KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ekim 2026 Perşembe

Sizlere hizmet etmek boynumuzun borcudur

Karlıova'da bir dizi incelemelerde bulunan Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu, muhtarlarla bir araya geldi. Sorunları dinleyen Balkanlıoğlu; “Sizlere hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur” dedi.

Sizlere hizmet etmek boynumuzun borcudur
04 OCAK 2008 CUMA 09:49
0
1294
0
AA aa
Bingöl merkezdeki kamu kurumlarına yönelik ziyaretlerini tamamlayan Vali İrfan Balkanlıoğlu, bu kez ilçelere yönelik ziyaretler gerçekleştiriyor. İlk olarak yatırımcı kurum amirleriyle birlikte Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde giden Vali Balkanlıoğlu'nun, ilk durağı ilçe kaymakamlığı oldu. Karlıova Kaymakamı Mahmut Ağbal'dan ilçenin durumu ve çalışmalarla ilgili brifing alan Vali Balkanlıoğlu, daha sonra Karlıova Muhtarlar Derneği'ne geçti. Burada muhtarlarla bir araya gelen Balkanlıoğlu, sorunları ve beklentileri dinledi. Muhtarların aktardığı sıkıntıları aldıktan sonra bir konuşma yapan Vali Balkanlıoğlu: “Sizlere hizmet etmek bizim boynumuzun borcu ancak imkân ve kaynaklarımızın ölçüsünde yapılacak. İçme suyu, kanalizasyon gibi sorunlar İl Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından yürütülecek çalışmalarla, diğer sorunlarınız da ilgili kurumlar tarafından en kısa sürede çözülecektir” dedi.
Karlıova'da 2005'te meydana gelen depremlerde büyük hasarların oluştuğu Dörtyol Köyü'nde yapılması planlanan konutların baraj nedeniyle yapılmadığını aktaran muhtarlar Validen yardım istedi. Vali Balkanlıoğlu, Dörtyol Köyü'nün, yapılacak barajla nedeniyle kamusal işlemlerin çözüme kavuşturulması için oluşturulacak uzman heyetin Karlıova merkezi ve köylerinde inceleme yapacağını söyledi.
Karlıova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde incelemelerde bulunan Vali Balkanlıoğlu, halk eğitim müdürlüğü bünyesinde bulunan halıcılık kursunu inceleyerek bayan kursiyerlerden halıcılıkla ilgili bilgi aldı. İncelemeler sırasında ‘Trikotaj Atölyesi'nde bulunan makinelerin atıl durumda bırakıldığını gören Vali Balkanlıoğlu, bu manzaranın hiç hoş olmadığını ifade etti.
Balkanlıoğlu: “Her türlü araç gereç bulunmasına rağmen atölyenin atıl durumda bırakılmasına bir anlam veremedim. Trikotaj bölümünde çalışacak genç kızlarımız birer meslek sahibi olacakları gibi aile bütçelerine katkı sağlayacaklardır. Bu nedenle atölyenin en kısa sürede çalışır duruma getirilmesi gerekiyor” diyerek ilgililere gerekli çalışmaların gerçekleştirilmesi talimatını verdi.
İlçedeki esnaflara da uğrayan Vali Balkanlıoğlu, ziyaretlerini tamamladıktan sonra beraberindeki heyetle birlikte Bingöl'e döndü.
 

 

 

 

 

 






BingolOnline/Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.10.2026
14:01
Bingöl`de ticari taksi tepkisi:
Bingöl'de ticari taksi tepkisi: 'Hiç mi denetleyen yok?'
Bingöl'de bazı ticari taksilerin aşırı hız, hatalı sollama ve yıpranmış araçlarla trafiğe çıkması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Bingöl Online'a ulaşan bir vatandaş, bindiği takside emniyet kemeri tokasının bulunmadığını belirterek yetkililere denetim çağrısı yaptı.
21.10.2026
12:39
Seven`den gençlere;
Seven'den gençlere; 'Bizim geleceğimiz sizlersiniz'
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, TÜGVA Bingöl Erkek Öğrenci Yurdu'nda gençlerle bir araya gelerek siyasette gençlerin rolü, liderlik ve topluma hizmet konularında değerlendirmelerde bulundu. Seven, 'Gelecekle ilgili beklentilerimiz ve hayallerimiz varsa bunları gerçekleştirecek olan siz değerli gençlerimizsiniz' dedi.
21.10.2026
12:27
'Benim Gözümden Bingöl' temalı fotoğraf yarışması
Bingöl Üniversitesi'nde 'Benim Gözümden Bingöl' temalı 2. Geleneksel Fotoğraf Yarışması için başvurular 21 Ekim'de başlayacak, 3 Kasım 2026'da sona erecek. Yarışma, yalnızca uluslararası öğrencilerin katılımına açık olacak.
21.10.2026
12:11
Bingöl`de 43,9 milyar TL`lik yatırım: Projelerin yüzde 47`si gerçekleşti
Bingöl'de 43,9 milyar TL'lik yatırım: Projelerin yüzde 47'si gerçekleşti
Bingöl'de yürütülen 289 yatırım projesinin 57'si tamamlandı, 198'i devam ediyor. İl Koordinasyon Kurulu toplantısında hastane, havalimanı ve karayolu yatırımlarının son durumu da değerlendirildi.
20.10.2026
22:40
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunun Elmalı köyü mevkiinde otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.
20.10.2026
21:58
Bingöl`de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl'de 350 öğrenciye trafik eğitimi verildi
Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki lisede düzenlenen eğitimlerde öğrencilere trafik kuralları, trafik levhaları ve güvenli davranışlar hakkında bilgilendirmede bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın