KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Kasım 2025 Çarşamba
°C

Şehre göre yatırım!

Ak parti ekonomi işler başkan yardımcısı prof. dr. erdal tanas karagöl, ak parti ekonomi işler başkanlığı tarafından 81 ilde gerçekleşecek şehirlerin ekonomik beklentileri forumu proje toplantısında; en önemlisi hangi şehir hangi sektörle ön plana çıkıyors

Şehre göre yatırım!
24 KASIM 2017 CUMA 22:52
0
2054
0
AA aa

AK Parti Genel Merkezi tarafından illerin ekonomilerinin nabzını tutmak, beklentileri ve talepleri ortaya koyarak çözüm önerileri sunmak için 81 ilde gerçekleştireceği toplantılar bugün Bingöl, Zonguldak ve Kırşehir'de başladı.  Toplantılar 4 ay süre içinde 81 ilde gerçekleştirilecek.

Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi toplantı salonunda 2 oturumdan oluşacak olan toplantının ilk oturumunda, Bingöl'ün ekonomik beklentileri ve talepleri dinlenerek çözüm önerileri masaya yatırıldı. 

Bingöl'de “Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu” proje toplantısında konuşan AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl, 81 ili kapsayan projenin ilk oturumun Bingöl, Zonguldak ve Kırşehir'de eş zamanlı olarak başlatıldığını anımsattı.

Şehirlerin ekonomik beklentileri partililer başta olmak üzere, STK temsilcileri ve vatandaşlarla yapılacak anketlerle ortaya çıkaracaklarını belirten Karagöl, “Bu formun amacına bakacak olursak AK Parti Ekonomi İşler Başkanımız ve AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Cevdet Yılmaz'ın öncülüğünde şehirlerin ekonomik beklentilerini masada tartışacağız. Geçmiş dönemlerdeki memnuniyet düzeyi nedir, bundan sonra yapılması gerekenler nelerdir, ya da şuan mevcut yatırımlarda sıkıntılar, engeller varsa bunlar nelerdir bunları konuşacağız. En önemlisi bu şehirlerin önümüzdeki 10 yıl içinde nereye doğru gitmesi gerektiğini yada buraların cazibe merkezi olabilmesi için neler yapmamız gerekiyor bunu tartışacağız” diye konuştu.

“ŞEHRİN SEKTÖRÜNE GÖRE YATIRIM YAPILACAK”

Proje sonunda yapılacak olan yatırımlarla işsizlik düzeyini de düşüreceklerini kaydeden Karagöl, “Vatandaşlarımız kendi illerinde hangi projeyi veya yatırımı görmek istediğini öğrenmek olmamız en temel kazanımlarımızdan biridir. Vatandaşların taleplerini öncelik yatırım listelerini hazırlayarak, bu yatırımları şehirler düzeyinde somutlaştırarak ve her bir şehirdeki projeyi hayata geçirmiş olacağız. En önemlisi hangi şehir hangi sektörle ön plana çıkıyorsa, o sektöre yönelik yatırımların arttırılmasıyla şehirlerin gelişmişlik düzeyini arttırmayı ve işsizliği azaltmayı hedefliyoruz” dedi.

“2019 SEÇİMLERİ ÖNCESİNDE BÜYÜK BİR ÖNEM TAŞIYOR”

Bu projenin 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde büyük bir rol oynadığını vurgulayan Karagöl, “2019 seçimleri öncesinde büyük bir önem taşıyor. Cumhurbaşkanlığı, Milletvekilliği ve yerel seçimlerin gerçekleşeceği 2019 yılına kadar 81 ilde ulaşabileceğimiz tüm vatandaşların ekonomik beklentilerini, taleplerini ortaya çıkarmayı ve bu taleplere yanıt vererek seçmenlerimizin memnuniyetini sağlamayı ise kendimize hedef belirledik. Dolayısıyla 2019 yılı içerisinde hedeflediğimiz Türkiye ekonomisi yol haritasında, şehirlerin ekonomik beklentilerini önemli bir adım olarak görüyoruz. Türkiye çapında gerçekleştireceğimiz toplantılar ve halkla yüz yüze gerçekleştirilecek anketlerle 2019 seçimlerine güçlü bir hazırlık yaparak seçmen ve parti arasındaki bağları da kuvvetlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Toplantıya AK Parti Ekonomi İşler Başkan yardımcısı Prof. Dr. Erdal Tanas Karagöl'ün yanı sıra, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi ve partililer katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.11.2025
15:56
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören; 'Halkımız ve sivil toplum kuruluşlarını etkinliğe güçlü bir katılım göstermeye davet ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:50
Bingöl`ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl'ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi alan Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ün faydasına olan her işte elini taşın altına koyan bir anlayışla çalışmaya devam ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:28
Bingöl`de asayiş uygulamaları! Uyuşturucu ve silah ele geçirildi, aranan 27 şahıs yakalandı
Bingöl'de asayiş uygulamaları! Uyuşturucu ve silah ele geçirildi, aranan 27 şahıs yakalandı
Bingöl'de bir haftada yapılan asayiş uygulamalarında uyuşturucu maddeler, silahlar ele geçirildi; aranan 27 firari yakalandı. Vali Usta; 'Görevlerini kararlılıkla sürdüren Jandarma ve Emniyet mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum' dedi.
18.11.2025
10:06
Trafikte yeni dönem! Yaka kameraları törenle takıldı
Trafikte yeni dönem! Yaka kameraları törenle takıldı
İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen Yaka Kamerası Projesi kapsamında Bingöl'de trafik ekiplerine 90 yeni yaka kamerası tahsis edildi. Bingöl Valisi Usta; 'Vatandaşımızın devlete olan güvenini sağlamak, kolluk kuvvetlerimizin de şefkatini göstermek amacıyla çok önemli diye değerlendiriyorum' dedi.
18.11.2025
09:52
Üniversitede 3 yıllık eğitim dönemi başlıyor
Üniversitede 3 yıllık eğitim dönemi başlıyor
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, isteyen ve başarılı olan öğrencilerin üniversiteyi 3 yılda bitirebilmesine ilişkin uygulamanın hayata geçirileceğini açıkladı.
16.11.2025
19:51
IBAN`a para transferinde yeni dönem!
IBAN'a para transferinde yeni dönem!
Artan banka dolandırıcılıklarının ardından IBAN transferleri ve çevrim içi ödemelerde yeni güvenlik adımları devreye giriyor. Meclis'e sunulan ve aralık ayı itibarıyla yasalaşması beklenen 11. Yargı Paketi kapsamında mobil bankacılığa biyometrik doğrulama eklenerek para transferlerinde ses, parmak izi, yüz ve göz taramasıyla onay süreci zorunlu hale gelecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın