KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ekim 2026 Çarşamba

Sorunlar tbmm'ye aktarıldı

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Bingöl'le ilgili bölümde Gülbahar Barajı ve Orman İşletme Müdürlüğü'ne dikkat çekti.

Sorunlar tbmm`ye aktarıldı
06 HAZİRAN 2008 CUMA 10:29
0
1387
0
AA aa
Büyük Birlik Partisi (BPP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu gezisinde derlediği sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yaptığı konuşmada dile getirdi. Yazıcıoğlu, Bingöl'le ilgili bölümde Gülbahar Barajı ve Orman İşletme Müdürlüğü'ne dikkat çekti.
 TBMM Genel Kurulu'ndaki konuşmasında 31 Mayıs- 2 Haziran 2008 tarihleri arasında Van, Bitlis, Bingöl, Muş ve Diyarbakır illerine ziyarette bulunduğunu belirten Yazıcıoğlu, bu ziyaretler sırasından tespit ettiği hususları aktardı.
Güneydoğu Anadolu illerimizdeki vatandaşların, her türlü ekonomik sıkıntıya, terör baskısına, işsizliğe ve sosyal eksikliklere rağmen sağduyusunu kaybetmediğini ve huzurunu koruduğunu kaydeden Yazıcıoğlu, bugüne kadar gelmiş geçmiş iktidarların bütün ihmal ve istismarlarına rağmen bu bölgelerdeki samimiyetin, huzurun ve sağduyunun korunmasının çok memnuniyet verici olduğunu vurguladı.
Yazıcıoğlu, konuşmasında, Bingöl ile ilgili şu notları düştü.
“Bingöl'de Gülbahar barajı, Kığı barajı ve diğer orta ölçekli barajlar bitme noktasına gelmiştir. 150 Milyon YTL (150 trilyon) ödenek verilmesi durumunda bu barajlar hizmete girecek ve elektrik üretecek, sulama yapılacaktır. Böylece bölgenin enerji ihtiyacı karşılanmış ve sulu tarıma imkân sağlanmış olur. Bu bölgenin en geniş ve en büyük orman alanlarına sahip olan Bingöl ilinden Orman İşletme Müdürlüğünün taşımasının sebebini buradan Bingöllü vatandaşlarımız adına sormak istiyorum”
Yazıcıoğlu'nun bu konuşmasına ilişkin görüşlerini aktaran BBP İl Başkanı Tahsin Bayram: “
Sayın Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun Bingöl'ümüzün sorunlarına karşı TBMM yaptığı konuşmayla sahiplenmesinden dolayı Bingöl halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.
 

 

 

 

 

BingolOnline/Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.10.2026
22:40
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunun Elmalı köyü mevkiinde otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
20.10.2026
21:58
Bingöl`de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl'de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki lisede düzenlenen eğitimlerde öğrencilere trafik kuralları, trafik levhaları ve güvenli davranışlar hakkında bilgilendirmede bulundu.
20.10.2026
19:43
Baraç`tan Bingöl Millî Eğitim Müdürlüğüne liyakat çağrısı
Baraç'tan Bingöl Millî Eğitim Müdürlüğüne liyakat çağrısı
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, atama ve görevlendirmelere ilişkin iddiaların açıklığa kavuşturulmasını isteyerek, 'Bingöl Millî Eğitim Müdürlüğü hiçbir sendikanın arka bahçesi olamaz' dedi. Baraç, AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata'ya da çağrıda bulundu.
20.10.2026
19:19
Bingöl`de 65 yaş üstü kaç kişi var? TUİK açıkladı!
Bingöl'de 65 yaş üstü kaç kişi var? TUİK açıkladı!
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Türkiye'de yaşlı nüfusun en fazla bulunduğu ili açıkladı. Bingöl'de yaşlı nüfusun toplam nüfus içindeki payı yüzde 8,8 olarak hesaplandı. Kentin verileri, bölge illeriyle karşılaştırıldığında dikkat çeken bir tablo ortaya koydu.
20.10.2026
18:22
Bingöllü kadınların el emeği Mısır`da sergilendi
Bingöllü kadınların el emeği Mısır'da sergilendi
Bingöl Aile Destek Merkezi-2'de (ÂDEM-2) Bakır İşlemeciliği Kursu'na katılan kadınların hazırladığı ürünler, Mısır'ın başkenti Kahire'de düzenlenen uluslararası fuarda sergilendi.
20.10.2026
15:06
Bingöl`de 30 bin TL ödüllü ses yarışması başlıyor!
Bingöl'de 30 bin TL ödüllü ses yarışması başlıyor!
Bingöl Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen 'Sesimin Yankısı' ses yarışması için başvurular 21 Ekim'de başlıyor. Türk Halk Müziği kategorisindeki yarışmada dereceye girenlere toplam 30 bin TL ödül verilecek. Ön elemeler aralık ayında yapılacak..
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın