgilendirme istedi.
18.10.2026
23:12
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Kendi sahası olmadığı için her hafta başka bir şehirde sahaya çıkan 12 Bingölspor, Kütahyaspor karşılaşmasına futbolcularının bir dakika boyunca çömelerek yaptığı protestoyla başladı. Sahadaki mücadelede Koray Yağcı'nın iki golüyle öne geçen Bingöl temsilcisi, 2-2'lik beraberlikle bir puan aldı.
18.10.2026
23:11
Eğitim-Bir-Sen Bingöl 2 No`lu Şube güven tazeledi
Eğitim-Bir-Sen Bingöl 2 No'lu Şube güven tazeledi
4. Olağan Genel Kurul'da yeniden göreve gelen Prof. Dr. Hüseyin Çaldak, Bingöl Üniversitesi'ndeki akademik ve idari personelin hakları, liyakatli atamalar ve adil kadro süreçleri için mücadele edeceklerini belirtti.
18.10.2026
23:10
Bingöl`de bir haftada 34 şüpheli yakalandı: 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de bir haftada 34 şüpheli yakalandı: 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de emniyet ekiplerinin bir haftalık çalışmalarında uyuşturucu maddeler, ruhsatsız silahlar ve çeşitli suç aletleri ele geçirildi. Aranan 24 kişinin de yakalandığı çalışmalarda 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın