KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Mayıs 2026 Cuma
°C

Solhan devlet hastanesi 1 hafta içinde teslim edilecek

 

Solhan Devlet Hastanesi'nin açılışının gecikmesi hakkında Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, bir hafta içinde TOKİ'nin hastaneyi Sağlık İl Müdürlüğüne teslim edeceğini ve bunun ardından hemen hastane açılışını yapacaklarını belirtti.

Solhan devlet hastanesi 1 hafta içinde teslim edilecek
06 MAYIS 2010 PERŞEMBE 08:50
0
1882
0
AA aa
Solhan Devlet Hastanesinin yeni binasının bir türlü açılmamasına gelen tepkiler üzerine Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun'dan açıklama geldi. Solhan Devlet hastanesinin açılışının gecikmesi üzerine açıklamada bulunan Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, yapılan büyük yatırımlarda her zaman böyle küçük aksaklıklar yaşanabileceği belirtirken, Önemli olan böylesi büyük projelerin hak etiği şekliyle tamamlanmasıdır” dedi.

Her şeyin çok daha iyi ve kaliteli olması için, işin en ince ayrıntısına kadar incelendiği ve bundan dolayı bir takım gecikmelerin yaşandığını vurgulayan Coşkun, Şuan yaşanan bu kısa süreli gecikmelerin sebebi ileride çok daha büyük sorunların yaşanmamasıdır. Yaklaşık bir hafta içinde TOKİ hastaneyi Sağlık İl Müdürlüğüne teslim edecek ve bunun ardından hemen hastane açılışını yapacağız” diye konuştu.

En geç Mayıs ayı sonunda ise hastanenin bütün sorunlarının biteceğini belirten Coşkun, hastanenin açılması ile birlikte başta Uzman doktor olmak üzere bütün branş doktorları ve diğer yardımcı personelin atama işlemlerinin yapılacağını ifade etti.

Hastanenin bütün eksikliklerinin tek tek en ince ayrıntısına kadar giderileceğini söyleyerek; “Kadro atamalarında bir sure sıkıntı olabilir.  Ancak mağduriyetler kesinlikle yaşanmayacak.  Daha önce de belirttiğimiz gibi Bingöl'den geçici görevlendirme ile sorunun çözüleceği bu konuda kimsenin kuşku duymasına gerek yok. Bu mutlaka yapılacak. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını anlıyoruz ama biraz daha sabırlı olmalarını istiyoruz.  İlçemizde ve İlimizde başta sağlık olmak üzere bütün sorunları çözmeye çalışıyoruz, bu yıl başta hastanemiz olmak üzere, çok amaçlı öğrenci pansiyonu ve duble yol çalışmaları konuların olumlu gelişmeler yaşanacak.  Bunun sonuçlarını hep birlikte sevinçle yaşayacağız. Ama böyle önemli ve büyük projelerinde sizde takdir edersiniz ki istemeden de olsa bazı aksaklıların yaşanabilir” şeklinde konuştu.

Coşkun, ayrıca emeği geçenleri de unutmadı. Coşkun, “Katkılarından dolayı başta Devlet Bakanımız Sayın Cevdet Yımaz ve Milletvekilimiz Kazım Ataoğlu olmak üzere emeği geçen herkese kendim ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum” diye ifade etti.

 

Bingöl Online Haber Servisi
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.05.2026
23:38
Minik Sümeyye`nin Rüyası Gerçek Oldu
Minik Sümeyye'nin Rüyası Gerçek Oldu
Bingöl'de yaşayan ayrık omurga hastası ve yüzde 90 fiziksel engelli 10 yaşındaki Sümeyye Kalan'ın rüyasında gördüğü akülü sandalye, Vali Cahit Çelik'in desteğiyle gerçeğe dönüştü.
07.05.2026
23:08
Sosyal Medyada
Sosyal Medyada 'Kimlik Doğrulama' Dönemi
Sosyal medya platformları için yeni bir düzenleme hazırlanıyor. Buna göre kullanıcıların tüm hesaplarını e-Devlet üzerinden kimlik doğrulamasıyla eşleştirmesi zorunlu hale gelecek. Doğrulanmayan hesapların kapatılması öngörülüyor.
07.05.2026
22:56
'Gazze Meselesi Vicdani Bir Sorumluluktur'
Bingöl'de düzenlenen 'Gazze' konulu panelde, Filistin'de yaşanan insani kriz, İslam dünyasının tutumu, ümmet bilinci ve tarihi süreçler farklı yönleriyle ele alındı. Programa akademisyenler, kurum temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
07.05.2026
19:10
Bingöl`de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu madde, ruhsatsız tabanca ve hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
07.05.2026
18:41
Süresiz nafaka sona erdirilecek
Süresiz nafaka sona erdirilecek
12. Yargı Paketi'nde, yargılama süreleri ve hobi bahçeleri davalarına yönelik pakette düzenlemeler yer alacak. Paket kapsamında kamuoyunda da tartışma konusu olan süresiz nafaka sona erdirilecek.
07.05.2026
12:24
Bingöl`de Kayıp Emekli Öğretmen Derede Ölü Bulundu
Bingöl'de Kayıp Emekli Öğretmen Derede Ölü Bulundu
Solhan'da bir haftadır aranan Parkinson hastası öğretmenden acı haber geldi. Kutbattin Keskin'in cansız bedeni, bugün Dilektepe köyü mevkiindeki Solhan Deresi'nde bir köy sakini tarafından bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın