KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ekim 2026 Pazartesi

'Siftah Edemeyen Esnaflar Vergilere Boğuldu'

HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya: 'Meslek sahibi olan insanlar mesleğinden edildi. KHK'larla insanlar canlı canlı çocuk, çoluk ölümlere terk edildi. Siftah edemeyen esnaflar vergilere boğuldu. Asgari ücretli insanlar kiralarını, borçlarını kredilerini ödeyemez hale geldiler.'

`Siftah Edemeyen Esnaflar Vergilere Boğuldu`
21 MART 2021 PAZAR 17:04
28
3392
9
AA aa

Bingöl'de Nevruz Etkinliği Kapsamında Bir Araya Gelen Yüzlerce Kişi, Yakılan Ateşin Etrafında Halaylar Çekerek, Kutlama Yaptı. Halkların Demokratik Partisi (HDP) Halkların demokratik partisi Bingöl İl Başkanlıkları tarafından organize edilen Nevruz Bayramı kutlamaları Hastane Caddesi Mevkii'nde bulunan alanda düzenlendi.

Vatandaşların erken saatlerde alanları doldurmasıyla birlikte başlayan etkinliğe, HDP Bingöl Milletvekili Erdal Aydemir, ”Bu yılki nevruz direnmek ve mücadeleyle özgürleşmenin yolu ve yöntemi dışında bize herhangi bir seçenek bırakmadıkları için zora, zulme ve bütün dayatmalara karşı başta Kürt ve Türk halkının siyasi iradesini temsil eden partimiz HDP'nin var olma mücadele yılıdır.” dedi

Biz dedik ki HDP kapatılamaz, HDP neden kapatılamaz anayasa mahkemesi kapatma kararı da verebilir. Partimizin binasına kilitte vurabilirler. Altı milyon insanın, altı milyon seçmenin, altı milyon iradenin kalbine, beynine, ruhuna kilit vurabilirler mi? HDP neden kapatılamaz bu ülkedeki, bu bölgedeki, Ortadoğu'daki, dünyadaki haksızlığa uğrayan, zulme uğrayan bütün kesimlerin ortak paydası olduğu için HDP kapatılamaz. Çünkü HDP cesur yürekli insanların partisindir” şeklinde konuştu.

HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, ”Gece yarısı yapılan kararname devrimleri darbeleri, sabahlara kadar yapılan gözaltılar operasyonlar artık AKP toplumu hasta eden bir virüse dönmüştür. İşsizlere milyonlarca işsiz eklendi” dedi.

Kaya; “Meslek sahibi olan insanlar mesleğinden edildi. KHK'larla insanlar canlı canlı çocuk, çoluk ölümlere terk edildi. Siftah edemeyen esnaflar vergilere boğuldu. Asgari ücretli insanlar kiralarını, borçlarını kredilerini ödeyemez hale geldiler. Bütün bu karanlıklar içerisinde meydanları dolduran gençlerimizin anlından öpüyorum. Nevruz denilince bir toplumun bayramı akla gelmez. Nevruz sadece bir toplumun bir ırkın bayramı değildir. Ortaasyadan, orta Avrupa'dan coğrafyalara yayılan bir insanlık bayramıdır. Hatta insanlıktan öte bir doğanın bayramıdır, Güneşin ve toprağın bayramıdır. On binlerce insanımız davalarda soruşturmalar sebebiyle yurt dışına çıkmak zorunda kaldı. Memleketine aylardır, yılardır hasret olanlar var. Türkiye'nin şu anda her bir şehrinde meydanları yüz binlerce insan şuanda halay çekiyor. İşte direniş budur, İşte umudu beslemek budur, zalimlere karşı biz buradayız. Halkız alanlardayız demektir bu ne yarlarsa yapsınlar, ne söylerlerse söylesinler bizler ülkemizin, halkımızın kaybolan umutlarına umut olmayı devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82048)
23 Mart 2021 Salı 12:12
HÜDA KAYA'nın bu halini görünce nerden nereye dedim... Gerçekten korktum ve Allah'tan imanımın selametini niyaz ettim. Kolsuz giymene az kalmış Hüda Hanım! Umarım şu an aksesuar olarak taktığın ve daha önce bedelini ödediğin BAŞÖRTÜSÜNÜ çıkarmazsın..!
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82113)
25 Mart 2021 Perşembe 08:53
@Misafir Kullanıcı Sana ne cok bilmis, soyledikleri ve durusuna bak sen, birak inanc ve niyet sorgulamayi, kalpten geceni sen nerden bileceksin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82016)
22 Mart 2021 Pazartesi 10:35
Kollar açılmaya başladı Huda hanım... Vergiye boğulan esnaf demişsin, sen önce kepenkleri kapatılan esnafı neden konuşmuyorsun seni yakında içerde bekleyenlerin yanına misafir olacağın günleri bekliyoruz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82040)
23 Mart 2021 Salı 09:12
@Misafir Kullanıcı Memleketin halini özetledin yorumunlaa zihniyetiniz bu olduğu sürece bu ülke bir santim ileri gitmez
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82010)
22 Mart 2021 Pazartesi 09:21
Hadi ordan memleketin anasını ağlattınız diyarbakırdakı gözü yaşlı anaları neden konuşmuyorsun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82006)
21 Mart 2021 Pazar 22:27
Söylediklerinin hepsi dogru millet ekmege muhtaç olan yine garibana fakire olur memurlarda biraz kemer sıksa az dünyanın sonumu gelir yav arkadaş hesap var kitap var din günü var
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82002)
21 Mart 2021 Pazar 18:52
Bu nevroz mu yoksa miting mi .....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_81999)
21 Mart 2021 Pazar 17:29
KÜRT GENÇLERİni TÜRK NEFRETİ ile dağlara ölüme gönderip TÜRK SOLUNUN bitik isimlerini meclise taşıyan HDP adındaki parti CHP'nin 'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!'sini yakında herkese söyletecek.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_82047)
23 Mart 2021 Salı 12:03
@Misafir Kullanıcı Aynen öyle... Kürt sorunun babası CHP, Dersim katliamını kim yaptı acaba?
19.10.2026
01:00
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon tasfiyesinde 40,8 milyar TL ödendi: Yatırımcı sayısı 45 bini aştı
Fon Koordinasyon Kurulu'nun altıncı toplantısında tasfiye sürecindeki yatırım fonlarının son durumu ele alındı. Üç portföy yönetim şirketinin kurucusu olduğu 66 fonda 45 bini aşkın yatırımcıya yönelik 40,8 milyar liralık ayni ve nakdi tasfiye işlemi tamamlanırken, tasfiye sürecindeki fon sayısı 131'den 65'e geriledi.
18.10.2026
23:40
Bingöl`de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl'de iki ayrı trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Bingöl-Muş ve Bingöl-Erzurum karayollarında meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Ilıcalar beldesi yakınlarında beton menfeze çarpan otomobildeki 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
18.10.2026
23:16
Baraç`tan eğitim eleştirisi;
Baraç'tan eğitim eleştirisi; 'Belirsizlikler giderilmeli'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç; 20'nin üzerinde okulda sürdüğünü belirttiği tadilat çalışmaları, servis sorunları ve yönetici atamalarındaki gecikmelere dikkat çekerek İl Millî Eğitim Müdürlüğünden açık takvim ve şeffaf bilgilendirme istedi.
18.10.2026
23:12
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Protesto ile başlayan maçta 4 gol!
Kendi sahası olmadığı için her hafta başka bir şehirde sahaya çıkan 12 Bingölspor, Kütahyaspor karşılaşmasına futbolcularının bir dakika boyunca çömelerek yaptığı protestoyla başladı. Sahadaki mücadelede Koray Yağcı'nın iki golüyle öne geçen Bingöl temsilcisi, 2-2'lik beraberlikle bir puan aldı.
18.10.2026
23:11
Eğitim-Bir-Sen Bingöl 2 No`lu Şube güven tazeledi
Eğitim-Bir-Sen Bingöl 2 No'lu Şube güven tazeledi
4. Olağan Genel Kurul'da yeniden göreve gelen Prof. Dr. Hüseyin Çaldak, Bingöl Üniversitesi'ndeki akademik ve idari personelin hakları, liyakatli atamalar ve adil kadro süreçleri için mücadele edeceklerini belirtti.
18.10.2026
23:10
Bingöl`de bir haftada 34 şüpheli yakalandı: 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de bir haftada 34 şüpheli yakalandı: 3 kişi tutuklandı
Bingöl'de emniyet ekiplerinin bir haftalık çalışmalarında uyuşturucu maddeler, ruhsatsız silahlar ve çeşitli suç aletleri ele geçirildi. Aranan 24 kişinin de yakalandığı çalışmalarda 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın