KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Kasım 2025 Pazar
°C

Solhan'da birlik encümeni seçimi

Solhan Köylere Hizmet Götürme Birliği encümenlerinin belirlenmesi için Köy muhtarları arasında seçim yapıldı. Yapılan seçim sonucunda birlik encümenleri belirlendi.

Solhan`da birlik encümeni seçimi
14 NİSAN 2014 PAZARTESİ 00:30
0
4572
0
AA aa

30 Mart 2014 tarihinden yapılan Mahalli idareler seçimi sonucu seçilen köy muhtarları arasında 5355 sayılı Mahalli İdare Birlikleri Kanununun 12. Maddesi gereğince 27 Köy muhtarları arasında Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni seçimi yapıldı.

09 Nisan 2014 Çarşamba Günü saat 10.00'da İlçe Halk Eğitim Merkezi Gazi Hâkim Behçet Tufan Turan Konferans Salonu'nda yapılan toplantı Birlik Başkanı Solhan Kaymakamı Şeref Aydın başkanlığında gerçekleşti.

Tüm köy muhtarlarının doğal olarak üyesi olduğu birlik encümeni için yapılan seçim öncesinde encümenliğe aday muhtarlar belirlendikten sonra oy kullanma işlemine geçildi. Köy muhtarlarının oy kullandığı birlik encümeni seçimi sonucunda Şimşirpınar Köyü Muhtarı Nazım Ok ile Doğuyeli Köyü Muhtarı Remzi Yıldız yeni dönemde birlik encümenliğine seçildiler.

Yapılan seçimin akabinde bir konuşma yapan Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Solhan Kaymakamı Şeref Aydın; “30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçiminde yeni seçilen Köy Muhtarlarımıza başarılar dilerim. Kesinlikle her köyümüz ayrı önem arz etmektedir. Her köyümüzün ayrı hassasiyetleri ve özellikleri mevcuttur. Bizler de hizmetlerimizde bunlara dikkat ediyoruz. Bir önceki dönem encümenlerimiz ile güzel çalışmalar yürüttüğümüz için kendilerine teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmalarda eksiklikler olmuştur. İletişimden kaynaklanan sıkıntılar da meydana gelmiştir. Ama yapılan çalışmalar ve hizmetler ise sizlerin başarısıdır. İşlerimizi hep istişare ile yapacağız. Nihayetinde kamu parasını kullanarak hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu yüzden çok dikkatli olmamız gerekir. Hizmetler nereye yapılırsa yapılsın, harcanan paranın yanı sıra yapılan işlerin denetimi olmalıdır. Hizmetin yapılacağı yer konusunda eşit ve adil bir şekilde karar almalıyız. Hatanın olmayacağı bir dönem geçirmeyi arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.  

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.11.2025
02:18
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Genç Yazar Asya Şanlı, 4. Sınıfta Kendi Kitabını Yazdı
Bingöl Bist Kaleönü İlkokulu 4/D sınıfı öğrencisi Asya Şanlı, hayal gücünü kullanarak yazdığı 'Macera Peşindeki Üçlü' adlı kitabıyla hem arkadaşlarına hem de okurlara ilham veriyor. 34 sayfalık eser, anılar ve bu anılar üzerinden çıkarılan mesajlarla dolu.
21.11.2025
17:19
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan, Bingöl'de düzenlenen halk buluşmasında Türkiye'nin demokratik geleceği ve Kürt meselesiyle ilgili mesajlar verdi. Toplantıda demokrasi, sosyal adalet ve ekonomik hakların güçlendirilmesi de öne çıkan başlıklardan oldu.
21.11.2025
16:06
Bingöl`de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Bingöl'de Hasan Bey Suyu Çevresi Ağaçlandırıldı
Musyan-Der Yönetimi ve Köylüler, mesire alanını yeşillendirdi. Altunhan, Hasan Bey Suyu'na giden yolun asfaltlanmasını talep etti.
21.11.2025
15:32
Bingöl Üniversitesi`ne
Bingöl Üniversitesi'ne 'En Başarılı Üniversite' Ödülü
Bingöl Üniversitesi, 'Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Çalışmalarına Destek Veren En Başarılı Üniversite' ödülüne layık görüldü. Ödül, törende Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik'e takdim edildi.
21.11.2025
13:33
Jandarma`dan Bingöl`de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Jandarma'dan Bingöl'de Suçla Mücadelede Kararlı Operasyon
Bir haftada 15 olaya müdahale edildi: Uyuşturucu madde ele geçirildi, 18 şüpheli yakalandı.
21.11.2025
12:53
Bingöl`de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çatıdan düşen işçi hayatını kaybetti
Bingöl'de çalıştığı inşaatın çatısından düşen bir işçi, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın